- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
Canim var ya sabah sabah icimi actin. Cok tesekkur ederim. Ama 55 olsamda gruptan cikmam sanirim. Ortammiz harika. O zaman 52 derim.Olsun canım az bile versen hedefine de az var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim var ya sabah sabah icimi actin. Cok tesekkur ederim. Ama 55 olsamda gruptan cikmam sanirim. Ortammiz harika. O zaman 52 derim.Olsun canım az bile versen hedefine de az var
Cok sağol, Cuma gününe cok motiveyim, kahvaltımı erken yaptım, en geç 16:00 gibi aksam yemeğini yiyip, günü bitireceğim. Bugun de yine 10000 adimin altına düşmek yok bir de tabi dukan birası yapacağım.Harika
Çok güzel Tebrik ederim eşim. Hedefin de çok iyi. Olacak olacak inşallah ❤
Ay kesinlikle insanin ayrilasi gelmez burdanCanim var ya sabah sabah icimi actin. Cok tesekkur ederim. Ama 55 olsamda gruptan cikmam sanirim. Ortammiz harika. O zaman 52 derim.
Günde kaç kalori alman gerekiyor ve sen kaç kalori alıyorsun?Cuma 67,35
Bugün 68,15
Dukan birası yapıyorum, eskiden günde 2/3 bardak su içerken şimdi 2 lt içiyorum, günde 10.000 adımın altına düşmüyorum, hafta sonu güzel sporda yaptım. Yediklerimde de çok dikkatsiz değilim. Ama istediğim eksileri göremiyorum.
Grubun gediklisi olarak hep burda kalıp, herkesin diplomasını ben vericem sanırım
1400 hakkım var ama ben 800-900 civarlarında kalıyorum. Öğle yemeği yemiyorum, meyve ve kuruyemişlerle geçiştiriyorum.Günde kaç kalori alman gerekiyor ve sen kaç kalori alıyorsun?
Tartı fotoğrafı da ekliyim. Çok sevindiğim hiç belli olmuyor dimi?
Merak etme ben hala 66 kiloyum seni de ben mezun ederimCuma 67,35
Bugün 68,15
Dukan birası yapıyorum, eskiden günde 2/3 bardak su içerken şimdi 2 lt içiyorum, günde 10.000 adımın altına düşmüyorum, hafta sonu güzel sporda yaptım. Yediklerimde de çok dikkatsiz değilim. Ama istediğim eksileri göremiyorum.
Grubun gediklisi olarak hep burda kalıp, herkesin diplomasını ben vericem sanırım
Sürekli aynı kaloriyi almak benim bünyeme iyi gelmiyor1400 hakkım var ama ben 800-900 civarlarında kalıyorum. Öğle yemeği yemiyorum, meyve ve kuruyemişlerle geçiştiriyorum.
Canım sıkılmıştı güldürdün beniMerak etme ben hala 66 kiloyum seni de ben mezun ederim
Ben zaten diyete başlayalı 3 hafta oldu, daha şaşırtma dönemi gelmedi diye düşünüyorum. 1 ay öncesine kadar özensiz yiyordum üstüne sıfır hareket. Asıl şimdi şaşırması lazım değil mi vücudun.Sürekli aynı kaloriyi almak benim bünyeme iyi gelmiyor
Örneğin az yediğimde ,az su içtiğimde tuvalete çıkma sorunu ,kabızlık olarak karşıma çıkıyor
Sürekli çok yemiyorum ama vücudu arada alınan çeşit ya da miktarlarla şaşırtıyorum
Bir de kilo vermeyi stres haline getirmiyorum
Aynı benCuma 67,35
Bugün 68,15
Bu gidişle sende 50 li sayıları göreceksin. Az kaldı hedefine ketoyu bıraksan da yine kilo verirsin bence
66.4 çıktım bende yesem de 66 yemesem de mübarek Konya ovasıHepimiz güzel gidiyoruz kızlar. Artı çıkanlar dert etmesin ödem atıcı içecekler yapabilirsiniz bagirsak sorunları olabilir spor yapmaktan dolayı kaslar ödem yapmış olabilir dinlenme günü verin kendinize. Özellikle uzun süredir spor yapmayıp birden başlayınca tartıda artıyı gorme olasılığı yüksek oluyor. Moral bozmayın. Perşembe günü dinlenme gününüz olsun mutlaka ağır sporla uğraşmayın
Senin bu sıra sınavlar var stres fazla hareket az sınavlar bitsin koşuya falan cik günde 1 saat koşu yapinca volume oksijen maksimum oluyor yani daha güzel yakıyorsun kalorileri66.4 çıktım bende yesem de 66 yemesem de mübarek Konya ovası