tamam canım o zaman başlayalım ama önce benim su muayyen gunum geçsin yapamam :/ birde ben perşembe günü annemlerin yanina gitcem aksayabilir çok kötü durumda kaldım yaTabiki canim sizinle yeniden baslicam.
tamam canım o zaman başlayalım ama önce benim su muayyen gunum geçsin yapamam :/ birde ben perşembe günü annemlerin yanina gitcem aksayabilir çok kötü durumda kaldım ya
ama o hareketleri nasıl yapcamCanim regl gununde yapilan spor daha fazla etkili biliomusun?
yaradımı derken canım erken yemek yemek çok iyi yatana kadar bile hafiflediğini anlıyorsun....bende bundan sonra akşam 6dan itibaren yemicem az önce okudum gazetede :) peki canım nasıl oldu yaradı mi vücuduna
Sen bilirsin canim istedigin yeri takip edebikirsin guzel kilo vermissin tebrik ettim.
abla yarın başlıyo muyuz şimdi diyete
ben hareketimi indirdikten sonra yapıcam linki bilen varsa özelden mesaj atabilir mi lüftenn ?
ben baktım fakat bulamadım
biraz değişik sormuşum canım pardon :) jillian 30 days nasıl geldi vucuduna kilo verebildin mi ya da sıkılaştın mı :)yaradımı derken canım erken yemek yemek çok iyi yatana kadar bile hafiflediğini anlıyorsun....
teşekkür ederim..darısı size. aslında takip etme konusu aktif bir sayfa olması önemli benim için..yoksa yalnız yalnız yazmak olmuyor..buradanda kopmadım..
Hosgeldun canim benim bu ara su yeni bi diyet var yaa onu uygulayalim dioruz hani 4tahil 3sut 3meyve 3proteinKızlar, beni de alın aranıza.
Aslında kilo problemi görmüyorum vücudumda ama sıkılaşmak istiyorum, bu sayede o fazla 4 kilo da gider sanırım. Ama sporla beraber uygulayacağım bir diyet listesi lazım bana. Yağlar nasıl gider? Sanırım beslenmemi değiştirmem gerekiyor ki şu yağlar erisin, böylece spor da bir işe yaramış olur. Bu halde iken pek işe yaramıyor sanki.
abla bugün diyetee başladın mı sen
abla ben çıkarken 1 armut yedim ders arasında yarım simit eve geldim simidin diğer yarısını yedim yemek etli olduğu için sebzesini seçip yedim bugün yersem meyve yerim yatarkende sütümü içip yatarım
abla biraz ikram edilenler vardı ofiste ondan yedim birazda o yüzden :)
abla ben dün çiğköfte yedim bayahemde günüm yakın şişim o yüzden kilooom 53.1 ((((
biraz değişik sormuşum canım pardon :) jillian 30 days nasıl geldi vucuduna kilo verebildin mi ya da sıkılaştın mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?