Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayyy en sevdiğim bayılıyorum vakit nasıl geçti anlaşılmıyor resmen. Oglan büyüsün de beraber yapalım diye bekliyorum hep
Aslinda engelceli. Ama birakamiyorum sonra. Bugün bol bol lego yaptik. Geri kalan zamanda bu 1000lik bela

Eklentiler

• Screenshot_20210202-191706_FatSecret.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20210202-191657_FatSecret.jpg
    48,6 KB · Görüntüleme: 20
  • Screenshot_20210202-191648_FatSecret.jpg
    49,8 KB · Görüntüleme: 13
gecmis olsun canim kabizlik icin cennet hurmasi (trabzon hurmasi) tavsiye ederim. uzmanlar kabizlik icin cok tavsiye ediliyorlar...

Merhaba,
Menumu yazayim, yoksa unutacağım. Spor bilgileri ile tekrar paylaşırım.

11:30 1 adet wasa, 2 haşlanmış yumurta, 3 kasik lor, dere otu, maydanoz
14:30 2 kk helva, 10 findik
16:00 1 bardak kefir, 1 kuru incir, 1 adet wasa
18:00 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak pırasa, salata
2 litre su, 1 adet maden suyu

A Arrietty_ @_Vera_ sedulu K klbk33

Oy oy oy büyük büyük kolay gelsin sana canım. Evraklar hesaplar kitaplar çok yorucu oluyor. Fiziki değil ama beyin yorgunluğu fena bi durum. Çalışıyorken eve gelince hiç ses istemezdim ben.

Evet demir eksikliği kilo vermeye ciddi engel oluyor. Onceki kilo verme deneyimimden biliyorum.
Öyleymiş cnm ben de yeni öğrenmiş oldum
gecmis olsun canim kabizlik icin cennet hurmasi (trabzon hurmasi) tavsiye ederim. uzmanlar kabizlik icin cok tavsiye ediliyorlar...
Çok da severim aslında günde 1 tane yesem çokmu olurki tatlı ya kilo açısından

Hesaplarıma göre yani haftada 200 gram verebilirsem böyle 10 ay sonra istediğim kiloya ulaşabiliyorum. Çok tuhaf çünkü ben hayatım boyunca birçok kez diyet yaptım ac kalırdım ve yüzüm çökerdi sağlıksız olurdu. Bu sefer ki bunda en çok buradaki motivasyonun etkisi olduğunu düşünüyorum daha sağlıklı şekilde ilerliyor gibi. 1 aydır sanırım burdayım toplamda 2.5 kilo gitti ama yüzüm daha canlı duruyor. Bu sefer sağlıksız diyet yapmamaya kararliyim bakalım becerebilirsem

Selam kızlar bugün
sabah
sadece 3 tane haşlanmış yumurta yedim ekmeksiz

akşamda canım bişey istemedi bi avuç çekirdek yedim saçma sapan oldu bugün ama böyle şimdi kendime ceza verdim çekirdek yediğim için sabaha kadar hiç bişey yemeyeceğim bu arada regl oldum herkes olmuş galiba cuma sabah tartıya kilom da eksiklik yansımazsa çok üzülürrüüüümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…