- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 35
Puahahah Mannnnaaaak beni mi takipliyoooon
Çay koydum gel içek
Bende çay içiyom hadi birlikte içekBen bosuna demiyom benim minnos versiyonum. Bende cay koydum kizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Puahahah Mannnnaaaak beni mi takipliyoooon
Çay koydum gel içek
Bende çay içiyom hadi birlikte içekBen bosuna demiyom benim minnos versiyonum. Bende cay koydum kizzz
4. Takım emir ve görüşlerinize hazırdır komtanımmmmSsssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
Hareket hareket illa hareket. Chloe ya da pamela diye diretmiyorum. Cikin bol bol yürüyüş yapın. Havalar mis gibi. En az 10000 adım atalım.
esmeriiim H3RA_ noram baska kimler kabul etti yarışmayı?
Yerim seni kizzzBende çay içiyom hadi birlikte içek
Ayyy ne güzel beraber içeliiiimmmmBende çay içiyom hadi birlikte içek
Pazartesi pikniğe gidiyoruz biz kahvaltıya. Bol bol yürürüm o gün kısmetse. Yarın jj challenge yani benim günüm. Haziran sonu mezun olurum diyordum ama zor görünüyor.Ssssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
Hareket hareket illa hareket. Chloe ya da pamela diye diretmiyorum. Cikin bol bol yürüyüş yapın. Havalar mis gibi. En az 10000 adım atalım.
Pazartesi pikniğe gidiyoruz biz kahvaltıya. Bol bol yürürüm o gün kısmetse. Yarın jj challenge yani benim günüm. Haziran sonu mezun olurum diyordum ama zor görünüyor.
Vvaaayyy o zaman harekete geç beybisi4. Takım emir ve görüşlerinize hazırdır komtanımmmm
Tabi ki kambersiz dugun olur mu hiç dört koldan giriştik zayiflatmak içinAnaaaa sedulu kaptanimda mi yarisacak
Olursun yavrum sen dert etme. Gayet güzel gidiyorsun. Sporlar keza öyle. Tartıda yüzün gulmedigi gün mezurada gülersinPazartesi pikniğe gidiyoruz biz kahvaltıya. Bol bol yürürüm o gün kısmetse. Yarın jj challenge yani benim günüm. Haziran sonu mezun olurum diyordum ama zor görünüyor.
Gördüm kaptanim.diğer postta paylaştım canım sonuçları
Yavrum buralar sıcak oldu artık bu havaya ve harekete günde 2 lt az kalır. Sizin ülke daha serin tabi. Su orucuna mi girsem acaba
Ssssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
4 grup var ama 3 ve 4. gruplar pek sus pus.
Heyt yavrum beeO iş bende bebiş sükunetle ilerleyeceğim bu sefer
Su uyur rakip uyumaz