- 29 Nisan 2013
- 21.994
- 115.996
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Günaydın ablacım, amin inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Adet öncesi artısı gelmiştir
Ben pozitif olduğum için ben de artıdan bol birşey yok
Canım fotoğraflı paylaşım yap
Adın ve bugünün tarihi olacak şekilde
günaydııın aminn inşallah canım cümlemize inşallahGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
İnsan kendisini bilmez mi?Oy oyy etme eyleme şu cuma gününde
Ahahhahq ceydoş ne alemsın. Bı tane komedyen vardı esprısını yapan, yolun ortasına gecıp sıkıyosa gec hadı hareketı yapan Yurtdısında yasamak gıbısı yok sanırım. Yokkı aılemız zamanında gotureymiş bızi. Yada yurtdışından bı koca bulamadıkkiülkemizde büyük sorun o zaten önceliğin adaya girende olduğunu bilmemeleri. yurtdışında sen adaya girdin mi diğer tüm araçlar senin yoluna girmeni bekliyor. denedim adaya girdim 3 tur attım ve bu turlar süresince diğer arabalar hiç hareket etmedi sabırla bu çatlak ne yapıyor diye beklediler. birde yaya geçidini denedim piskopatça tek yön akışlı , sanırım 4 şeritli yol ben ayağımı yaya geçidini atıyorum tüm şeritte sürücüler duruyor çekiyorum gidiyorlar bunud a abartarak tecrübe ettim.
Hosgeldınız. Verecek kılonuz az en kısa surede verırsınızHoş buldum.
Evet biraz erken oldu bu yüzden biraz hayallerimi erteledim.
Eşim beni tabiki seviyor ama ben onun yanında kendimi aşırı rahatsız his ediyorum.
Ve sanki bu ara zayıflamam konusunda küçük mesajlar veriyor.
Gunaydın ablacım. Hayırlı cumalar hepımızeGünaydın kızlar hayırlı huzurlu sabahlar Cumamız mübarek ve de hayırlara vesile olsun inşaallah
Iyi yapmışsın canım ben de yatarken hep su içerim gece 01 .00 de zeytin yağı ile su içtimGunaydin, gece kalkıp neredeyse 500 ml su içtim, tartılmak için 11:00'i bekliyorum
Gunaydin kizlar
Kilolarimizi hatirliyalim.
Tarti fotografi +Kullanici ismi + tarih yazili not eklemeyi unutmayin.
Yenileri tarti bildirimi sonrasi ekleyecegim listeye..
***4.Takım 728. Etap***
neutral (59.9/)
Ozzybal (72.4/)
Ayse_M (84/)
Noram (58.9/)
Asi Matmazel (67.6/)
Onlymemeself (115.8/)
Kumral_kraker (71.7/)
ozrengin (65.6/)
aysunayy (75.8/)
aedenli (56.1/) Yeni üye, Bt 24.04.21, bk 60.8 Hk 52
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 728. Etap***
Ressamgibi (67.3/) Yeni üye, Bt 19.04.21, bk 72 Hk 55
Nalyeccc (75.6/) Yeni üye, Bt 02.05.21, bk 81.5 Hk 55
*** Free üyeler ***
sedulu (60.5) 722.Etapda mezun olan üye
esmeriiim (59/)
Klbk33 (52.4/)
AKovser (71/) 652.Etapda bildirimsiz izne ayrilan üye geri döndü. HK 60
asena87 ( 63.8/) 679.Etapda 60.7 ile izne ayrilan üye geri döndü. HK 55
nurdeva (58.4/)
Ceydos (73.9/) 63.9 kg ile 670.Etapda izne ayrilan üye geri döndü
serina08 (79.2/) sabit 718.Etapda 78.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
AppLesma (69.5) 722.Etapda 70.9 kg izne ayrilan üye
Alys (56) 727. Etapda56 kg ile mezun olan üye
*** Izinli üyeler ***
Pisi pisi kopatim (66.95/) 722.Etapda 66.95 kg ile izne ayrilan üye
cikocev (86.8/) Yeni üye, Bt 30.01.21, bk 91.7 , Hk 65
Rockandroll (64.7/) bat 24.12.20, bk 70, HK 58
sadece_ben (59.6/%)Yeni üye, bt 08.01.2021 Bk 62,5 Hk 57
Emeeelll (69.8) 725. Etapda mezun olan üye
Melegimkorusun (61.6/) 726.Etapda izne ayrildi. 1.izni
Tamam inşeAllah valla artırmaya çalışıyorum daha dikkatli olayım şimdiden 500 ml içtim bilesu, çay kahve smoothieler dışında en az 2,5 olmalı kuzucum.
İnşallah az ama sanki üstüme yapıldı gitmiyor.Ahahhahq ceydoş ne alemsın. Bı tane komedyen vardı esprısını yapan, yolun ortasına gecıp sıkıyosa gec hadı hareketı yapan Yurtdısında yasamak gıbısı yok sanırım. Yokkı aılemız zamanında gotureymiş bızi. Yada yurtdışından bı koca bulamadıkki
Hosgeldınız. Verecek kılonuz az en kısa surede verırsınız
Gunaydın ablacım. Hayırlı cumalar hepımıze
İnşeAllah kuzuOlur bence gecer bile
Aminnnnnn
Yok yok depolarim dolu benim 1 yil yeter
Hosgeldin
tartiya yansisin diye yaptım kiz..Azcik hile yapayim aç kalayım depodan yakayim dedim..Belki 1 olurum
selam canım haklısın ama sabahtan yiyince bütün gün aşırı acıkıyorum biraz midem küçülene kdar böyle gideyim diye düşündüm.Erken kapatmışsın günü acıkmadım inşeAllah
Kız nasıl içtin okadar sütü
Hocam sizin menülere laf yok
Şahane menü
Kuzu kahvaltı çok az hiç protein almamışsın neredeyse
Güzel menü kuzu
Hadi bakalım yarın ne gelecek merakla bekliyorum sonucunu
@noram kuzum şahanesin her zaman ki gibi
Hoşgeldiniz güzel menü
Yavru sen yeter ki iyi ol ama çok bişey yememişsin bana göre
Şahane
Akşama kadar aç durmuşsun akşamı inşeAllah zararsız atlatmışsındır porsiyonlara nasıldı aslında tam tersini yapman sana daha çok yardımcı olabilir. Tabi beslenme şeklini ve metobolizmanı bilmiyorum ama ilk görüşüm bu yönde
Bazı dönemlerde böyle ataklar oluyor maalesef en az hasarla atlatmaya çalışmak lazım
Yalnız adımlar gün geçtikçe çoğalıyor bugün biraz daha az olsada
Heyt be bebişşim
Şahanesin benim Sporlar azalarak bitecek bu gidişle
Açken sen sen değilsin akşamı es geçmişsin inşeAllah tartıya güzel yansıyacak ama bunu alışkanlık haline getirme vücut ona da alışıyor
Kaptancığım bun hafta çok yoğundun inşeAllah hafta sonu dinlenip kendine gelirsin birazcıkSelam güzel hatunlar
bugün akşama kadar iş, akşamda kişisel gelişim ile ilgili online eğitimdeydim. Baktım hiç sporum yok sonrasına yürüyüş sıkıştırdım. Günü yeni bitirdim ama bende bittim.
İnsan yoğun olunca aklına yemekte gelmiyormuş kahvaltıdan sonra hiç bir şey yiyemedim.
Lütfen yarın tartıya yansısın şu açlığım.
Yarın hepimiz güzel eksiler paylaşalım inşallah.
Öptüm hepinizi iyi geceler
Zeytinyağını suyun içinde pek içemiyorum, ama eminim faydası büyük. Benim minik cok zorlaniyor su siralar, onun suluguna koyayım biraz.Iyi yapmışsın canım ben de yatarken hep su içerim gece 01 .00 de zeytin yağı ile su içtim
Çok affedersin ben akşam tam yatacakken de büyük abdeste çıktım sabahleyin de
Ders başlatmaya geçmiştim kaptancımVaryemez foto göremedim