Aslinda engelceli. Ama birakamiyorum sonra. Bugün bol bol lego yaptik. Geri kalan zamanda bu 1000lik belaAyyy en sevdiğim bayılıyorum vakit nasıl geçti anlaşılmıyor resmen. Oglan büyüsün de beraber yapalım diye bekliyorum hep
Evet demir eksikliği kilo vermeye ciddi engel oluyor. Onceki kilo verme deneyimimden biliyorum.Sağol canım benim doktordan diyetten dedi hatta bunların eksikliği kilo vermene de engel olabilir dedi birde kullanıp deneyim bakalım
gecmis olsun canim kabizlik icin cennet hurmasi (trabzon hurmasi) tavsiye ederim. uzmanlar kabizlik icin cok tavsiye ediliyorlar...Selam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.
Doktor kabızlık genelde troidle ilgili oluyor dedi ama çok şükür troidlerimde bi sorun çıkmadı. Diyetten kaynaklı olabilir dedi.
Onun dışında bende demir eksikliği, kansızlık, B12 eksikliği çıktı eve bir torba ilaçla yeni geldim.3 ay sonra kontrol var.
Alys sen neler yaptın eşim ben bu sayede yürüyüşümü de yapmış oldum
Oy oy oy büyük büyük kolay gelsin sana canım. Evraklar hesaplar kitaplar çok yorucu oluyor. Fiziki değil ama beyin yorgunluğu fena bi durum. Çalışıyorken eve gelince hiç ses istemezdim ben.Malum aybaşı benim işler tavan yapmış durumda. Üstüne program değişikliği yapıyorum kaç senelik aktarımlar var. Yeni bir vergi dönemi geliyor, her bölümün işi benim masada sonlanıyor vs vs. çığlık atmak üzereyim. Evraka boğuldu masam... Hiç toparlayamayacağım gibi geliyor...
Eve gidip yatağıma uzanıp ıhlamurum elimde Müge Anlı, ağlamalı filmler falan izlemek istiyorum. Hatta 3 gün çıkmayayım kimse bana dokunmasın modundayım. Reglim yaklaştı sanırım
Ben beceremiyorum ya yillar once bi denedim 500 luk ama yok beceremedim dahada yapmadimAslinda engelceli. Ama birakamiyorum sonra. Bugün bol bol lego yaptik. Geri kalan zamanda bu 1000lik bela
Öyleymiş cnm ben de yeni öğrenmiş oldumEvet demir eksikliği kilo vermeye ciddi engel oluyor. Onceki kilo verme deneyimimden biliyorum.
Çok da severim aslında günde 1 tane yesem çokmu olurki tatlı ya kilo açısındangecmis olsun canim kabizlik icin cennet hurmasi (trabzon hurmasi) tavsiye ederim. uzmanlar kabizlik icin cok tavsiye ediliyorlar...
Sonunda senin içinde sağlıklı bir şeyler gelmişPazara gittim geldim
Komşu haşlama tavuk getirmiş
Budunu yedim
1 maden suyu içtim
Adım atmak istiyorsan leslie videolarıyla yapabilirsin canım.Tabiki 3 litre su içtim ve 4000 adım attım çok az ama havalar ısınsın artıracağım inşallah Ankara çok soğuk çıkamıyorum fazla
Aaa evet ya ben niye unutmuşum Leslie yi. Ay çocuklardan kafa mı kaldı bendeAdım atmak istiyorsan leslie videolarıyla yapabilirsin canım.
Olur öyle arada burası hatırlatır sporlarıAaa evet ya ben niye unutmuşum Leslie yi. Ay çocuklardan kafa mı kaldı bende