Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ssssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
Hareket hareket illa hareket. Chloe ya da pamela diye diretmiyorum. Cikin bol bol yürüyüş yapın. Havalar mis gibi. En az 10000 adım atalım.
esmeriiim esmeriiim H3RA_ H3RA_ noram noram baska kimler kabul etti yarışmayı?
4. Takım emir ve görüşlerinize hazırdır komtanımmmm 👩🏻‍🚒👩🏻‍🚒

Ssssttt benim grup bu hafta acayip motive gitmemiz gerekiyor. Bizim kilolarda gram gram gidiyor biliyorum ama vücudu zorlayalım. Bol bol su 3 lt altında görmek istemiyorum.
Hareket hareket illa hareket. Chloe ya da pamela diye diretmiyorum. Cikin bol bol yürüyüş yapın. Havalar mis gibi. En az 10000 adım atalım.
Pazartesi pikniğe gidiyoruz biz kahvaltıya. Bol bol yürürüm o gün kısmetse. Yarın jj challenge yani benim günüm. 👊🏻👊🏻👊🏻 Haziran sonu mezun olurum diyordum ama zor görünüyor. 😔😔

4. Takım emir ve görüşlerinize hazırdır komtanımmmm 👩🏻‍🚒👩🏻‍🚒
Vvaaayyy o zaman harekete geç beybisi
Anaaaa sedulu sedulu kaptanimda mi yarisacak😮
Tabi ki kambersiz dugun olur mu hiç 😀 dört koldan giriştik zayiflatmak için
Pazartesi pikniğe gidiyoruz biz kahvaltıya. Bol bol yürürüm o gün kısmetse. Yarın jj challenge yani benim günüm. 👊🏻👊🏻👊🏻 Haziran sonu mezun olurum diyordum ama zor görünüyor. 😔😔
Olursun yavrum sen dert etme. Gayet güzel gidiyorsun. Sporlar keza öyle. Tartıda yüzün gulmedigi gün mezurada gülersin 😀

H3RA_ H3RA_ CEYDOS CEYDOS
yazin beni 1. olarak, bosuna ugrasmayin puanlama ile, gereksiz hesaplamalar...

2. 3. icin gerekli ama dimi, tamam hadi madem.

sedulu sedulu ayni takimdayiz ama su 3 lt bize cok ya, benim az su icince de cok su icince de basim agriyor, tam kararinda icmem lazim :KK70:
Yavrum buralar sıcak oldu artık bu havaya ve harekete günde 2 lt az kalır. Sizin ülke daha serin tabi. Su orucuna mi girsem acaba

H3RA_ H3RA_ noram noram aedenli aedenli K klbk33 esmeriiim esmeriiim senin takımında okey diyenler. istanbulin istanbulin Alys Alys ve Lenochka Lenochka dan yanıt bekliyorum.

X