Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yakışıklı kahvaltım 😍

Eklentiler

• 20210528_094046.jpg
    20210528_094046.jpg
    123,8 KB · Görüntüleme: 30
Kahvaltıda nerdeyse hiçbişi yemiorum sadece 1 avuç badem ve çay
Oğle yemeğimizi işyerinde 11.30 da yiyoruz cunku onu bekliyorum..kahvaltı edersem öğle yemeği yiyemem cunku

Bir de akşam yiyorum..
Ama öğle yemeğe kadar çok acıkıyorum ne yiyebilirim? Yumurta vs geritirmiyorum.
Aslinda kahvaltı yapıp çıkabilsen en azından yumurta senin de dediğin gibi seni ogle yemeğe kadar tok.tutar canim

Kahvaltıda nerdeyse hiçbişi yemiorum sadece 1 avuç badem ve çay
Oğle yemeğimizi işyerinde 11.30 da yiyoruz cunku onu bekliyorum..kahvaltı edersem öğle yemeği yiyemem cunku

Bir de akşam yiyorum..
Ama öğle yemeğe kadar çok acıkıyorum ne yiyebilirim? Yumurta vs geritirmiyorum.
Kahvaltıda protein almazsan tok tutmaz seni. Sabah mutlaka bir yumurta yemeye çalış.

Gunaydin kizlar,

super eksiler gordum, tebrikler.

Gecen cuma : 56.0
Bu hafta 56.4

+400 deyim.

bence basarili. dun +200 deydim ama o neden artti bilemem, erkenden de yemegi kesmistim halbuki, belki kisir sisirmistir. Acikcasi basarili bir sonuc goruyorum, carsamba oncesi hic diyete uygun beslenmemistim cunku. Iyiki mezun olmusum.

Ama hedef koyayim
Pazartesi: 56.0
Cuma 55.7

Gunaydin kizlar,

super eksiler gordum, tebrikler.

Gecen cuma : 56.0
Bu hafta 56.4

+400 deyim.

bence basarili. dun +200 deydim ama o neden artti bilemem, erkenden de yemegi kesmistim halbuki, belki kisir sisirmistir. Acikcasi basarili bir sonuc goruyorum, carsamba oncesi hic diyete uygun beslenmemistim cunku. Iyiki mezun olmusum.

Ama hedef koyayim
Pazartesi: 56.0
Cuma 55.7
Sen halledersin o kadarcık arti da neymiş amaaan zaten mezunusun hehe 🤣

Ben aralıklı oruç ile 20 kiloyu devirdim 😁 ama günde iki öğün beslenerek💃💃 erken saatte yersem ve gün içinde ara öğün yaparsam bende acıkıyorum o yüzden 12 6 saatleri arasında yedim ve acıkma sıkıntısı yaşamadım akşama kadar bişey yemezsen açlık krizine girebilirsin diye demiştim💖 şuan için nasıl rahat ediyorsan o şekilde deneme senin için daha iyi tabii ona göre bünyeni daha iyi tanırsın
Vaaaaooowww mükemmel darısı başıma Ozaman peki yediğin aralıkta kalori kontrolü mü yapmıştın max kaç kalori almak lazım ben pek emin olamıyorum 1500 çıkıyor uygulamalarda ama oda çok gibi geliyor bana

X