Spor sutyeni tavsiye ederim10 dk ip atladım nabız 160 cıktıay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere başka çözümü olan varmı
Ayni sorunu bende yaşıyorumya yazmayla falqn siki siki baglicam bu gidisle10 dk ip atladım nabız 160 cıktıay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere başka çözümü olan varmı
Ben sıkı bir sutyen giydim, daha rahat oldu.10 dk ip atladım nabız 160 cıktıay çok zor bu ip atlama işi bide iple atlarken gögüslerim sıkıntı yarattı ipsiz atlamaya karar verdim destek veriyim gögüslere başka çözümü olan varmı
Cok guldum bu cozume :))Ayni sorunu bende yaşıyorumya yazmayla falqn siki siki baglicam bu gidisle
Ahah o şarkıyı ip atarken dinlemem lazımHahah yer çekimine yenik üstüm başımöyle şarkı vardı o geldi aklıma ona pek yapacak bir şey yok bende sporcu sutyeni var o biraz siki tutuyor
En kısa zamanda sipariş vereyim ozaman böyle olmayacakSpor sutyeni tavsiye ederim
Durmadan mi 10dk
Bende simdi Ilk ogunu yaptim. 1 saate günün sporunu yapmam lazim
Bugun Kosu günü. Ve ip atlama tabii ki :)
Ayni sorunu bende yaşıyorumya yazmayla falqn siki siki baglicam bu gidisle
Bende giydim ama ıı ıı fayda etmedi ya askıları canımı acıttı artık..Ben sıkı bir sutyen giydim, daha rahat oldu.
Bende doğumdan sonra almıştım çok işe yarıyo akşamları giyiyorum spor yaparken bende..Kızlarr termal tayt almıştım ya onla 40 dk yürüdüm evde bi çıkardım afedersiniz çamaşırım bile su gibi olmuş faydasını görcem inşallah10 dk da atlama yaptım ipsiz
Yaa bende yeni aldım dün geldi daha ama çok hoşuma gitti incelmeye faydası olur diye düşünüyorum benim bacaklar sıkıntılı birazBende doğumdan sonra almıştım çok işe yarıyo akşamları giyiyorum spor yaparken bende..
Hangi markanın aldın canımYaa bende yeni aldım dün geldi daha ama çok hoşuma gitti incelmeye faydası olur diye düşünüyorum benim bacaklar sıkıntılı biraz
Ohh misss iyi yapmışsınız canım valla burdada karlar eridi doğu memleketi ama kar yokSu an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
Ya bizde hasrettik burada çok iyi oldu çocuk ksr gördü iyi eglendi en son 10 sene önce falan yağmıştıOhh misss iyi yapmışsınız canım valla burdada karlar eridi doğu memleketi ama kar yok
Sweat sauna diyo ama canım trendyol dan aldımHangi markanın aldın canım
Manzara çok güzel görünüyor canım keşke burda da yağsa kar ile oynamayı çok severim çocukluğum geldi aklımaSu an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
Üye | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam |
| 200 | |||||||
A Aylakkadin | 100 | |||||||
E English_teacherrr | - | |||||||
| - | |||||||
| 345 | |||||||
@Serina08 | 305 | |||||||
A Arrietty_ | - | |||||||
@_Vera_ | 650 | |||||||
| 100 | |||||||
| 705 | |||||||
| 185 | |||||||
| 450 | |||||||
E Emeeelll | 420 |
Geçen hafta benim de öyle olmuştu. Cmt cumadan 400g daha eksik çıkmıştım. Aynen devam ettim. Dediğin gibi önemli olan sabır ve istikrar ❤Kızlar sabah sabah tartı manzaramı paylaşayım bu sonuç dün görülseydi ne olurdu diye vah vahlanıyor muyum ? Elbette hayır
Bunu niye paylaştım
Vaktinden önce çiçek açmaz herşeyin bir zamanı var tamamen takdiri ilahi
Gayret bizden taktir Allah'tan
Sadece sabır ve istikrarla yola devam
Ay valla kilolu olduğum yetmiyo bide bu çıktı başımabenden bağımsız hareket ediyo
Yaa tam kahve içmelik manzaraSu an aşırı tatlı bir kar yağışı var burada rüzgar yok ve sadece yumuşak kar yağıyor oğlanla çıktık oynadık biraz
Eki Görüntüle 2762410
Eline sağlık4.TAKIM PUAN TABLOSU
Üye Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Toplam Ceyhans 200 A Aylakkadin 100 E English_teacherrr - pamukskr - bnnu 345 @Serina08 08 A Arrietty_ - @_Vera_ 650 O_sevincli_ki 100 sedulu 705 Varyemez 185 Zeytur 450 E Emeeelll 420
UYARI:
PUANLANMAYAN HİÇBİR SPOR TABLOYA CUMARTESİNDEN İTİBAREN YAZILMAYACAKTIR.
ERTESİ GÜNE YAZILANLAR GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.
GÖZÜMDEN KAÇANLAR VARSA LÜTFEN BENİ ETİKETLEYEREK TABLOYU DÜZELTTİRİN KIZLAR
BOL SPORLU BOL YARIŞLI BİR HAFTA DİLERİM.