4 senedir bu vajinusmus belasıyla uğraşıyorum

ah keşke bulabilsem , bizde vajina ile penis bir aeaya geldiğinde sanki kalp krizi geçirecekmişim gibi oluyorum
Sizin yaşadıklarınızı emin olun çoğu kadın yaşıyor; ninelerimizi bi düşünsenize onlar da yaşamamışlar mıdır bu durumu eski zamanda? Görücü usulüyle evleniyorlar ve tanımadıkları, belki de ilk kez nikahta gördükleri eşleriyle beraber oluyorlar, hem de evde onlardan hariç bir sürü insan varken. Bu işten ölünecek olsa kalp krizi geçirseler önce onlar geçirirlerdi, imkan yok, yapacak hiçbir şey yok o dönemlerde. Vajinismus atlatılamayacak bir durum değil emin olun, her şey gerçekten kafada bitiyor, bu hastalık insanı ilk psikolojik olarak etkiliyor çünkü. Şöyle rahatlatın kendinizi ordan bir bebek çıkıyor, orası o kadar esnekki, kendinizi tanıyın elinizle hafiften hafiften oraya dokunmaya çalışın, derin nefes alıp vererek tabi, kayganlaştırıcı da kullanın. Bu işi hallettiğinizde gerisi gelecektir, çünkü özgüveniniz olacak, omuzlarınız dikleşecek, eşinizi çağırırken gözleriniz parlayacak ve eşiniz sizdeki değişimi farkedecek.

merhabalar bu bayramda burnumdan geldi, eşimle tatile gittik ilk başlarda güzeldi tabi ben cinsellik konusunu açana kadar, neden hiç sevişmiyoruz diye sordum oda bana sevişince sonu gelecek mi dedi ;
hiç bir cevap veremedim.
eşim bana ölmek istiyorum dedi ama önce seni sonra kendi mi öldürürüm dedi ve bunda da çok ciddi.,
herkes çocuk diye çok üstüme geliyor ve böyle daha çok sinir oluyorum hayat artık ona hiç zevk vermiyormuş.

ben sana sen hazır olduğunda bana gel dedi artık ben bu vajinismus mudur herneyse onu yenmeden gelme dedi
ne yapacağımı bilmiyorum
parmak egzersizleri yapmayı çok denedim olmuyor sanki böyle kalp krizi geçireçek mişim gibiydim tabi bunun üstüne eski konularda açıldı tümden patladık bu bayramı da ağlayarak geçirdim.
ben nasıl yapabilirim bu egzersizleri

Parmak egzersizi bende yapamıyorum, çol itici geliyor, neler yaparak başardınız yazabilirseniz çok sevinirim
Parmak egzersizi hiç yapamadom banada cok itici geldi burdan dilatör setini öğrendim ondan sipariş verdim hatta eşimde çok gereksiz olduğunu onla olmayacağını söyledi ama aldım geldiğinde de yapamayacağımı düşündüm ama vazgeçmedim sırayla üç günde yendim sanırım son boyunu hiç kullanmadım şade ilk üçünü kullandım

teşekkür ederim cevap için,3 gün mükemmel bir süre nasıl başardın bu kadar çabuk yapmayı, ben sadece p.. başını alabildim canım biraz yanınca bıraktık sonra bir kere daha aynı şekilde oldu,bu kadar yapabildimse heralde yaparım biraz uğraşla dedim ama parmak yada aparat inanılmaz itici geliyor, sen başka nelerin faydasını gördün biraz anlatabilirsen çok iyi olur

Burdan nefes egzersizlerini okumuştum onun çok faydası oluyor agrı olsada bir süre bekledim mesela ilerletmedik bırakmadık da bir süre sonra nefes verirken kendi liğinden giriyor evet o kadar olmuşsa yaparsın ben hiç yapamıyordum

Destek için teşekkürler, bu iş tamamına erene kadar bir süre daha burdan okumaya karar verdim baya moral oluyor bana

Doktora gittiniz mi tedavi için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…