Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4. Takim Es yarisi tablosu
Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Toplam | |
Zeytur @Serina08 | 1.586 | 2.890 | 2.716 | |||||
A Arrietty_ Alp_BuRc | 1.206 | 1.285 | - | |||||
Mavikus_ D Dildev | 420 | 185 | 445 | |||||
bnnu Ceyhans | 1.020 | 830 | 640 | |||||
@T u t a s t e Flipendo | - | - | - | |||||
lilasdaily caroline84 | 367 | 500 | 55 | |||||
O_sevincli_ki sedulu | 1.590 | 2.156 | 2.765 | |||||
S sadece_ben pamukskr | 585 | 406 | 445 | |||||
M MiracHamza H3RA_ | 886 | 1.875 | 1.676 | |||||
E Emeeelll Ozzybal | 865 | 1.541 | 1.796 | |||||
istanbulin A Aylakkadin | 654 | 650 | 2.005 | |||||
Night owl Varyemez | 221 | 345 | - |
O degil grami bile asagi yukarı hep ayni66.4 çıktım bende yesem de 66 yemesem de mübarek Konya ovası
Canım başlangıç kilonla şimdi ki kilon bile büyük bir başarı. Gerçekten tebrikler.Aynen kaptan birde vücudumuzda ki sahane degisimi kaçırıyoruz.
Esim bana nasil görmüyorsun resmen eridin diyor ki diyetisyene 70.35 ile basladim.
Ama sanki 55 olmadan mutlu olamayacak gibi hissediyordum kendimi ama simdi oyle yormayacagim kendimi.
Diyet spor tamam. Insallah yaza 50 oluruz
Com teşekkür ederim canim. 2 ayim bitti bu hafta.Canım başlangıç kilonla şimdi ki kilon bile büyük bir başarı. Gerçekten tebrikler.
Ne kadar sürede verdin merak ettim.
2 ayda 20 kg mı ? Eee süper birşey bu. 1 seneye yakın gibi bir cevap bekliyordum, çok şaşırdım.Com teşekkür ederim canim. 2 ayim bitti bu hafta.
Ciddi misin sen ay masallah ya ben daha uzun suredir diye düşünmüştüm valla helal olsun darisi basimaCom teşekkür ederim canim. 2 ayim bitti bu hafta.
Ha-ri-ka-sınBende doğumdan sonra ilk kez görüyorum 2 senedir bu günleri bekliyorum
Darısı başına canım. Daha hedefime çok var amaHa-ri-ka-sın
eşim merhaba çok güzel gidiyorsun spor menü çok iyi, , ben bugün biraz heyecan biraz sabırsızlık derken sabah kaçamağım oldu akşama telafi edeceğim
Afiyet olsun cnm
Yok yok 2 ayda 10 kilo caniim2 ayda 20 kg mı ? Eee süper birşey bu. 1 seneye yakın gibi bir cevap bekliyordum, çok şaşırdım.
Diyetisyene gidiyorsun diye kalmış aklımda, sağlıklı da vermişsindir. İzlediğin yolu gerçekten çok merak ettim.
Dışarda yürüme imkanın varsa yarım saat yürüyüşe çık ben yürürken açlığımı unuturumAhh şuan nasıl acıktım nasıll suda içiyorum ama ıı ıı ara ögünde yaptım ama acıktım siz aclığınızı unutmak için napıyorsunuz (bişeyler yemek istemiyorum yersem beynim her acıktığımı hissettiğinde yemek ye dicek) çözüm varmı bu aclık hissine