sanırımEşini gerçekten arzuladığından emin misin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırımEşini gerçekten arzuladığından emin misin?
çok teşekkür ederim güzel yorumun içinCanim.dilim.dondugunce sana yazmaya calisicam.oncelikle yataga sirtini dayayarak otur. Bacaklarini arala ve eline ayna al kucuk el aynasi. Vajinani incele. Hatta ikin ve orada ikinirken acilan delik goreceksin iste o.kisim vajina girisi penisin girecegi yer. Ben de senin gibiydim esinin seni aldattigini sanmiorm benm esimde kendi kabuguna cekilmisti hatta sinirli biri olmustu ben nasil kendimi sucluyorsam o da.oyle sucladigi icin doktora da her erkek gidemio bizde esimle gidelm.dedk abuk subuk soru kagidini okuyunca ciktik kactik ordan resmen. Bize gore degildi cunku. Neyse vajinana dokun parmaginla ve dokunurken nefes al ver karnini sisirerek.nefes al agzindan muma ufler gibi nefes ver elin vajinanda olsun kendini rahat hissedene kadar bunu yap. Ben once.dilatorle yendim sirf merakimdan da parmak denemesi yaptim. Dilator daha.kolay geldi vajinayi hissetmek dokunmaktn zor saniodum ama aslinda beynimizin oyunu hepsi. Neyse dilator yada parmak o an hangisini istersen o ikininca acilan.delige getir nefes al ver nefesini.al verirken hafif almaya calis nefes al ver verirken.biraz daha it yavas yap soluklanarak yap farketmez yeterki olmuo yapamiorm.diyip kacma. Esin destek olmasa da sen vazgecme. Emin ol bunu yenince iliski olunca pesinden ayrilmick o zaman sen kacicaksn o kovalicak..suan o da erkeklik gururuna yediremio nasil yapamam.dio olayi tam idrak edemedigi icin. Kendine dilator seti kayganlastirici ve ben korkarm direk boyle yapamam.dersen wemcaine sprey al bu guzel uyusturuyor vajinaya zarari yok bizzat 3 ve 4.boy aparati denerken kullandim faydasini gordum. Esle denerken kullananlarda oldu lakin erkegin uyusma ihtimaline karsi suan adi gelmio aklima o koruma.amacli takilan kordondu galiba ondan takmasi lazim. Beni aldatiyor sevmiyr istemior gbi seyleri sil.aklindan seni istemese sevmese o adam.bosanir direk. Bu kadar net. Sana da kocani arzulamiyor musun diyenlere aldirma benm kadar kimse isteyemezdi herhalde cunku tabiri yerindeyse sevgiliyken nisanliyken bi o kisim kalmisti yapmadgmz evlendik ve cok istekli olmama ragmen is oraya gelince istemsizce kasildim korktum yani arzulamakla alakasi yok bunun icimize birsey girince canimiz yanacak saniorz ya da cok kan akacak halbuki bunlar gercek degil aci kendini kasarsan hafif oluyor onunda cozumu kendini cis yapar gibi serbest birakmaktan geciyor. Kan ise.bi iki damla anca geliyor o da yalan yani umarim aciklayici yazmisimdr
Manisanın içindenmisiniz bende salihlidenim ve aynı sorun bendede var vajinusmusummanisa da yaşıyorum fakat eşim artık doktora gitmemi istemiyor yeter artık verdiğin paralar diyor
Aslinda seni korkutmak istemem ama nazar yada büyü olabilir babannem anlatirdi hep eskisen boyle seyler olurmus kadin erkek ne zaman birlesmek isteseler olmuyomus sonra anlamislar ki adami seven bi kiz varmis ve o buyu yaptirmis Allah hepimizin yuvasini bozmaktan korusunEvlendiğim günden beri bende 4 senedir bu vajinusmus belasıyla uğraşıyorum ne yaptıysam yenemedim psikolojim bozuldu gibi,
izmir de tam 7 bin para ödeyerek tedavi oldum 3 gün boyunca oradayken iyiydi.
sonra evde parmak egzersizi yapmak gerekti ve parmak egzersizini yapamadığım için kaldı.
psikoloğa gittim yine olmadı. Eşim benim suçummuş gibi bana hiç yardımcı olmadı,
sonra sonra derken 4 yıl geçti,
ilk başlarda denerdik olmasa bile ama son 2 yıldır eşim bana hiç yaklaşmıyor ön sevişme vs. hiç biri olmuyor ben ne zaman yanına sevişmek için gitsem istemiyor hep bir bahane buluyor,
Benimle çoğu şeyleri de paylaşmıyor duyguları vs. aynı evin içinde yaşayan 2 arkadaş gibiyiz..
Hergün işten gel yemek ye tv seyret sonra uyu
son 3 yıldır da ayrı yatıyoruz tatile gittiğimiz zamanlar hariç hiç birlikte uyumuyoruz.
daha öncede buraya bir konu açmıştım aynen kopyalıyorum
""""Ben evliliğim hakkında fal baktırmak istiyorum.
4 yıllık evliğim eşime çok güveniyordum 1 hafta öncesine kadar Eşim işi gereği fuarlara yurtdışına çok gider hiç aklıma aldatmak ile ilgili bir şey asla gelmezdi.
1 hafta öncesinde iş arkadaşlarıyla beraber yemeğe gittik iş arkadaşlarının içinde bekar bayanlarda var, önceki iş yerinde de bayanlar fazlaydı ama hiç güvensizlik duymadım.
Hep beraber yemeğe gittik biz önden gitmiştik dediğim kız da arkadan geldi kız geldiği zaman eşim ona hayranlıkla bakışını yakaladım sanki bir hoşlandı var gibiydi zannedersem benim baktığımı anladı bir an suskunlaştı o bakışı kafamda soru işaretleri bıraktı ben 35 yaşındayım kız da 28 felandır ama kız çok güzel ve alımlı gösterişli """
şu anda ne yapacağımı bilmiyorum bu kafa ile ne doğru ne yanlış
bende aynı yerdeyim kaç yıldır mücadele ediyorsunManisanın içindenmisiniz bende salihlidenim ve aynı sorun bendede var vajinusmusum![]()
17 yıl ama çok ileri derecede vajinusmus değilim iki çocuğum oldu ilişki esnasında sadece ucu giriyor penisin devamı asla olmuyor çok ağrılı can yakıcı oluyorbende aynı yerdeyim kaç yıldır mücadele ediyorsun
ooo sizin baya olmuş ne güzel 2 de çocuk olmuş bende çocuk istiyorum ama biz hiç ilerleyemiyoruz .17 yıl ama çok ileri derecede vajinusmus değilim iki çocuğum oldu ilişki esnasında sadece ucu giriyor penisin devamı asla olmuyor çok ağrılı can yakıcı oluyor
Yaşadığın sıkıntı böyle düşünmene sebep oluyor olabilir diğer sayfalarda da gördüm bu sıkıntıyı yaşayıp atlatan Bi oku istersen 15 günde atlatmış.ben seviyorum da eşimde sevdiğne emindim ama son bir kaç aydır soru işaretlerim var kafadamda ,
hep hoşlandığı biri var mı diye düşünüyorum daha genç daha güzel
psikolojik olarak belki böyle düşünebilirim ama eşim bana hiç yaklaşmıyor ki ne zaman ben gitsem hep bir bahnesi oluyorYaşadığın sıkıntı böyle düşünmene sebep oluyor olabilir diğer sayfalarda da gördüm bu sıkıntıyı yaşayıp atlatan Bi oku istersen 15 günde atlatmış.
ben çok teklif ettim boşanmayı kaç defa konuştum boşanmak istemiyor benle de fazla birşey konuşmuyor inanın ne yapacağımı bilmiyorumEşinizin sizin iyileşebileceğinize dair bir inancı ya da umudu kalmamış. Bu yüzden de muhtemelen siz yaklaştığınızda sizi itiyor yaklaşmıyor; seks öyle bir şey ki aşkı sevgiyi tutkuyu sadakati merhameti her şeyi besliyor harlıyor. O olmadı mı da böyle temelinden sarsılıyor. Hiç seks olmamışsa 4 senelik evlilikte ne yapılır ki tamam belki her şey seks değil ama bence olmazsa olmaz bir şey. 4 yıl az bir zaman değil, eşiniz sizin yanınızdayken başka kadınlara bakabilecek cesareti kendinde bulmuşsa bunun öncesi de vardır. Belki bu yıllar içinde kendini tatmin için ilişkiler yaşadı belki de hala yaşıyor. Bu işin peşine düşmenizi tavsiye ederim. Eğer böyle bir şey varsa eşinize de bir şey diyemiyorum aldatıyorsa eğer suçlu sizi aldatmayıp ayrılmayı seçebilirdi. Böyle bir şey varsa uzatmayın ayrılın derim, zaten arada seks de yok eşiniz de belki hayatına kaldığı yerdem devam etmek ister. Onun açısından da bakmak gerekli.
Benim eşim asla bu zaman zarfında benden uzaklaşmadı aksine düzgün bir beraberlik olmadığı için cinsel isteksizlik başladı bende çok sıkıldım bu durumdan artık düşün düşün beynim yoruldu hayata küstüm resmenooo sizin baya olmuş ne güzel 2 de çocuk olmuş bende çocuk istiyorum ama biz hiç ilerleyemiyoruz .
2 yıldır daha geriledik eşim artık hiç yaklaşmıyor bile
eşimde de aynen cinsel isteksizlik başladı aynı durum artık oda sanırım olmayacak diye psikolojik olarak öyle komutladıBenim eşim asla bu zaman zarfında benden uzaklaşmadı aksine düzgün bir beraberlik olmadığı için cinsel isteksizlik başladı bende çok sıkıldım bu durumdan artık düşün düşün beynim yoruldu hayata küstüm resmen
Evlendiğim günden beri bende 4 senedir bu vajinusmus belasıyla uğraşıyorum ne yaptıysam yenemedim psikolojim bozuldu gibi,
sonra evde parmak egzersizi yapmak gerekti ve parmak egzersizini yapamadığım için kaldı.
psikoloğa gittim yine olmadı. Eşim benim suçummuş gibi bana hiç yardımcı olmadı,
ilk başlarda denerdik olmasa bile ama son 2 yıldır eşim bana hiç yaklaşmıyor ön sevişme vs. hiç biri olmuyor ben ne zaman yanına sevişmek için gitsem istemiyor hep bir bahane buluyor,
Benimle çoğu şeyleri de paylaşmıyor duyguları vs. aynı evin içinde yaşayan 2 arkadaş gibiyiz..
son 3 yıldır da ayrı yatıyoruz tatile gittiğimiz zamanlar hariç hiç birlikte uyumuyoruz.
4 yıllık evliğim eşime çok güveniyordum 1 hafta öncesine kadar Eşim işi gereği fuarlara yurtdışına çok gider hiç aklıma aldatmak ile ilgili bir şey asla gelmezdi.
1 hafta öncesinde iş arkadaşlarıyla beraber yemeğe gittik iş arkadaşlarının içinde bekar bayanlarda var, önceki iş yerinde de bayanlar fazlaydı ama hiç güvensizlik duymadım.
Hep beraber yemeğe gittik biz önden gitmiştik dediğim kız da arkadan geldi kız geldiği zaman eşim ona hayranlıkla bakışını yakaladım sanki bir hoşlandı var gibiydi zannedersem benim baktığımı anladı bir an suskunlaştı o bakışı kafamda soru işaretleri bıraktı ben 35 yaşındayım kız da 28 felandır ama kız çok güzel ve alımlı gösterişli """
4 aylık evliyim ve ben de vajinusmus hastasiydim ve bunu yenmeyi başardim. Bu illetten kurtulana kadar her şeyi denedim . Öncelikle bir kadın doğum uzmanina gittim ve kızlık zarımin etli ve kalın olduğunu bunun için ilişkide acı cektigimi soyledi.küçük bir operasyonla yirtabilecegini soyledi eşimle beraber düşündük ve kabul ettik. Çünkü eşim vajinama dokunduğu an aciyordu. 3 gün içinde iyilestim ve birilikte olmayı denedik yine yine yine yapamiyordum inanılmaz bir acı duyuyordum. Sonra gittiğimiz kadın dogumcu bizi psikologa yönlendirdi.psikolokla konuştum her şeyi bütün hissetlerimi açıkça anlattım.oncrlikle bir test yaptı sonra hipnoterapi kegel egzersizleri doktorumun söylediği her şeyi eşimle beraber sabırla yaptık ve psikologa gittikten iki hafta sonra biz bunu yendik inanamadim ama oldu.lutfen kendine inan lütfen yapabilirim kendime güveniyorum de lütfenEvlendiğim günden beri bende 4 senedir bu vajinusmus belasıyla uğraşıyorum ne yaptıysam yenemedim psikolojim bozuldu gibi,
Erkekler genelde cinsel ilişkide sonuç odaklı olur. Bence şu an verdiği tepki öğrenilmiş çaresizlik. Sonucunda istediği olamayacağı için hiç başlamak istemiyo olabilir mi? Sen bu sorunun çaresine bakmaya çalış bence bu düşünceler daha da zarar verir ilişkinizepsikolojik olarak belki böyle düşünebilirim ama eşim bana hiç yaklaşmıyor ki ne zaman ben gitsem hep bir bahnesi oluyor