Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Harika 👏🏻👏🏻👏🏻

Çok güzel 😍😍 Tebrik ederim eşim. Hedefin de çok iyi. Olacak olacak inşallah ❤
Cok sağol😊, Cuma gününe cok motiveyim, kahvaltımı erken yaptım, en geç 16:00 gibi aksam yemeğini yiyip, günü bitireceğim. Bugun de yine 10000 adimin altına düşmek yok💪 bir de tabi dukan birası yapacağım.

Cuma 67,35
Bugün 68,15
Dukan birası yapıyorum, eskiden günde 2/3 bardak su içerken şimdi 2 lt içiyorum, günde 10.000 adımın altına düşmüyorum, hafta sonu güzel sporda yaptım. Yediklerimde de çok dikkatsiz değilim. Ama istediğim eksileri göremiyorum.
Grubun gediklisi olarak hep burda kalıp, herkesin diplomasını ben vericem sanırım :olamaz:

Cuma 67,35
Bugün 68,15
Dukan birası yapıyorum, eskiden günde 2/3 bardak su içerken şimdi 2 lt içiyorum, günde 10.000 adımın altına düşmüyorum, hafta sonu güzel sporda yaptım. Yediklerimde de çok dikkatsiz değilim. Ama istediğim eksileri göremiyorum.
Grubun gediklisi olarak hep burda kalıp, herkesin diplomasını ben vericem sanırım :olamaz:
Günde kaç kalori alman gerekiyor ve sen kaç kalori alıyorsun?

IMG-20210111-WA0000.jpeg
64 olurmuyum acep cumayaaa
geçen cuma:67.7
Güncel 64.9
Hedef 64

Eklentiler

• 20210111_123819.png
    20210111_123819.png
    645,7 KB · Görüntüleme: 23
  • 20210111_124311.jpg
    20210111_124311.jpg
    65,8 KB · Görüntüleme: 24
Cuma 67,35
Bugün 68,15
Merak etme ben hala 66 kiloyum 🤣🤣🤣 seni de ben mezun ederim

1400 hakkım var ama ben 800-900 civarlarında kalıyorum. Öğle yemeği yemiyorum, meyve ve kuruyemişlerle geçiştiriyorum.
Sürekli aynı kaloriyi almak benim bünyeme iyi gelmiyor
Örneğin az yediğimde ,az su içtiğimde tuvalete çıkma sorunu ,kabızlık olarak karşıma çıkıyor

Sürekli çok yemiyorum ama vücudu arada alınan çeşit ya da miktarlarla şaşırtıyorum

Bir de kilo vermeyi stres haline getirmiyorum

Kahvaltı ve ara öğün listem şu ana kadar olan
Online derslerim bitti
Biraz da gezip dolaşma zamanı
Diyet düşmani komşunun getirdiklerinden ve de yaptığım katmerlerden anneme götüreyim🤭🤭😂😂

Eklentiler

• Screenshot_20210111-124826_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210111-124826_FatSecret.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20210111-124834_FatSecret.jpg
    Screenshot_20210111-124834_FatSecret.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 22
Merak etme ben hala 66 kiloyum 🤣🤣🤣 seni de ben mezun ederim
Canım sıkılmıştı güldürdün beni :KK48:
Sürekli aynı kaloriyi almak benim bünyeme iyi gelmiyor
Örneğin az yediğimde ,az su içtiğimde tuvalete çıkma sorunu ,kabızlık olarak karşıma çıkıyor

Sürekli çok yemiyorum ama vücudu arada alınan çeşit ya da miktarlarla şaşırtıyorum

Bir de kilo vermeyi stres haline getirmiyorum
Ben zaten diyete başlayalı 3 hafta oldu, daha şaşırtma dönemi gelmedi diye düşünüyorum. 1 ay öncesine kadar özensiz yiyordum üstüne sıfır hareket. Asıl şimdi şaşırması lazım değil mi vücudun.:kızgın:
Akşam A Arrietty_ nin ödem tarifini yapıp içicem, inşallah o biraz fayda eder.
Motivasyonum sıfır şu anda :KK42:

Cuma 67,35
Bugün 68,15
Aynı ben🤦‍♀️
Pazartesi sabit cuma _200 _300 öyle ilerliyorum

Hepimiz güzel gidiyoruz kızlar. Artı çıkanlar dert etmesin ödem atıcı içecekler yapabilirsiniz bagirsak sorunları olabilir spor yapmaktan dolayı kaslar ödem yapmış olabilir dinlenme günü verin kendinize. Özellikle uzun süredir spor yapmayıp birden başlayınca tartıda artıyı gorme olasılığı yüksek oluyor. Moral bozmayın. Perşembe günü dinlenme gününüz olsun mutlaka ağır sporla uğraşmayın

Hepimiz güzel gidiyoruz kızlar. Artı çıkanlar dert etmesin ödem atıcı içecekler yapabilirsiniz bagirsak sorunları olabilir spor yapmaktan dolayı kaslar ödem yapmış olabilir dinlenme günü verin kendinize. Özellikle uzun süredir spor yapmayıp birden başlayınca tartıda artıyı gorme olasılığı yüksek oluyor. Moral bozmayın. Perşembe günü dinlenme gününüz olsun mutlaka ağır sporla uğraşmayın
66.4 çıktım bende yesem de 66 yemesem de mübarek Konya ovası

X