A Arrietty_ A Arrietty_günaydınlarrr
28.05 cuma tartım sonuçlarımı paylaşıyorum :)
başlangıç pazartesi 93,7
ilk cuma sonuç 93,1
yüzde : 0,64 çıktı umarım doğrudur yüzde hesabım :)
pazartesi hedefim 92,7
Eki Görüntüle 2859119
Ben aralıklı oruç ile 20 kiloyu devirdimselam canım haklısın ama sabahtan yiyince bütün gün aşırı acıkıyorum biraz midem küçülene kdar böyle gideyim diye düşündüm.
akşam olarak yazdıklarımı da bu hafta en geç 6 da yedim çok geç bir saate kalmadım yani
aralıklı oruç deneyim diyorum madem bu kdar aç kalıyorum en azından bir düzeni olsun diye bakalım :)
Bu cümle kimin için ortaya mı bana mı ?Eksi oldukdan sonra moralinizi neden bozarsiniz ki?
Şahanesin kuzu vallaEki Görüntüle 2859033
Bu fotoğrafım before kızlar 72 kilo filanım burda, diyete başlamadan önce yani.
Eki Görüntüle 2859035
Bu da after. Yeni ciciler almıştım kendime onları deniyordum. Salı gününden yani.
72 vs 58.5
Yarın olsun çabucak lütfen
5 / 2 beslenme programımın
5 etabından 2 etabına geçmek istiyorum
Cok guzel olmussun taş gibi hatun derler ya işte onun fotografi bumasallah canim
Teşekkürler fıstıklarNoram tamamda ben ozenılecek yerde degılım yaa
Oyyy harıkasjn yaaaa şahanee dur artık olmuşsun sen bacım bune fitlik
İnşallah senden de böyle before after bekliyoruz hee.Farka bak ya. Darisi basima
Sende de before after bekliyorum. BENi de etiketle bak kaçırmak istemiyorum.Şahanesin kuzu valla
Güzel eksi yavru şahanesin valla daha çok ağlarsın mutluluktan elticanGünaydınmutluluktan ağladım
Geçen hafta 75.50
Bu hafta 73.60
fark 1.90
Hedef: 72
Sana niye olsunBu cümle kimin için ortaya mı bana mı ?
Wuu harikaayyy bayılacam mutluluktan kizlar
Ağliyacagim da iyi ki dun cok ac kalmışim vucudum kendi kendini yemiş gece
Gecen hafta 75.8
Bugun 73.4
Fark 2.4 kilo
Yuzde 3.166
Ne desem bilemiyorum bu kadar ben de beklemiyordum dun sabah 74.0 idim tek öğün yapinca 600 daha gitmis
Eki Görüntüle 2859143
A Arrietty_sedulu H3RA_
Sen çok yaşa kaptanımSana niye olsun
2 gundur guzel kilo verip de az diye aglayanlara
100 gr eksi de olsa nerde gorulmus az verdiniz dedigim?
Sabit de ciksaniz arti da moral bozmak yok derim. Her hafta kilo verilmedigini biliyoruz hepimizde
Tamam kuzu inşeallah bütün takımı etiketleyesim varSende de before after bekliyorum. BENi de etiketle bak kaçırmak istemiyorum.sen müthiş zayıflamışsın
Valla esimmm banada şok oldu gerçekten ben beklemiyordum vallaGünaydın kızlar kabak detoksu filan hikaye bana yaramadıgide gide 500 gr gitmiş haha
Gecen cuma 84
Bugun 83.5 gerçi hedefime ulasmisim ama
Haftaya hedef 83 inşallah
Fark 500 gr
Yuzde 0.596
A Arrietty_sedulu H3RA_ N Nalyeccc esim tebrik ederim ama kızdan dün o kadar kötü şey yazdın bugün gelen eksiye bak yani haksız mıyım kırmakta
Kizz harikasın maşallah valla sanaayyy bayılacam mutluluktan kizlar
Gecen hafta 75.8
Bugun 73.4
Fark 2.4 kilo
Yuzde 3.166
Haftaya hedef 72.5
Ne desem bilemiyorum bu kadar ben de beklemiyordum dun sabah 74.0 idim tek öğün yapinca 600 daha gitmis
Eki Görüntüle 2859143
A Arrietty_sedulu H3RA_
Şahane eksi tatlım helal olsunayyy bayılacam mutluluktan kizlar
Gecen hafta 75.8
Bugun 73.4
Fark 2.4 kilo
Yuzde 3.166
Haftaya hedef 72.5
Eki Görüntüle 2859143
A Arrietty_sedulu H3RA_