süper hayatımda ilk kez yürüyüş ve sporla birlikte kilo vermeye çalışıyorum bu sebeple çok iyi olacak inşallah challengelar :)Hosgeldin Emel
Ben Zeynep, takim kaptani. 34 yasinda 2 cocuk annesiyim
Ilk sayfadaki kurallar disinda kisaca özet geceyim .
Daha cok spor yapmak ve motive olmak icin haftada 3 gün challenge var takimca. Pazartesi Adim yarisimiz var. Ve challenge gunleri puanlari 2 kat hesapliyoruz. Puan isi neye yariyor dersen :) En cok puani olan Cuma gunu @sedulu kaptani tarafindan aciklaniyor.
Puani yuksek olanlar , esli spor yarisinda es secme hakkina sahip oluyor. Esli yaris da ise olay sudur :
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek
Carsamba zumba / dans challenge
Cumartesi ip atlama veya jumping jack challenge :)
Pekde kisa olmadi
Menülerimizi ,su ve sporu ise su altdaki konuya yaziyoruz. Ilk sayfasini okumani öneriirm.
Fit Club 🏋🏻♀️
Aktif katilim bekliyorum sizlerden Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi Baslangic 8/9 Eylül Güncel Fark Ölcüm Boyun Gögüs Bel Kol Kalca Bacak Karin Fark @Alys 65,8...www.kadinlarkulubu.com
Sorun var ise her zaman sorabilirsin
Kaptan yardimcilarimiz ise
H3RA_ Adim tablosundan ve es listesi yapmakdan sorumlusu
@sedulu menü tablosu ve spor puan tablosu sorumlusu. Kirbacina dikkat edelim
CEYDOS Kilo takip vs gibi harika tablolar sorumlusu. Takimin en cici ablasi :))
Tekrar hsogeldin
165 canim
Şahane eksi canım tebrikler
Ay sıfır şeker sıfır ekmek makarna pilav, olsun bi zahmetWayyyykabızlığa ve cok az kilon olmasına rağmen harika eksi canim senin hedefin kac yaa inceciksin zati
Harika sevindim senin adına, bundan sonra da şıpır şıpır gitsin kilolarKilo verimi duran kabak detox yapsin..3 gunde 1.3 kilo gitti 3 kiloya kadar veren varmis ama benden gitmedi..buna da şükür 1 haftada gitmiyordu bu kadar
Akşamdan ıslatıp sabah suyuyla tüketiyorsun canım, bi de bunu dene istersenBiliyorum kilo veriyorum 300,400 olsa da ama kanitlayamiyorum
Kuru kayisi gunde 1,2 tane yiyorum zaten.
Hafta ici degisik bir gun olsa da bir sabah wc olayini halledip tartilsam icim rahatlayacakaysunayy
Aaayyy dün denedim kaptanımmmm, akşama kadar midem bulandıSabahları zeytinyağı da ekle.
Yavrum sıfır şeker ve neredeyse sıfıra yakın kb(ekmek,pilav,makarna yok) olsun o kadar ayıp yaniKilonun azlığına rağmen harikasın canımŞu 55 i Temmuza kadar görürsem çocuk sevindiricem Adağımı da adamış oldum hayırlısı bakalım
Masallah
Hoş geldin canımmerhabalar aranıza yeni katıldım umarım çok faydalı oluruz birbirimize
katılım formunda yazan bilgilerim aşağıda
Kullanıcı Adı : emell_ (şuan emsell ama değişiklik talebi bulundum)
İsim (İsteğe Bağlı ): emel
Mesleginiz: özel sektörde ithalat
Yaşınız : 33
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 1 tane 7 yaşında
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 172
Kilonuz: 93,7
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : pandemi de evde çalışma süresince 82 den 96 ya çıktım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? daha uzun ve aynalarla barışık yaşabilmek için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? bir kez katılmıştım
Hoş geldi. CanımIzin durumumu ve kontrol tartisiyla ilgili fotoğraf durumunu bilmediğim için ve kahvaltıyı da halihazirda yaptığım için foto çekemiyorum ama tartılmıştım 57.2 , haftaya fotolu atarım sevgili kaptanlarım
teşekkür ederim takımın en cici ablasına bayıldımHosgeldin Emel
Ben Zeynep, takim kaptani. 34 yasinda 2 cocuk annesiyim
Ilk sayfadaki kurallar disinda kisaca özet geceyim .
Daha cok spor yapmak ve motive olmak icin haftada 3 gün challenge var takimca. Pazartesi Adim yarisimiz var. Ve challenge gunleri puanlari 2 kat hesapliyoruz. Puan isi neye yariyor dersen :) En cok puani olan Cuma gunu @sedulu kaptani tarafindan aciklaniyor.
Puani yuksek olanlar , esli spor yarisinda es secme hakkina sahip oluyor. Esli yaris da ise olay sudur :
birbirleriyle eslesen arkadaslarimiz, eslerini yakindan taniyacak
*Eslerinin menulerini-sporlarini inceleyecek, yorum yapacak, hal hatir soracak
*Esler birbirini motive edecek , destek olacak, kacamak yapmaya izin vermeyecek
*Esler birbirlerini egzersiz yapmaya tesvik edecek
*Gerekirse diger eslerle , kirici olmayan tatli bir rekabete girilecek
Carsamba zumba / dans challenge
Cumartesi ip atlama veya jumping jack challenge :)
Pekde kisa olmadi
Menülerimizi ,su ve sporu ise su altdaki konuya yaziyoruz. Ilk sayfasini okumani öneriirm.
Fit Club 🏋🏻♀️
Aktif katilim bekliyorum sizlerden Ne yediginiz,ictiniz. Spor ve adim var mi. Kacamak var mi? Hepsini bilmek istiyorum En son ogununuz sonrasi yazmak en mantiklisi Baslangic 8/9 Eylül Güncel Fark Ölcüm Boyun Gögüs Bel Kol Kalca Bacak Karin Fark @Alys 65,8...www.kadinlarkulubu.com
Sorun var ise her zaman sorabilirsin
Kaptan yardimcilarimiz ise
H3RA_ Adim tablosundan ve es listesi yapmakdan sorumlusu
@sedulu menü tablosu ve spor puan tablosu sorumlusu. Kirbacina dikkat edelim
CEYDOS Kilo takip vs gibi harika tablolar sorumlusu. Takimin en cici ablasi :))
Tekrar hsogeldin
Ama taş gibi görünüyorsun maşşşallah165 canim
Ben diyetisyen ve doktora gitmiştim de kemik ve kas agirligin fazla ideal kilon 65 dediler hep..yoksa boy yok öyle yani
-100 gr da iyiEki Görüntüle 2855912
Herkesin guzel haftasi olsun
Gecen cuma:63.8
Pazartesi:63.7
Cuma hedef: 62.9
Yani 100 gr 100 gr , boyle zorlandigimi gormedim hic kilo verirken.
Bu arada 1 haftadir suyu artirdim daha da ama sabahlari wcye cikamamak dalgalanma yaratiyor tartida.
Misal bugun asiri doluyum, yarim saat de bekledim ama olmadi
Kolay gelsin kuzumEşim süpersin günaydın öncelikle kusura bakma seninle hiç ilgilenemedim. Dün paylaşım yapmamışım sabah fark ettim ki sunumum vardı daha yeni bitti(ders devam ediyor), dün ödev yazarken uyuyakalmışım.
Bize böyle tariflerle gel abla4 yk yulaf ezmesi
1 yumurta
1 yk yoğurt
1 çimdik tuz ,kekik, kırmızı toz biber
Hepsini bir kabın içerisinde karıştırdım iyice çırptım sonra online derse gittim yarım saat karışım bekledi buzdolabında
Daha sonra pişirme kağıdının üzerine incecik serdim
Tavaya yerleştirip çok kısık ateşte yaklaşık 10 dk tavanın ağzına kapak koyup pişirdim
Sonra bir yarısına kaşarları koydum diğer yarısını üzerine kapattım kaşarlar eriyene kadar yaklaşık 3 dk tavanın ağzı kapalı şekilde pişirdim
Bu arada bir al ve üst yaptım
Afiyet olsun canım
Arasına hindi füme salam sucuk domates vs ne istiyorsan koyabilirsin
Tost makinem olmadığı için internetten tavada yulaf ezmesi tostu diye dün baya araştırdım
Zor olabilir ama imkansız diye birşey yoktur hayatta bence
Üstelik çok kolay
Sana tavsiyem karışımı mutlaka en az 15 20 dk beklet yulafların yumuşaması için çok önemli burası
Hoş buldumŞahane eksi canım tebrikler
Ay sıfır şeker sıfır ekmek makarna pilav, olsun bi zahmet
Harika sevindim senin adına, bundan sonra da şıpır şıpır gitsin kilolar
Akşamdan ıslatıp sabah suyuyla tüketiyorsun canım, bi de bunu dene istersen
Aaayyy dün denedim kaptanımmmm, akşama kadar midem bulandı
Yavrum sıfır şeker ve neredeyse sıfıra yakın kb(ekmek,pilav,makarna yok) olsun o kadar ayıp yani
Hoş geldin canım
Hoş geldi. Canım
Ben yeni aldım aklli saat daha önce telefondan yapiyordum ama telefon her an yanımda olamayabilir bu yüzden aklli saat daha iyi oluyor yada tel yanlış adım sayabiliyor ama yinede sen bilirsin canımbir şey sormak istiyorum adım sayar olarak telefon kullanıpta sorun yaşayan var mı?
1 saatlik yürüyüşüm sonrası yarım saat ve 5.000 küsür adım olarak gösteriyor sanıyorum doğru ölçmüyor.
akıllı saat almak şart mıdır takip için emin olamadım da
Hoşgeldin umarım kilo verme sürecin istediğin gibi olur. Ben kaptan yardımcısıyım attığınız adımları sayarımsüper hayatımda ilk kez yürüyüş ve sporla birlikte kilo vermeye çalışıyorum bu sebeple çok iyi olacak inşallah challengelar :)
özet bilgilendirme için teşekkür ederim :)
Bu kabak detoksunda 2 haslanmis yumurta diyor sabahlari. Ben ameliyattan sonra yumurtayi kabul etmiyor midem. Yerine kraker peynirimi yiyebilirmiyim
Kolay gelsin kuzum. Cocuklara toplat. Sen ne topluyonTek tek alıntı yapamadım, çok işim var, ev savaş alanına dönmüş ben yemekle uğraşırken, bir gün gözüm dönecek bütün oyuncakları atacağımtek oyuncakla da bitmiyor ne ararsan var yerde..
4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Bitane kirbacli kaptanimiz vardi aha bitanede oklavali cikti4. takımın şahane kadınları hepinize çok teşekkür ediyorum. arka planda sürekli çalışıyordum görünmez kadın olarak. ama kaptanımız A Arrietty_ artık görünür ol daha fazla yardımın dokunur deyince kıramadım ve ön plana çıkma kararı aldım. sizin için iyi mi kötü mü bilmiyorum. ama görünmez halim daha sessiz sedasızdı. mesajı aldınız mı ?
hepinize kutlama mesajlarınız için ayrıca teşekkür ederim.
Kolay gelsin kuzum. Cocuklara toplat. Sen ne topluyon