Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
churchill neymis diye google larken kokteyl cikti, bunu icmedin dimiBen dün spordan sonra churchill içtim bi tane yetmedi 2 tane içtim kalorisi yok denecek kadar az ama tuzlu oluyor hatta ben biraz fazla tuzlu seviyorum. Ödem yapar mı sizce yaparsa kurtulmanın bi yolu var mi arkadaşlar
Hayırchurchill neymis diye google larken kokteyl cikti, bunu icmedin dimi
Churchill Cocktail
Create the perfect Churchill Cocktail with this step-by-step guide. Fill a mixing glass with ice cubes. Add all ingredients. Stir and strain into a cocktail glass. Lime Juice, Scotch Whisky, Triple Sec, Sweet Vermouthwww.absolutdrinks.com
Hayır
Soda, limon suyu ve tuz karışımı churchill dedigim
Seneler önce almıştım çocuklar oyuncak yaptı parçaladılar, yeniden alacağım benzerini.H3RA_ bacak için stepper da işe yarıyor. İnceltiyor
Selam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.
Doktor kabızlık genelde troidle ilgili oluyor dedi ama çok şükür troidlerimde bi sorun çıkmadı. Diyetten kaynaklı olabilir dedi.
Onun dışında bende demir eksikliği, kansızlık, B12 eksikliği çıktı eve bir torba ilaçla yeni geldim.3 ay sonra kontrol var.
Alys sen neler yaptın eşim ben bu sayede yürüyüşümü de yapmış oldum
Çok geçmiş olsun canım aynen bende bir torba ilaçla geldim dün resmen . şifa olsun inşallah diyelim . demir b 1e hep benimde eksik çıktı malesef diyetten mişSelam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.
Doktor kabızlık genelde troidle ilgili oluyor dedi ama çok şükür troidlerimde bi sorun çıkmadı. Diyetten kaynaklı olabilir dedi.
Onun dışında bende demir eksikliği, kansızlık, B12 eksikliği çıktı eve bir torba ilaçla yeni geldim.3 ay sonra kontrol var.
Valla ayneenn bende yatıştayım 1217 adımda bende var evi bile temizlemicemm bugün yatışZeytur napıyorsun canım
Ben acaip tembellik yapıyorum adım sayım 218
Bugün spor yapmicam ama evi temizlesem fena olmaz
Yok canım bol su iç dedi onu da zaten bolca içerim ama diyetten kaynaklı normal beklediğimiz bi sonuc dediCeyhans kabizliga bir sey onerdi mi, bak ben de 1 haftami tamamladim diyette, yavastan basliyor kabizlik durumlari sanki.
Yok canım bol su iç dedi onu da zaten bolca içerim ama diyetten kaynaklı normal beklediğimiz bi sonuc dedi
Sağol canım benim doktordan diyetten dedi hatta bunların eksikliği kilo vermene de engel olabilir dedi birde kullanıp deneyim bakalımÇok geçmiş olsun canım aynen bende bir torba ilaçla geldim dün resmen . şifa olsun inşallah diyelim . demir b 1e hep benimde eksik çıktı malesef diyetten miş
Sağol cnm aynen valla diyet yaparken kan testlerini ihmal etmemek lazım kabızlık için bişey yazmadı bende probiyotik felan bekledim ama yok bol su iç dedi sadeceCeyhans gecmis olsun canım. Kabizlik için ilaç yazdı mi peki? Demir ve b12 diyet sırasında önemli oluyor. Genelde düşmeye başlıyor. Bende sağlık ocağına gidip bir kan vereyim bari yakın zamanda. Benim demir hep eksik zaten ama b12 için balik yagi tüketmeye çalışıyorum
Yok canım bol su iç dedi onu da zaten bolca içerim ama diyetten kaynaklı normal beklediğimiz bi sonuc dedi
Aynen ben sordum kilo vermeme engel olurmu bu ilaçlar yoksa dedim de aksine faydası bile olur dedi canımSağol canım benim doktordan diyetten dedi hatta bunların eksikliği kilo vermene de engel olabilir dedi birde kullanıp deneyim bakalım
İyi yapmışsın canım, bende tam kan testi yaptıracağım bakalım ne durumda değerlerim.Selam kızlar bugün bide ben hastaneye gideyim şu kabızlıgımı bi sorayım, kan değerlerime bi baktirayim dedim.