Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy niye uyumadıı gündüz çok mu uyuyo acaba ondan mı geç yattı
Düzenimiz yok ki evde yorulmuyor dışarısı berbt çıkaramıyorum yaşıtı arkadaşı yok. sabah 9.bucuk gibi uyanıyır öğlen uykusuna yatıramıyorum sonra bi bakıyorum oyun oynarken 5 gibi uyuya kalıyo 6 gibi uyandırıyorum sonraki durumu hiç demeyim :KK70: bugün eşim artık kardeş yapma vakti geldi dedi 🤭🙈 2 dk oturtmuyo adamcazı baba geel baba kalk baba hadi baba hanhan baba düt dütt :KK70: bugün artık cileden çıktı ovulasyon hesaplıyo :KK70: :KK70: :KK70: ahaha

Eşimm şimdi menümü yazayım bugün yatıya misafirlikteyim ama diyetimi bozmadım
Sabah ılık su maydanoz roka
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar yeşillik 6 zeytin
Ara kiraz sapı çayı 2 hurma
İkindi (dışarıdaydım açlıktan öldüm) yarım paketten biraz az yulaflı bisküvi
Akşam salata 5 yk kıymalı bamya 1 muz
Gece 2 yk yoğurt 10 kuru vişne

Sporu birazdan bildiririm
sedulu sedulu A Arrietty_
Ee sende az yemıssın ben sımdı bır elma yedım sen az dıyınce 🤪

Düzenimiz yok ki evde yorulmuyor dışarısı berbt çıkaramıyorum yaşıtı arkadaşı yok. sabah 9.bucuk gibi uyanıyır öğlen uykusuna yatıramıyorum sonra bi bakıyorum oyun oynarken 5 gibi uyuya kalıyo 6 gibi uyandırıyorum sonraki durumu hiç demeyim :KK70: bugün eşim artık kardeş yapma vakti geldi dedi 🤭🙈 2 dk oturtmuyo adamcazı baba geel baba kalk baba hadi baba hanhan baba düt dütt :KK70: bugün artık cileden çıktı ovulasyon hesaplıyo :KK70: :KK70: :KK70: ahaha
Ha haha yakında kardeş geliyo desene 😂😂 Evet öğlen den sonra yattığı için geç uyur onu bi düzene sokman lazım ya hiç yatırma oyala iyice gece erken yatır yoksa sana da yazık

Ha haha yakında kardeş geliyo desene 😂😂 Evet öğlen den sonra yattığı için geç uyur onu bi düzene sokman lazım ya hiç yatırma oyala iyice gece erken yatır yoksa sana da yazık
Gündüzleri uykusunu kaçırmayıda denedim ama bu sefer akşamları uykuya gecmesi çok zor oluyor aglıyor sürekli. En mantıklısı erken kalkmak erken yatırmak var aklımjzda ama düzene bi türlü geçiremiyorum 😔

Eşim diyo bak aylarca deneyip olmuyomuş bizde deneyelim ben diytteyim olmaz didim :KK70: olursa artık şans ☺️ ama hiçç şanslı değilimdir :KK70:

Zeytur Zeytur benimki normalde 9 gibi uyanir sonra öğlen 2-2.30 gibi yatırırım bir saat uyur akşam da 10 gibi yatardı. İzmire gidince düzen bozuldu kalabalıkta öğle uykusu uymadı o zaman erken yatmaya başladı ama bu defa da akşam üzeri 5-6 gibi sapıtıyor. Yarına tekrar eski düzende uyutmayı deneyeceğim. Öğlen uykusunu sende erkene çekersen sorun olmaz. 5 gibi uykuya dalmasına izin vermeyeceksin ya da.
Bizimki de bu sıra babaci her şeyi onunla yapmak istiyor ama biz kardeş yapmayacağız 😀😀

Hayal kurmak bedava ya ama ne güzel olurdu gerçekte takımca bi gün toplanmak. Kimse bisi yemezdi masrafsız 😀😀
Onca kız toplanıp şişe tokuşturmadan olmazdı sedulucum. Ödül gününne denk getirir sonrasında zumba ile yakardık 😂
Bende yemekten sonra uyudum 1/2 saat. Misafirin gidişini kutladım 💃🏼💃🏼 Şimdi duşumu aldım biraz adım yapıp ofisten getirdiğim işlerin başına oturucam.
graphicdesigner graphicdesigner bak ne güzel olmuş. Sen bu şekilde 3 ayları tamamlarsan -10 kg bile görürsün. 😂

X