Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Iyi geceler kızlar.
Bugünkü menüm:
1 rafadan yumurta
2 wasa 5 zeytin
1 dilim peynir
Ara: Türk kahvesi
Aksam:
8 adet lahana sarması
Salata ve 1 kaşık yoğurt
Su: 2 litreyi geçtim.
Spor:
10245 adım: 512 puan
40 dk zumba: 280x2=560
Toplam: 1072 puan.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu

Eklentiler

• 20210120_233928.jpg
    20210120_233928.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 17
Günaydın kızlar

Kalori hesabı yapmamaya karar verdim zaten insan artık neyi ne kadar yemesi gerektiğini anlıyor ve alışıyor 😉

Bugün

Kahvaltı öncesi 500 ml su

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
7 zeytin
1yk labne
1 yk tahin +1 yk pekmez
1 büyük domates (yaklaşık 200 gr vardır)
70 -80 gr civarı haşhaşlı çörek
250 ml şekersiz çay

Günaydin kizlar
Dizi sonra yattim uyudum :)
Cok yorulmusum, zaten disarida islerim vardi Eve 13 gibi girdim

Gecmisi okuyayim

Yarin tarti günü.
Bugun hafif beslenip spor yapmayin. Dinlenin.

Yarin hepinizin Ilk sayfada ki gibi fotografli bildirim yapmasi gerek.

Lütfen esas listede olanlar unutmasin fotografi.

Günaydın arkadaşlar
bugün itibari ile kilo vermemiş ama almamış görünüyorum Allahtan yarın tartı günü, ben bugün sanıyordum çok üzülmüştüm ohh şıkıdım şıkıdım :halay: bugün kayınvalideme gidicem kadıncağız yatalak, ona yemek yapıcam temizlik filan derken baya kalori harcarım, yarına kesin tartıda eksi rakamları görürüm inşallah :KK54:
Sabah bitki çayımı içtim, kahvaltı yapmıycam bugün çünkü öğlen kaynanama gidince ısrar eder bişey yedirir, bari dengelemiş olayım.:KK48:

Günaydin kizlar
Dizi sonra yattim uyudum :)
Cok yorulmusum, zaten disarida islerim vardi Eve 13 gibi girdim

Gecmisi okuyayim

Yarin tarti günü.
Bugun hafif beslenip spor yapmayin. Dinlenin.

Yarin hepinizin Ilk sayfada ki gibi fotografli bildirim yapmasi gerek.

Lütfen esas listede olanlar unutmasin fotografi.
Bu hafta kaslarım minnettar bana, hiç yormadım onları. Yarın sabah alırım boyumun ölçüsünü :kızgın:

Kizlar alintilari aldim ama online dersindeyiz oglum ile. Saat 13 e kadar boyle. Ara ara bakarim.

H3RA_ H3RA_ gecmis olsun cok sinir bozucu bir durum. Birde benim en korktugum sey. Cunku ciksa /bozulsa bana bakiyor isler 🙄
2defa geldi basima. Sinir krizi gecirmeye bire bir, bir durum

Cok gecmis olsun canim ya sinir bozucu bisi o ya🙄

Kizlar alintilari aldim ama online dersindeyiz oglum ile. Saat 13 e kadar boyle. Ara ara bakarim.

H3RA_ H3RA_ gecmis olsun cok sinir bozucu bir durum. Birde benim en korktugum sey. Cunku ciksa /bozulsa bana bakiyor isler 🙄
2defa geldi basima. Sinir krizi gecirmeye bire bir, bir durum
Bende sinirden akşam eşime sardım üzüldüm sonra da. Onun ne suçu varsa.
Neyse fazlasıyla kol çalışmış oldum:KK48: :olamaz:

Merhaba kızlar günaydın nasılsınız?
İdare ediyorum, spor yapacak enerjim olmuyor, bir de bu hafta kis sebzelerini abarttım galiba, midem ve bağırsaklarim gazdan kıvranıyor. Belki de bu yüzden enerjim düşük. Orta duzey rahatsiz bagirsak sendromum var, hep yediklerime dikkat ediyordum, rahatsiz eden yiyeceklerin miktarını cok az tutuyordum. Önümüzdeki 3 gün kabak ve yoğurt yersem kendime gelirim🙂 en iyisi ben cuma-cumarrtesi-pazar kabak detoksu yapayım 👍

Sen ne yapıyorsun? Sinav donemin bitti mi?

Benimkiler de hiç yorulmadılar, bu hafta enerjim düşük, hava soğuk o yüzden mi diyorum, vücudum bazal metabolizmaya geçti galiba🙄
Ben kesinlikle ona bağlıyorum. Ben akşamları dışarıda tempolu yürüyüş yapmaktan zevk alıyordum. Bu aralar havalar soğudu yapamayınca şevkim kırıldı sanırım.

X