4 senedir bu vajinusmus belasıyla uğraşıyorum

eşim benle hiç bir doktora gelmediği için zaten hep yarıda kaldı bana hiç destek vermiyor benim kendimin bilerek beynime yerleştirdiğimi düşünüyor

eşinizin sizinle gelmemesi çok gairp demek ki problem tamamen sizde değil, sizi yeterince uyaramayan hazırlayamayan eşinizde, kendisinin yüzleşmekten kaçtığı bir şey varki terapilere gelmeyi reddediyor bu tek başına sizin yapabileceğiniz bir şey değil iki taraflı bir şey o yüzden onun gitmesi şarttır. çünkü sizi sekse hazırlayacak olan ta kendisidir, kendisinin de sizi nasıl hazırlayacağını bilmesi destek olması gerekir. Bilmiyorum siz doğru kişiyle misiniz acaba ben bunu sorgulamaya başladım, çünkü eşinizin cinsel ihtiyaçlarını nasıl karşıladığını bilemem zanda da bulunamam ama size yeterince destek olup olmadığını sorguluyorum, eğer size herhangi bir ihanette bulunuyorsa bu size de kendisine de yaptığı büyük bir haksızlıktır, 4 yıldır sizinle ayrılmamış seviyor olduğunu düşünüyorum ama tedavi sürecinde yarı yolda bırakması? peki sizin hayatınız ve cinsel ihtiyaçlarınız ne olacak? bu sizin hayatınız nasıl yaşamak isterdiniz sorusunun cevabını ancak siz kendinize verebilirsiniz.

Canim dilator seti siparis et internetten ya parmak ile.dene inan zor degil bende vajinismustum ve egzersiz ile yendim. Esim hic destek olmadi aksine kostek oldu ondan gizli gizli yaptim egzersizi ve yendim. Kendin icin yap esin icin degil. Suan telefondan girdigim.icin link atamiyorum ama bu kulupteki arkadaslarimin cok yardimi oldu bana

aslında eşim öyle çok çıkan biri değildir sadece telefonunu hiç yanından ayırmaz ben telefonuna dokunduğum zaman ki çok kızar

teşekkür ederim

Yani kurmayın bir seylerı bence
Ama esınızı bi takıp edın telefon olur koku olur
Eve gec gelıp gıtmesı hoş aldatan gündüz de aldatıyor hiisettırmeden

Konusmaları
Sıze karsı hal ve haraketlerı
Telefon dokumu bi suru sey ılla
Allah gösterıyor ya

eşim benle hiç bir doktora gelmediği için zaten hep yarıda kaldı bana hiç destek vermiyor benim kendimin bilerek beynime yerleştirdiğimi düşünüyor
Doktorum hep diyordu ki %25i eş desteği,%25i hekime olan güven %25'i kişinin iyileşmek istemesi,geri kalan %25lik kısım ise doğru tedavi tekniği.Yani eş desteği olmak zorunda başta benim eşim de istemedi dünya para vericez olmazsa falan ama şimdi o diyor iyi ki gittik diye.Eşinden son bi şans iste.Kendini suçlama şüphelerin haklı olsa bile suçlama vajinismus bir hastalık bu senin elinde değil.Eşinin seni aldatması için bir bahane değil.Keza sen normal olup da eşin iktidarsız olabilirdi 4yıldor o yüzden ilişki kuramıyor olabilirdiniz o zaman senin de mi aldatmaya haklı sebebin olacaktı ?

eşim benden resmen kaçıyor bende bunu dedğim zaman saçmalama diyor
bence siz eşinize odaklanmayı bırakıp kendinize odaklanın bir arkadaş kendi kendine bunu aşmış bence siz de o dilatör setini alın, kendini tahrik edin ve bunu deneyimlemeyi öğrenin, evlisiniz ve muhtemelen eşinizle birbirinizi seviyorsunuz, iyisi mi cinselliğin hazlarını deneyimlemeye odaklayın kendinizi bu hayata bir kere geldiniz ve nasıl bir hayat yaşamak isterdiniz bu soruyu kendinize sorun, bir erkeğe kafa yorarak mı geçirmek isterdiniz yoksa kendinizi mi deneyimlemek isterdiniz, ölüp gidicez bu hayatın tadını çıkarmamız lazım velev ki eşiniz başkasyıla olsa ne olacak? hemen boşanacak mısınız? anlamıyorum kendinizle ilgili daha önemli bir konuya kafa yormanız gerekirken bilmiyorum eğer boşanacaksanız evet bunu araştırın lütfen, ama ne yazık ki toplumumuzda pek çok kadın aldatıldığını bilse de devam ediyor, evet boşanacaksanız eşinizle açıkça konuşarak yüzleşin, kendinize saygınız varsa öğrendiğiniz zaman durmaya devam edecekseniz bunu öğrenmeye çalışmak yerine kendinizi baştan yaratmanız ve bu hayatı en güzel şekilde yaşamak için enerjinizi harcamanız en güzeli olur. kendinize odaklanın.

aslında eşim öyle çok çıkan biri değildir sadece telefonunu hiç yanından ayırmaz ben telefonuna dokunduğum zaman ki çok kızar
Ya bişeyler izliyo ya da biriyle konuşuyor ki saklıyor.
Yani aksi bişey söylemek isterdim ama gerçekten bende şüphe uyandırdı dost acı söyler üzgünüm

telefonu sifreli bakamıyorum bile gece bi yere gitmez zaten asıl beni üzen duygusal anlamda birine bağlanması evin içinde 2 arkadaş gibiyiz ben bazen kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum

Ya bişeyler izliyo ya da biriyle konuşuyor ki saklıyor.
Yani aksi bişey söylemek isterdim ama gerçekten bende şüphe uyandırdı dost acı söyler üzgünüm
işte bende de bu durumları ve bana yaklaşmak istememesi süphe uyandırıyor
hatta uyku hapı verip telefonuna baksam mı diye de düşünmedim değil

boşanırmıyım bilmiyorum da başkasına duygu beslemesi sebep olur boşanmaya

ben kendi kendimi de tahrik edemiyorum ki

telefonu sifreli bakamıyorum bile gece bi yere gitmez zaten asıl beni üzen duygusal anlamda birine bağlanması evin içinde 2 arkadaş gibiyiz ben bazen kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum
Malesef evlenınce yemek ütü bulasık temızlık kadına görev halini alıyor
Durum böyle olunca monoton sıkıcı üzücü yıpratıcı hal alıyor.
Ben kendı cercevemden bakarsam evlılıgın tek ıyı yanı var hayırlı bir evlat hepsı bu

Sıze onerım eşinizi bir süre takıp etmenız olucak
Harcamaları
Gezme tozma
Bir seyler ele verır ya da bekle ızle bır sure sonra al karsına konus

Vajınusmus olayına gelınce ıkı kadeh belkı ıyı gelebılır. Vb

haklısınız çalışıyorum birde işten gel iş yap sonuç da bende insanın yani evde öyle bakımlı olamıyorum ev işleri derken

eşim bana yaklaşmıyor ki en son bir kaç ay önce ben sevişmek istedim yorgunum dedi hep böyle diyor
tek dediği önceleri hep ben sana geldim sen beni reddettin sanki be isteyerek yaptım da şimdi de kendisi bana yaklaşmıyor

acaba cinsel istediği artırıcı bişey mi versem bayramda tatile gidecez de işe yarar mı

bende tam orgazm olamıyorum çabuk kuruyorum

Ama çok saçma.

4 senedir evlisiniz ve cinsel hayatınız yok.

Ne diye evlisiniz o zaman?

Eve ve kocanıza hizmet için mi?

Tamam her şey cinsellik değil ama evliliğin bel kemiği cinsellik kimse aksini iddia edemez.

Genç insanlarsınız ve kocanızda genç bir ERKEK!

Ve her insanın sabrı bir yere kadar.Kusura bakmayın.

Bir an önce derdinizin dermanını bulup bu konuyu çözün.

4 yıl dile kolay !

işte bende de bu durumları ve bana yaklaşmak istememesi süphe uyandırıyor
hatta uyku hapı verip telefonuna baksam mı diye de düşünmedim değil
Adam zirveye ulaşamayacağını artık biliyor o yüzden istemiyor sana çok büyük iş düşüyor. Ne var herkes yapıyor sende yapabilirsin. Kendi kendine çabala bir süre. Sonra şaşırt eşini, başar şu işi kurtar evliliğini, yapabilirsin

zaten böyle gitmez bende çok iyi biliyorum ama gerisi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…