Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Thanks şekerim 😀

Benim bugün ekstraydı eşim evde cocukla ilgilenince bol bol spor yaptım 😀 seninki de fena degil günde 10000 adım altına düşmezsen kilo verimin de güzel olur
İlkkez 10 bine çıktım :) 6-7 binlerde kalıyorum genelde.
Ama seninki efso olmuş bugün.:KK9:

Menü şahane

Olur tabii abla afiyet olsun şahanesin yine

Dukan birasını gerçek yeşil çayla denedin mi sallama çay olmayan ya ben bayıldım soğuk içecek olarak canım gazoz çektiğinde içiyorum

Şahane bir gün

Maşallah süpersin canım

Mozaik pasta dışında güzel su şahane sporların zaten şahane
İlk defa diyetle sporu bir arada götürüyorum daha önce oğlum 6 aylıkkem diyetisyene gitmiştim sporsuz 2.5 ayda 12 kilo vermiştim şimdi sporla 2.5 ayda ne ladar kilo vercem merak ediyorum doğrusu o yüzden sizinde desteginizle sporda yapmış oluyorum 😍💓

4C4AE6B2-0F0C-4413-ADF6-ED80A92B26F7.jpeg
962561F3-E359-4541-87A9-86FACC39C623.jpeg
72E773D3-1A6B-4AB2-B71B-AE4BB885805E.jpeg
64B5AED7-4571-4F04-9B13-AAC8E729C001.jpeg

İyi geceler kızlar, biraz geç oldu ama filme dalmışım. Bugün dukan birası içmedim yapmaya üşendim 😂 2 lt su içtim
375 adet merdiven 112.5 puan
50 dk zumba 350 puan
130 bölgesel 65 puan
14762 adım 738.10 puan
Toplam 1.265,6 puan

Bugün zumba yaptım tempolu yürüyüşte bile bu kadar ter atmamıştım. Bundan sonra her gün yarım saat bile olsa yapacağım. Karnım çok acıyo oturup kalkarken bile sanırım karın kaslarımı çok zorladım.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu M MiracHamza

Iyi geceler kızlar..
Sporumu paylaşayım:
15 dk chloe ting = 150 puan
10335 adim= 516 puan
60 dk zumba ve dans=420 puan. Burada tavsiye edilenleri birkaç kez yaptım. Ve tabi oryantal zumba. Deneyin mutlaka cok eglenci ve acayip terletiyo.
Toplam=1086 puan :halay:
Suyu da 3.5 litreye tamamladım.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal

Adim sayım yükleyim dedim . "Dosya boyutu nedeni ile yuklenmiyor " diyor. Her gun yaptığım şekilde yapıyorum. Sorun bugun neyse bilmiyorum. Ama yarın bir daha denerim.

E-brulim E-brulim Hamisim. Nasil geciyor hamilelik ❤️
Bulantilar devam mi?
Gülüm çok şükür iyiyim, günler fıldır fıldır geçiyor, hangi ara hemen akşam oluyor anlamıyorum. Bulantılara devam, iyice hareketsiz kaldım 🙁 pandemiden dolayı dışarı da çıkmıyoruz pek. Koşu bandı alayım, en azından evde yürüyüş yapayım diyorum. Sen nasılsın? Kuzuların nasıl?

Iyi geceler kızlar..
Sporumu paylaşayım:
15 dk chloe ting = 150 puan
10335 adim= 516 puan
60 dk zumba ve dans=420 puan. Burada tavsiye edilenleri birkaç kez yaptım. Ve tabi oryantal zumba. Deneyin mutlaka cok eglenci ve acayip terletiyo.
Toplam=1086 puan :halay:
Suyu da 3.5 litreye tamamladım.
A Arrietty_ @_Vera_ sedulu sedulu Ozzybal Ozzybal

Adim sayım yükleyim dedim . "Dosya boyutu nedeni ile yuklenmiyor " diyor. Her gun yaptığım şekilde yapıyorum. Sorun bugun neyse bilmiyorum. Ama yarın bir daha denerim.
Sporlar şahane👏
Genelde bende dosya boyutu ile ilgili sıkıntı yaşıyorum, o yüzden ekran görüntüsü alarak paylaşım yapıyorum.

Menü şahane

Olur tabii abla afiyet olsun şahanesin yine

Dukan birasını gerçek yeşil çayla denedin mi sallama çay olmayan ya ben bayıldım soğuk içecek olarak canım gazoz çektiğinde içiyorum

Şahane bir gün

Maşallah süpersin canım

Mozaik pasta dışında güzel su şahane sporların zaten şahane
Yok canim denemedim birde onu deniyim bakalim

X