- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Benim bebem yok dedem uyudu o da sayılır mı?Oooo oğlanlar uyuduysa konken partisi yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bebem yok dedem uyudu o da sayılır mı?Oooo oğlanlar uyuduysa konken partisi yapalım
Yeşil örtülü yuvarlak masa kartlar hazır viskileri de koyuyorumHemen geliyom
Oooo o koca bebe zaten kabul edildin sende gelBenim bebem yok dedem uyudu o da sayılır mı?
Valla canım dün gece saate en son baktığımda gece 2 ydi hala ayaktaydıNe hava atıyonuz benim oğlumda uyudu haha
OooYeşil örtülü yuvarlak masa kartlar hazır viskileri de koyuyorum
Haha harikasın sen hazır edene kadar ordayım sabahlar olmasın @_Vera_ dede de sayılır semde gelYeşil örtülü yuvarlak masa kartlar hazır viskileri de koyuyorum
Ayy niye uyumadıı gündüz çok mu uyuyo acaba ondan mı geç yattıValla canım dün gece saate en son baktığımda gece 2 ydi hala ayaktaydı
Yaaa bizde hiç sabahlar olmaz ortam kızı sedoooHaha harikasın sen hazır edene kadar ordayım sabahlar olmasın @_Vera_ dede de sayılır semde gel
süpersin valla hayal ettik oda güzeldi heheYaaa bizde hiç sabahlar olmaz ortam kızı sedooo
Hayal kurmak bedava ya ama ne güzel olurdu gerçekte takımca bi gün toplanmak. Kimse bisi yemezdi masrafsızsüpersin valla hayal ettik oda güzeldi hehe
He ya nası güzel olurdu böylece takımla aynı yerde olup buluşmak filan .Hayal kurmak bedava ya ama ne güzel olurdu gerçekte takımca bi gün toplanmak. Kimse bisi yemezdi masrafsız
Düzenimiz yok ki evde yorulmuyor dışarısı berbt çıkaramıyorum yaşıtı arkadaşı yok. sabah 9.bucuk gibi uyanıyır öğlen uykusuna yatıramıyorum sonra bi bakıyorum oyun oynarken 5 gibi uyuya kalıyo 6 gibi uyandırıyorum sonraki durumu hiç demeyim bugün eşim artık kardeş yapma vakti geldi dedi 2 dk oturtmuyo adamcazı baba geel baba kalk baba hadi baba hanhan baba düt dütt bugün artık cileden çıktı ovulasyon hesaplıyo ahahaAyy niye uyumadıı gündüz çok mu uyuyo acaba ondan mı geç yattı
Ee sende az yemıssın ben sımdı bır elma yedım sen az dıyınceEşimm şimdi menümü yazayım bugün yatıya misafirlikteyim ama diyetimi bozmadım
Sabah ılık su maydanoz roka
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kaşar yeşillik 6 zeytin
Ara kiraz sapı çayı 2 hurma
İkindi (dışarıdaydım açlıktan öldüm) yarım paketten biraz az yulaflı bisküvi
Akşam salata 5 yk kıymalı bamya 1 muz
Gece 2 yk yoğurt 10 kuru vişne
Sporu birazdan bildiririm
sedulu A Arrietty_
Gözün aydınBenimde oğlum uyuduuuu sedulu nasıl mutluyum nasıl
Sesli güldüm vallaaHayal kurmak bedava ya ama ne güzel olurdu gerçekte takımca bi gün toplanmak. Kimse bisi yemezdi masrafsız
Ha haha yakında kardeş geliyo desene Evet öğlen den sonra yattığı için geç uyur onu bi düzene sokman lazım ya hiç yatırma oyala iyice gece erken yatır yoksa sana da yazıkDüzenimiz yok ki evde yorulmuyor dışarısı berbt çıkaramıyorum yaşıtı arkadaşı yok. sabah 9.bucuk gibi uyanıyır öğlen uykusuna yatıramıyorum sonra bi bakıyorum oyun oynarken 5 gibi uyuya kalıyo 6 gibi uyandırıyorum sonraki durumu hiç demeyim bugün eşim artık kardeş yapma vakti geldi dedi 2 dk oturtmuyo adamcazı baba geel baba kalk baba hadi baba hanhan baba düt dütt bugün artık cileden çıktı ovulasyon hesaplıyo ahaha
Gündüzleri uykusunu kaçırmayıda denedim ama bu sefer akşamları uykuya gecmesi çok zor oluyor aglıyor sürekli. En mantıklısı erken kalkmak erken yatırmak var aklımjzda ama düzene bi türlü geçiremiyorumHa haha yakında kardeş geliyo desene Evet öğlen den sonra yattığı için geç uyur onu bi düzene sokman lazım ya hiç yatırma oyala iyice gece erken yatır yoksa sana da yazık
Onca kız toplanıp şişe tokuşturmadan olmazdı sedulucum. Ödül gününne denk getirir sonrasında zumba ile yakardıkHayal kurmak bedava ya ama ne güzel olurdu gerçekte takımca bi gün toplanmak. Kimse bisi yemezdi masrafsız