Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlar benim diyetisyenin sayfasından bir detoks daha çaldım size. Yarın yapacağım büyük ihtimalle.
Sabah: 1/3 ananas 1 avuç çiğ kuruyemiş
Öğle:1/3 ananas 1 avuç çiğ kuruyemiş
Ara: 1 avuç çiğ kuruyemiş
Akşam: Sınırsız salata

2 gün yapılacakmış...

Kuruyemişler ceviz, badem, fındık olabilir

1 avuç elinizi kapattğınızda avucunuzun içinde tutabildiniz kadar demektir.
Birde bunu eklemiş. Ananasın ortasında ki gövdeyi atmayın ikiye bölüp suyunuzun içine atın diyor.

süper hayatımda ilk kez yürüyüş ve sporla birlikte kilo vermeye çalışıyorum bu sebeple çok iyi olacak inşallah challengelar :)
özet bilgilendirme için teşekkür ederim :)

A Arrietty_ @sedulu H3RA_ aedenli

Cuma; 67.37
Pazartesi; 66,88
Fark; -0,49
Yüzde; 0,727
Hedef; 66,50

Eki Görüntüle 2856027
Şahane eksi canım tebrikler
Wayyyy kabızlığa ve cok az kilon olmasına rağmen harika eksi canim senin hedefin kac yaa inceciksin zati
Ay sıfır şeker sıfır ekmek makarna pilav, olsun bi zahmet
Kilo verimi duran kabak detox yapsin..3 gunde 1.3 kilo gitti 3 kiloya kadar veren varmis ama benden gitmedi..buna da şükür 1 haftada gitmiyordu bu kadar
Harika sevindim senin adına, bundan sonra da şıpır şıpır gitsin kilolar
Biliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorum

Kuru kayisi gunde 1,2 tane yiyorum zaten.
Hafta ici degisik bir gun olsa da bir sabah wc olayini halledip tartilsam icim rahatlayacak aysunayy
Akşamdan ıslatıp sabah suyuyla tüketiyorsun canım, bi de bunu dene istersen
Sabahları zeytinyağı da ekle.
Aaayyy dün denedim kaptanımmmm, akşama kadar midem bulandı
Kilonun azlığına rağmen harikasın canım Şu 55 i Temmuza kadar görürsem çocuk sevindiricem Adağımı da adamış oldum hayırlısı bakalım
Yavrum sıfır şeker ve neredeyse sıfıra yakın kb(ekmek,pilav,makarna yok) olsun o kadar ayıp yani

Hoş geldin canım
Izin durumumu ve kontrol tartisiyla ilgili fotoğraf durumunu bilmediğim için ve kahvaltıyı da halihazirda yaptığım için foto çekemiyorum ama tartılmıştım 57.2 , haftaya fotolu atarım sevgili kaptanlarım
Hoş geldi. Canım

teşekkür ederim takımın en cici ablasına bayıldım

-100 gr da iyi
Sanada magnezyum tavsiye ediyorum
Kolay gelsin kuzum
Bize böyle tariflerle gel abla

Hoş buldum

Ben yeni aldım aklli saat daha önce telefondan yapiyordum ama telefon her an yanımda olamayabilir bu yüzden aklli saat daha iyi oluyor yada tel yanlış adım sayabiliyor ama yinede sen bilirsin canım

süper hayatımda ilk kez yürüyüş ve sporla birlikte kilo vermeye çalışıyorum bu sebeple çok iyi olacak inşallah challengelar :)
özet bilgilendirme için teşekkür ederim :)
Hoşgeldin umarım kilo verme sürecin istediğin gibi olur. Ben kaptan yardımcısıyım attığınız adımları sayarım
Telefonla hepimiz zorlandık gün içinde üstümüzde taşıyamıyoruz diye. Akıllı saat bu anlamda daha kullanışlı oluyor.

4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?

hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Oklavayla gelmeseydin iyiydi

Bitane kirbacli kaptanimiz vardi aha bitanede oklavali cikti
Hayirli olsun CEYDOS

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…