Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İç bacak ve baldırlar için ne yapıyorsun?
Benimde bacak ve popo sorunlu bölge.
Bel her şekilde diyetle inceliyor zaten.
Tuğçe irtem in youtube da videoları var bacaklar için onları yapıyorum canım 2 set filan .

cok hafif agirlik ekleyebilirsin.
kol gogus omuz durumun nasil?
gelistirmen gerekiyorsa firsat bu firsat eline yarimlik damble lari al yuruyusunu oyle yap, arada kaldir indir.
Kollarımda kalın ama bacaklarım daha kalın . aslında ağırlık alabilirim evet . bide şu cardio videoları varya onlar tüm vücut mu çalıştırır ki acaba

Kollarımda kalın ama bacaklarım daha kalın . aslında ağırlık alabilirim evet . bide şu cardio videoları varya onlar tüm vücut mu çalıştırır ki acaba

bak ben bunlari yapiyorum, ornek olarak atayim (suan buna enerjjim yetmiyor, yapiyordum diyeyim o yuzden)

soldakiler hafif halini yapiyor hareketin, sagdakiler de en agir halini,
bazen sola bazen ortaya uyuyorum ben, hic sagdakilere uymaya calismadim.

Etiket yapmayı unutmuşum aceleden.
@arrietty sedulu sedulu @_Vera_ Ozzybal Ozzybal
Gece uyandım, gordum menunu, gayet güzel.

Cok kesintili uyudum gece, toplamda 3 saat, annemler buradayken sabah biraz daha uyuyayım dedim. Sersem gibi oldum. Bugun bol sıvı alacağım, limonlu biberiye cayi yaptım onu içeceğim. Maden suyu, kefir, ne bulursam. Biraz arınma günü olsun diyorum. Kahvaltimi iyi bir şekilde yaptım. Gerisi de bol sivili olsun.

Bugun de yine 10000 adim hedefliyorum ve belki biraz bölgesel çalışırım.

Senin günün nasil geçiyor?

Günaydın kızlar, neredeyse hepimiz sporda çoştuk. Kaptanım bunun bize cuma günü eksi dönüşü olur mu?
Perşembe dinlendirmek yeterli midir?
Gunaydin
Yani hem saglikli beslenip su da 2,5 - 3L icip sporu da aksatmayinca eksi olmamasi imkansiz. Ben sahsen bugun dinlendircem kendimi ve persembede.
Dinlenecegim derken 10bin adim disinda bisey yapmam

nasil bel inceliyor ya, benimki neden incelmiyor :63:
Genetik sanırım canım ya, benimde tam tersi kalça bile inceliyor, bacaklar diğer bölgelere göre çok az incelir. Alt ve üst bedenim arasında 2 beden fark vardır benim. Gerçi bu sene öğrendim nedenini lipödem hastasıymışım. Şu pandemi geçsin tedavisine başlayacağım onunda.

Yan karın için bir alet var ev tipi, yuvarlak tam tur dönebilen. Onunla sağ sol yapardım tv karşısında. Şimdi sana yazınca hatırladım tozlu raflardan indireyim onu. 2-3 sene önce diyet ve spor yapmıştım, belim 62-63 cm lere kadar incelmişti.

Bende ayni durumdayim direk bacaklar eriyor benim bel gobek kaliyor😒
Bende bacak inceltebilenlerin hastasıyım. Bel bölgesini bol üst kıyafetlerle kapatabiliyorsun ama bacak pantolon giydiğinde kabak gibi pörtlüyor.
Yazın çok sık elbise giyerim o yüzden. Elbise giydiğimde her gören kilomu verdin der.

Gece uyandım, gordum menunu, gayet güzel.

Cok kesintili uyudum gece, toplamda 3 saat, annemler buradayken sabah biraz daha uyuyayım dedim. Sersem gibi oldum. Bugun bol sıvı alacağım, limonlu biberiye cayi yaptım onu içeceğim. Maden suyu, kefir, ne bulursam. Biraz arınma günü olsun diyorum. Kahvaltimi iyi bir şekilde yaptım. Gerisi de bol sivili olsun.

Bugun de yine 10000 adim hedefliyorum ve belki biraz bölgesel çalışırım.

Senin günün nasil geçiyor?

Benim ameliyat olan hastam var. Bugün onunla ilgileneceğim. O yüzden bugün düzenli beslenemeyebilirim. Erken kalkmama rağmen hala bişey yemedim mesela. Yürüyebildiğim kadar da yürüyorum. Umarım 10bini bulurum.

Gunaydin
Yani hem saglikli beslenip su da 2,5 - 3L icip sporu da aksatmayinca eksi olmamasi imkansiz. Ben sahsen bugun dinlendircem kendimi ve persembede.
Dinlenecegim derken 10bin adim disinda bisey yapmam
Evdekiler dün akşam bana gülüyorlardı. Merdiven inip çıkarken yengeç gibi yan yan gidiyordum. Sabah biraz daha iyiydim ama vardı yine.
Az önce ofiste kahve yaparken baldır çalıştırdım yine. Ayak parmaklarının üstünde topuğu yere değdirmeden in kalk yapıyorsun ya ondan. Ağrım geçti şu anda , çivi çiviyi söktü. :KK70:

Yok challenge için demedim ben kendim için yeterli olurmu yani incelmeme filan diye 😂
Canım senin fazla ağırlık olmadan bölgesel çalışman lazım. Bir de ayak bileklerine el bileklerine takılan 1-2 kg ağırlıklılar var. Leslie bir tane 3 mile videosunda takiyordu görmüşsündür belki. Öyle bir şey alıp kullanabilirsin adimlarken falan

Günaydın kızlar hava yağışlı tam spor havası 😀
istanbulin istanbulin @Zeytur kizlar adımlar şahane ama dinlenin artık gerçekten kaslarınız ödem yapacak yakında tartıya yansıyacak bu durum. Günde 20000 adım bile fazlayken iki katını yapıp bacak kaslarını dinlendirmiyorsunuz. Önümüzdeki günlerde adımlama yerine bölgesel egzersiz vs yapın ki bacaklar bi rahat kalsın. Sağlığınız için
Bugün sadece evi temizlerim sanırım canım.💕 Yorulmuşum cidden artık bu kadar spor yok zaten jübilemi yaptım 😁😁😁

X