Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayh akil mi kaldi
Alayim kuzum hemen senide alintilayim
Fotoyu tarihsiz atmışım.Çok canım sıkıldı
Geçen cuma :71.9
Bugün :71.9
Hiç değişmedi kilom
Çok görüşmem vardı topuklu üstünde geçti haftam, ayaklarım şiş desem.. Bahane bulamadım başka
Dukan birası deneyeceğim bu hafta.
Evet canım İnşallah ❤
Tebrik ederim ben de canım ❤E Emeeelll @istanbulin kızlar bu hafta çok iyi iş çıkardık 1. de olduk tebrikler bize
@Ozzybal merhaba yeni eşim umarım seninle de iyi bir hafta geçiririz bol bol adımlarız
Eveett güzel bir haftaydı. Tebrikler ❤Sizinle eş olmak güzeldi umarım tekrar bir araya geliriz
Ben hic bilmiyrum.Burada bulunmadigi icin.Kızlar bu kayısılı form çaylarının hangisi en iyisi oluyor? Ben de alayım bari. Bu hafta wc biraz sıkıntılıydı benim
Kızlar bu kayısılı form çaylarının hangisi en iyisi oluyor? Ben de alayım bari. Bu hafta wc biraz sıkıntılıydı benim
Tamam canım. Aslında dukan içeceğini de denemek istiyorum. Sen sallama çayla yapıyordun sanki öyle hatırlıyorum.bir kac gundur dukan icecegi iciyorum,
ayni zamanda 2 gun de sabah ilik sekilde su ictim @_Vera_ yazmisti bunu da,
bu ikisinden hangisi ise yaradi bilmiyorum ama cok daha iyi durumdayim suan.
Tamam canım. Aslında dukan içeceğini de denemek istiyorum. Sen sallama çayla yapıyordun sanki öyle hatırlıyorum.
Ben bir iki yıl önce normal demleme yaptım pek içemedim de.
Nasıl yapıyorsun sen?
YENİ EŞ LİSTESİ
1- A Arrietty_ Alys
2- Zeytur sedulu
3- @_Vera_ E English_teacherrr
4- @Serina08 E Emeeelll
5- @Ceyhans @Ozzybal
6- @rockandroll @graphicdesigner
7- O_sevincli_ki @neutral
8- @sadece_ben @istanbulin
9- Varyemez Cikocev
10- @bnnu @esmeriiim
11- Legendwomen K klbk33
Anaaa bu hafta yürüyüş haftası. Millet 20binden aşağı kapatmazBen artik pc basindan kalkip yuruyeyim :) 3binde takildim kaldim
20bin yapacagim dedim birde
ödül ögünü yapacaklar bugun veya en gec yarin ögle menusu olarak cikarsin aradan.