4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

abla yarın başlıyo muyuz şimdi diyete
ben hareketimi indirdikten sonra yapıcam linki bilen varsa özelden mesaj atabilir mi lüftenn ?
ben baktım fakat bulamadım

bende bundan sonra akşam 6dan itibaren yemicem az önce okudum gazetede :) peki canım nasıl oldu yaradı mi vücuduna
yaradımı derken canım erken yemek yemek çok iyi yatana kadar bile hafiflediğini anlıyorsun....
Sen bilirsin canim istedigin yeri takip edebikirsin guzel kilo vermissin tebrik ettim.

teşekkür ederim..darısı size.aslında takip etme konusu aktif bir sayfa olması önemli benim için..yoksa yalnız yalnız yazmak olmuyor..buradanda kopmadım..

abla yarın başlıyo muyuz şimdi diyete
ben hareketimi indirdikten sonra yapıcam linki bilen varsa özelden mesaj atabilir mi lüftenn ?
ben baktım fakat bulamadım

Canim internetten internet dowload manager die bi program var onu indir sonra youtubeye girip videoyu acinca ustte yazioki bu inter videosunu indir die iste ona basinca inio video

biraz değişik sormuşum canım pardon :) jillian 30 days nasıl geldi vucuduna kilo verebildin mi ya da sıkılaştın mı :)

Kızlar, beni de alın aranıza.

Aslında kilo problemi görmüyorum vücudumda ama sıkılaşmak istiyorum, bu sayede o fazla 4 kilo da gider sanırım. Ama sporla beraber uygulayacağım bir diyet listesi lazım bana. Yağlar nasıl gider? Sanırım beslenmemi değiştirmem gerekiyor ki şu yağlar erisin, böylece spor da bir işe yaramış olur. Bu halde iken pek işe yaramıyor sanki.

Hosgeldun canim benim bu ara su yeni bi diyet var yaa onu uygulayalim dioruz hani 4tahil 3sut 3meyve 3protein
Diyet yontemleri deneyimleri kisminda. Aycakayanin 4-3-3-3diyeti dir gecio canim bi orayi okumani tavsiye ederim bide bugun youtubeye jillian 30day shared level 1yaz onu spor olarak yapmaya baslayacagiz canim sende bi incele istersen canim.

abla ben çıkarken 1 armut yedim ders arasında yarım simit eve geldim simidin diğer yarısını yedim yemek etli olduğu için sebzesini seçip yedim bugün yersem meyve yerim yatarkende sütümü içip yatarım

abla ben çıkarken 1 armut yedim ders arasında yarım simit eve geldim simidin diğer yarısını yedim yemek etli olduğu için sebzesini seçip yedim bugün yersem meyve yerim yatarkende sütümü içip yatarım

aksam bu kase salata ye olmZ oyle

kimse yook yine ama olsun ben yine yazayım cağla ablam oku gelinceeee
sabah geç kaldığım için bişey yemeden çıktım ders arasında yaım simit yedim 2. yarıdada diğer yarısını toplam 1 simid yedm sütlüydü ama.
eve geldim fıında balık vardı patatesle onu yedim bir buçuk avuç kadar 2 kaşık salata patatesini yedim biraz fazla kaçtı çıtır çıtır olunca seviyorum ha bi de armut yedim yemekten önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…