- 17 Eylül 2020
- 1.119
- 5.126
- 32
Haberim yoktu valla 10 bin yapıp örgü örecektim vera işi bozduNaptin yavrum sabah sabah
istanbulin rekorunu kırmak boynumun borcu artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haberim yoktu valla 10 bin yapıp örgü örecektim vera işi bozduNaptin yavrum sabah sabah
Ahaaahaaa çokk iyiMasa başında oturdukça içim gidiyo sizin sporlarınıza.
Kahkaha kilo verdiriyormuş ya onu denicem bu hafta ofiste.
Yok bende dışarı çıktım şimdi canım bugün 10000 hedefE English_teacherrr eşim oturuyor musun ben yürüyüşe çıkıyorum şimdi
Külahıma anlat sen onu, yapmamış halin öğleye kadar 12 bin küsür adımsa uçmamız falan lazım.Ayyy valla sesli güldümmm yok yok bu hafta sporu abartmıcaamm hiçç 3 gün yapcam spor
Ama adım yarışı varr dedi @_Vera_ napabilirim kii şimdi been
senin cok duzensizdi, is stresi falan da eklenince almamis olman da iyi bir sey bence.Çok canım sıkıldı
Geçen cuma :71.9
Bugün :71.9
Hiç değişmedi kilom
Çok görüşmem vardı topuklu üstünde geçti haftam, ayaklarım şiş desem.. Bahane bulamadım başka
Dukan birası deneyeceğim bu hafta.
Eki Görüntüle 2781461
Geçen hafta 65.4
Bugün 65.1
Fark 0.30
% 0,45
Hedef 64.5
Bu hafta iki dilim börek kaçamağım var . Regliyim ve istediğim gibi spor yapamadım. Ama yine de iyi sonuç dimi kızlar.
A Arrietty_ sedulu @_Vera_
Bebe dogurtcak kadar hirslandin mi yaKülahıma anlat sen onu, yapmamış halin öğleye kadar 12 bin küsür adımsa uçmamız falan lazım.
Senin 3 günün beni çarpar, böler. İşin sırrı 2 yaşında bebede sanırım. Hemen doğursam yine yetişemem
Bebe dogurtcak kadar hirslandin mi ya
Zeytur masallah. 3bin yaptim daha ben
Hedefim 20 bin. Heeergun ama hergun. Insallah Amin
Ay yok işin sırrı kocada ahahahhahaKülahıma anlat sen onu, yapmamış halin öğleye kadar 12 bin küsür adımsa uçmamız falan lazım.
Senin 3 günün beni çarpar, böler. İşin sırrı 2 yaşında bebede sanırım. Hemen doğursam yine yetişemem
Masa başında oturdukça içim gidiyo sizin sporlarınıza.
Kahkaha kilo verdiriyormuş ya onu denicem bu hafta ofiste.
Valla hedefim sadece 10 bindi günlük gece öyle planlamıştım ama vera planımı bozdu artık hedefim Allah ne verdiyseBebe dogurtcak kadar hirslandin mi ya
Zeytur masallah. 3bin yaptim daha ben
Hedefim 20 bin. Heeergun ama hergun. Insallah Amin
Ofis wc sinde sguat bile yaptığımı bilirim. Kahva yaparken baldır çalıştığımı falan.bol bol en uzaktaki tuvalete git, kahve yapcam diye ofisi turla, yapacak bir sey yok,
ben de tum gun oturuyorum, evden calistigim icin yine gun icinde adimlamam daha fazla oluyordur da.
Evet canım dönüyorum inşAhahaha benim 66 meşhur oldu galiba hala 66yım bilmiyorum. Takıma dönmek ister misin belki burda kırarsın direncini
Ay çok şirin, ellerine sağlık ne kadar maharetlisin canım.Valla hedefim sadece 10 bindi günlük gece öyle planlamıştım ama vera planımı bozdu artık hedefim Allah ne verdiyse
H3RA_ sen çocuk doğur tulumu benden
Her perşembe örsem sen doğurana kadar biter
Ayy inşallahhh yaaaa çokk çokk aminnnAy çok şirin, ellerine sağlık ne kadar maharetlisin canım.
İnşallah bunu giyecek şirin mi şirin bir kızın olur.