Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

☝️Ben dün spordan sonra churchill içtim bi tane yetmedi 2 tane içtim kalorisi yok denecek kadar az ama tuzlu oluyor hatta ben biraz fazla tuzlu seviyorum. Ödem yapar mı sizce yaparsa kurtulmanın bi yolu var mi arkadaşlar
churchill neymis diye google larken kokteyl cikti, bunu icmedin dimi :KK45:

churchill neymis diye google larken kokteyl cikti, bunu icmedin dimi :KK45:

Hayır 😁😁😁
Soda, limon suyu ve tuz karışımı churchill dedigim😁

Selam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.
Doktor kabızlık genelde troidle ilgili oluyor dedi ama çok şükür troidlerimde bi sorun çıkmadı. Diyetten kaynaklı olabilir dedi.
Onun dışında bende demir eksikliği, kansızlık, B12 eksikliği çıktı eve bir torba ilaçla yeni geldim.3 ay sonra kontrol var.
Alys Alys sen neler yaptın eşim ben bu sayede yürüyüşümü de yapmış oldum

Selam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.
Doktor kabızlık genelde troidle ilgili oluyor dedi ama çok şükür troidlerimde bi sorun çıkmadı. Diyetten kaynaklı olabilir dedi.
Onun dışında bende demir eksikliği, kansızlık, B12 eksikliği çıktı eve bir torba ilaçla yeni geldim.3 ay sonra kontrol var.

gecmis olsun, hemen toparlarsin vitaminlerle umarim.

ben ancak sabah beri bin adim yapmisim, onbini ancak aksam yuruyusunde tamamlayabiliyorum.
hala kendimi spor yapacak kadar enerjik hissetmiyorum ama,
kizlara attigim videolardan yapsam iyi terletiyor da.

Çok geçmiş olsun canım aynen bende bir torba ilaçla geldim dün resmen . şifa olsun inşallah diyelim . demir b 1e hep benimde eksik çıktı malesef diyetten miş

Çok geçmiş olsun canım aynen bende bir torba ilaçla geldim dün resmen . şifa olsun inşallah diyelim . demir b 1e hep benimde eksik çıktı malesef diyetten miş
Sağol canım benim doktordan diyetten dedi hatta bunların eksikliği kilo vermene de engel olabilir dedi birde kullanıp deneyim bakalım😊

Ceyhans Ceyhans gecmis olsun canım. Kabizlik için ilaç yazdı mi peki? Demir ve b12 diyet sırasında önemli oluyor. Genelde düşmeye başlıyor. Bende sağlık ocağına gidip bir kan vereyim bari yakın zamanda. Benim demir hep eksik zaten ama b12 için balik yagi tüketmeye çalışıyorum
Sağol cnm aynen valla diyet yaparken kan testlerini ihmal etmemek lazım kabızlık için bişey yazmadı bende probiyotik felan bekledim ama yok bol su iç dedi sadece

Sağol canım benim doktordan diyetten dedi hatta bunların eksikliği kilo vermene de engel olabilir dedi birde kullanıp deneyim bakalım😊
Aynen ben sordum kilo vermeme engel olurmu bu ilaçlar yoksa dedim de aksine faydası bile olur dedi canım

İyi yapmışsın canım, bende tam kan testi yaptıracağım bakalım ne durumda değerlerim.
Doktor yediklerini ölç dediği için kendimi gözlemliyorum bu ara.
Dün akşam yemeğinde yoğurtlu sarımsaklı brokoli salatası yedim. Biraz karnabaharda vardı içinde, birlikte haşlamıştım.
Ondan sebep mi bilmem bugün hiç bir problem kalmadı. Karnımın şişkinliği bile indi. Normalde gaz yapan besinler aslında

X