Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

:kk77:
Hic yumurta tadi gelmiyor 😂

Eklentiler

• IMG_20210212_101639.jpg
    IMG_20210212_101639.jpg
    113,3 KB · Görüntüleme: 26
Ayyy valla sesli güldümmm 🤭😂 yok yok bu hafta sporu abartmıcaamm hiçç 3 gün yapcam spor :KK70:
Ama adım yarışı varr dedi @_Vera_ napabilirim kii şimdi been :KK70:
Külahıma anlat sen onu, yapmamış halin öğleye kadar 12 bin küsür adımsa uçmamız falan lazım.
Senin 3 günün beni çarpar, böler. İşin sırrı 2 yaşında bebede sanırım. Hemen doğursam yine yetişemem :KK70:

Çok canım sıkıldı
Geçen cuma :71.9
Bugün :71.9
Hiç değişmedi kilom 😔
Çok görüşmem vardı topuklu üstünde geçti haftam, ayaklarım şiş desem.. Bahane bulamadım başka 😬

Dukan birası deneyeceğim bu hafta.
senin cok duzensizdi, is stresi falan da eklenince almamis olman da iyi bir sey bence.
bir de senin su biralara cozum mu bulsak :KK48:,
kalorisi dusuk biralar falan var onlara mi gecsen?

Eki Görüntüle 2781461

Geçen hafta 65.4
Bugün 65.1
Fark 0.30
% 0,45
Hedef 64.5
Bu hafta iki dilim börek kaçamağım var . Regliyim ve istediğim gibi spor yapamadım. Ama yine de iyi sonuç dimi kızlar.
A Arrietty_ sedulu sedulu @_Vera_

bence cok iyi,
bu hafta daha planli olursun menuler konusunda, cok da ac kalma aman.

Külahıma anlat sen onu, yapmamış halin öğleye kadar 12 bin küsür adımsa uçmamız falan lazım.
Senin 3 günün beni çarpar, böler. İşin sırrı 2 yaşında bebede sanırım. Hemen doğursam yine yetişemem :KK70:
Bebe dogurtcak kadar hirslandin mi ya :KK70:

Zeytur Zeytur masallah. 3bin yaptim daha ben :KK70:
Hedefim 20 bin. Heeergun ama hergun. Insallah Amin :KK53:

Ay yok işin sırrı kocada ahahahhaha :KK70: :KK70:
Sabahın 8nde😴 ayaga dikti bizi erken kalkıp erken yatacaksınız dedi 😣 (arada unutuyo oğluşumuzun bizi gece ayaga diktiğini) :KK70: artık 8.30 a kadar kahvaltı yaptık sonrasına yatakları topladım çamaşırları katladım bulaşıkları makineye 09.10 attım evi süpürcektim saati unuttum dedim alt komşu şikayete gelecek dur didim :KK70: benda sadakatsizi izlememiştim actım koydum karşıma 2 saat adımladım :KK70: arada tempolu arada yavaş bi baktım 12 bin olmuş şok oldum :KK70: oğlumla oyun oynayım derken bide sayfaya bi girdimki adım yarışı varrr :KK70:

Masa başında oturdukça içim gidiyo sizin sporlarınıza.
Kahkaha kilo verdiriyormuş ya onu denicem bu hafta ofiste.:KK70:

bol bol en uzaktaki tuvalete git, kahve yapcam diye ofisi turla, yapacak bir sey yok,
ben de tum gun oturuyorum, evden calistigim icin yine gun icinde adimlamam daha fazla oluyordur da.

Bebe dogurtcak kadar hirslandin mi ya :KK70:

Zeytur Zeytur masallah. 3bin yaptim daha ben :KK70:
Hedefim 20 bin. Heeergun ama hergun. Insallah Amin :KK53:
Valla hedefim sadece 10 bindi günlük gece öyle planlamıştım ama vera planımı bozdu :KK70: artık hedefim Allah ne verdiyse :KK70:
H3RA_ H3RA_ sen çocuk doğur tulumu benden :KK70:
Her perşembe örsem sen doğurana kadar biter :KK70:

Eklentiler

• IMG_20210209_160503.jpg
    IMG_20210209_160503.jpg
    169,4 KB · Görüntüleme: 24
bol bol en uzaktaki tuvalete git, kahve yapcam diye ofisi turla, yapacak bir sey yok,
ben de tum gun oturuyorum, evden calistigim icin yine gun icinde adimlamam daha fazla oluyordur da.
Ofis wc sinde sguat bile yaptığımı bilirim. Kahva yaparken baldır çalıştığımı falan. :KK70:
Adım sayarı çıkartmıcam hiç gün boyu.

Valla hedefim sadece 10 bindi günlük gece öyle planlamıştım ama vera planımı bozdu :KK70: artık hedefim Allah ne verdiyse :KK70:
H3RA_ H3RA_ sen çocuk doğur tulumu benden :KK70:
Her perşembe örsem sen doğurana kadar biter :KK70:
Ay çok şirin, ellerine sağlık ne kadar maharetlisin canım.
İnşallah bunu giyecek şirin mi şirin bir kızın olur. :dua:

Selam herkese 🤗 ben de bugün kilo bildiriminde bulunarak tekrar dönüyorum. 1 aydır 68lerdeyim artık direnç bitmiştir umarım ve bu hafta 67leri göreceğim inş 🥰
Taşınma işleri için ayrıldığımda en son 68.8 dim.
Bu Cuma: 68

Eklentiler

• D398C627-BC7D-4210-94D8-F01EA508AF7E.jpeg
    D398C627-BC7D-4210-94D8-F01EA508AF7E.jpeg
    61,5 KB · Görüntüleme: 22
X