Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam canım haklısın ama sabahtan yiyince bütün gün aşırı acıkıyorum biraz midem küçülene kdar böyle gideyim diye düşündüm.
akşam olarak yazdıklarımı da bu hafta en geç 6 da yedim çok geç bir saate kalmadım yani
aralıklı oruç deneyim diyorum madem bu kdar aç kalıyorum en azından bir düzeni olsun diye bakalım :)
Ben aralıklı oruç ile 20 kiloyu devirdim 😁 ama günde iki öğün beslenerek💃💃 erken saatte yersem ve gün içinde ara öğün yaparsam bende acıkıyorum o yüzden 12 6 saatleri arasında yedim ve acıkma sıkıntısı yaşamadım akşama kadar bişey yemezsen açlık krizine girebilirsin diye demiştim💖 şuan için nasıl rahat ediyorsan o şekilde deneme senin için daha iyi tabii ona göre bünyeni daha iyi tanırsın

Geçen Cuma 65.6 kg

Bu cuma 65.8 kg

Fark +200 gr

Yüzde olarak fark +%0.304

Önümüzdeki hafta hedefim 64 kg yi ucundan görmek 😊

Eklentiler

• 20210528_081559.jpg
    20210528_081559.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 21
Cok guzel olmussun taş gibi hatun derler ya işte onun fotografi bu🤩 masallah canim🧿

Noram tamamda ben ozenılecek yerde degılım yaa

Oyyy harıkasjn yaaaa şahanee dur artık olmuşsun sen bacım bune fitlik❤️❤️
Teşekkürler fıstıklar🥰❤️❤️
Farka bak ya. Darisi basima😬
İnşallah senden de böyle before after bekliyoruz hee.

Varyemez Varyemez abla yulaf tostunun ölçülerini yazar mısın sana zahmet??

Bu cümle kimin için ortaya mı bana mı ?
Sana niye olsun 😂
2 gundur guzel kilo verip de az diye aglayanlara
100 gr eksi de olsa nerde gorulmus az verdiniz dedigim?
Sabit de ciksaniz arti da moral bozmak yok derim. Her hafta kilo verilmedigini biliyoruz hepimizde

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ayyy bayılacam mutluluktan kizlar
Ağliyacagim da iyi ki dun cok ac kalmışim vucudum kendi kendini yemiş gece

Gecen hafta 75.8
Bugun 73.4
Fark 2.4 kilo :rolleyes:
Yuzde 3.166
Haftaya hedef 72.5

Ne desem bilemiyorum bu kadar ben de beklemiyordum dun sabah 74.0 idim tek öğün yapinca 600 daha gitmis:KK73: :sampiyon:
20210528_085152.jpg

A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_

Son düzenleme:
Sana niye olsun 😂
2 gundur guzel kilo verip de az diye aglayanlara
100 gr eksi de olsa nerde gorulmus az verdiniz dedigim?
Sabit de ciksaniz arti da moral bozmak yok derim. Her hafta kilo verilmedigini biliyoruz hepimizde
Sen çok yaşa kaptanım 😘
Bu kızlar niye ağlıyor ben de anlamadım benim yerimde olsa burayı sel götürecek galiba
Haftaya o kedi buraya gelecek benim açımdan
Ay küçülecek adet sökülecek karpuz diyeti devam edecek inşaallah 64 kıyısından da olsa gelecek misin 😁😍

Günaydın kızlar kabak detoksu filan hikaye bana yaramadı 🤣🤣 gide gide 500 gr gitmiş haha
Gecen cuma 84
Bugun 83.5 gerçi hedefime ulasmisim ama
Haftaya hedef 83 inşallah
Fark 500 gr
Yuzde 0.596
A Arrietty_ sedulu sedulu H3RA_ H3RA_ N Nalyeccc esim tebrik ederim ama kızdan dün o kadar kötü şey yazdın bugün gelen eksiye bak yani haksız mıyım kırmakta
Valla esimmm banada şok oldu gerçekten ben beklemiyordum valla 😂😂

X