Kasım aslında söz için çok uygun bir dönem benimde eylül gibi olmuştu bayram üzeri :))
Ama bu işlerde bence çok bekleyemeye gelmiyor canım.Tabiki son karar sizin olacak ama annenle oturup uzun uzadıya anlat bu durumu.
Ben sevdiğinin iş meselesini bilmiyordum tatlım hayırlı olsun.Az öncede söyledim iş annende bitiyorsa onun aklını çel çocuk doğru söylüyor bir bakıma 15-20 ay çok ama çok uzun ve o giderse sende onunla gidebilecekmisin bütün bunlar soru işareti olarak hep kalacak aklında eğer çözüme ulaşmazsa.İnş.kısa zamanda sorunların hepsini çözersin ve annende ikna edebilirsin bu anneler bazen hiç anlamıyorlar bizi :)))
Sevdiğim normalde akkuşda oturuyor.
Onun anneside askerden sonra akkuşta kalsın kpssye hazırlansın istedi.
Bende söyledim hani kal dedim beklerim ben dedim.
Ama sevdiğim olmaz dayanamam dedi.Ve 12 gün kaldı ve istanbula geldi.
Öyle bir şeyki ünüv bitti askerlik oldu askerlik bitti geldi.
Bölümü maden olduğu için il dışında iş bulabilir ama ben istanbuldayım diye onuda istemiyor.İş deneyimide olmayınca zorlu bir süreçti.Ama o süreci atlattık gibi.
Sevdiğim tek engel iş olsun hani ben hazırım dediğimde sende hazır ol diyor.Ama kardeşimin askerlik durumu bende engel teşkil ediyor.Yani kasıma kadar ayarlıayamassak kasımdan sonra ben söz yapamam kardeşim askerde olucak.Ancak izne geldiğinde söz olabilir o zamanda olmazda mecbur gelmesii beklerim.Kardeşim olmadan düşünemiyorum bile yanımda olmalı.Sevdiğimde buna karşılık diyor ki bu senin hayatın.Kardeşininde hayatında var biri ve emin ol seni beklemezdi.Ama sen benim önüme engel koyuyorsun ki ben annemi dinlememişken diyor.Bizi anlamalarını beklemiyorum diyor.Ki haklı anlamıyorlar.Her görüştüğümüzde ayrılık anı ikimiz içinde çok zor.Biz gerçekden çok mutlu oluruz.Ruh eşi derler ya sevdiğim benim için öyle.Karakterlerimiz aşırı benziyor...Bakalım durum ne olucak hayırlısı diyorum.