Anlaşıldı şimdi kaptanım.Tamam canım adım puanını eklemiş. Challenge olmadığı günlerde sadece adım puanı yazıyoruz tabloya çünkü eşler arası adım yarışı var. Challenge olduğu günler o sporun puanını 2 ile çarpıp ekliyoruz tabloya.
Ya ne güzel sure olarak gözümüze az geliyor fitness sporları ama canına okuyor insanınBikeerg Canimi cikardi. 25dk yerine 15dk yapabildim. Nabzim costu. Hergun boyle yapsam ne zayiflarim
3 tur tamamladim. Cok basit diyesi geliyor insan. 3.dk yi tam 450 m tamamlaninca bitiriyorum. Ara vermeden 500 m yapmak öldürdüEki Görüntüle 2769203
Valla 5dk oldu birakali. Hala nabzim 140lardaYa ne güzel sure olarak gözümüze az geliyor fitness sporları ama canına okuyor insanın
Olsun canim su donemi bi atlat bakalim toparlarsinmerhaba kızlar nasılsınız ? bende diyet hak getire günde 4 dilim börek yiyip ağlaya ağlaya ders çalışıyorum.Psikolojim 00000000000000000. Takıma da giremedim kaç gündür.Aptallık etme sen vera ziyagilsin diyip kendimi toplayacağım artık.Geçmişi okuyacak vaktim yok şöyle sizlerle bir sohbete geldim azıcık
Deniyim canimTarçınlı su falan ya da yoğurt yapıp yersen tatlı atistirmalik ihtiyacını kesersin canım
Geçmiş olsun canım ama yediklerini yine de yazmalısın. Nerede hata yapıyoruz ya da alternatif neler bulabiliriz bu yediklerine diye fikir alışverişi olur burada
Haklisin canım ya ama 10.000 adimi tamamladim en azinsan baktim sıkıntı olmuyor yürüdüm dinlene dinleneBaya baya yemissin ama biskuvi.
Verdigini geri almamaya bak. Aktif de olmaman gerekn bu hafta,ayagin tam iyilesmeden
Dogum gunu kutlu olsun. Adimi dusunme ozaman bugun :)
Zalim chloe
Afiyet olsun canim
dört gözle bekliyorum. Sadece cok ozledigim icin seni
En az 1 L daha iccc
Cidden cok kotu.
Migrenden dolayi spor yapmamak anlarim ama tatliya abanmak ?
Full karbonhidrat olmus.
Bravo canım. 10000 çok iyi ayağındaki sıkıntıya rağmenHaklisin canım ya ama 10.000 adimi tamamladim en azinsan baktim sıkıntı olmuyor yürüdüm dinlene dinlene
Yakinda 15bin de yetmez Sana15000 e ulaştım. Kızlar harika oluyor bu adim yarışı. Geçen hafta 10000i zor yaparken şimdi sürekli yürümeye çalışıyorum. Herkes tıkır tıkır yürürken oturamıyorum
HarikasınHaklisin canım ya ama 10.000 adimi tamamladim en azinsan baktim sıkıntı olmuyor yürüdüm dinlene dinlene
Oyle olacak galiba. Yani inşallahYakinda 15bin de yetmez Sana
Daha erken ama pilim bitti benim
Kaptan görmeden ben sana 20 mekik ceza vereyim bi daha kaçamak yapamazsınİyi akşamlar
Bugün n 10.800 adım atarak 2 kat puanı hak ettim kendimle gurur duyuyorum
Yani 540 x 2 kat = 1.080 puan
Sabahı yazmıştım akşam menümü yazayım:
Beşemal soslu Karnıbaharlı tavuk fırında
Minik makarna ve bol salata
1 incecik kıl kadar dilim pasta (nolur ceza olmasın kıl kadardı)
Ayrıca şimdi o squat denen cezamı yaptım o neymiş öyle yaa belim söküldü yerinden sanki çok acayip zordu hayatımda ilk defa yaptım, daha ne kurabiye yerim nede squat yaparım
A Arrietty_
istanbulin