- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
şimdiden afiyet olsun nasıl yaptın abla
günaydııınnnn kızlarr
ya çorbayı ısıtmaya vaktim yok sabahları o yüzden sütle mısır gevreği yedim bi tabak az meyve yedim acaba mıısır gevreği yasak mıı ?
canım lahana çorbası diyetini tam olarak yapıyorsan yasak çünkü ilk gün sadece meyve 2. gün sadece sebze vs vs gidecekti ve içinde mısır gevreği yok malesefgünaydııınnnn kızlarr
ya çorbayı ısıtmaya vaktim yok sabahları o yüzden sütle mısır gevreği yedim bi tabak az meyve yedim acaba mıısır gevreği yasak mıı ?
canım lahana çorbası diyetini tam olarak yapıyorsan yasak çünkü ilk gün sadece meyve 2. gün sadece sebze vs vs gidecekti ve içinde mısır gevreği yok malesef
yapıyorum canım devam :)Sen yapmion heralde diyet diimi?
benim açımdan okul olmasa tamam canım ama okulda yapamıyorum öğlen ne çıkarsa onu yiyorum mecburenlahana çorbamı içtim 3 tanede küçük sebzeli tahıllı poğaça yedim çünkü doymadım
ya ben diyorum ki adam akıllı bi diyete başlayıp onu yapsak
mesela patates diyeti 1 haftada 5 kilo verdiriyo hemde herkes nerdeyse memnun
lahana çorbamı içtim 3 tanede küçük sebzeli tahıllı poğaça yedim çünkü doymadım
ya ben diyorum ki adam akıllı bi diyete başlayıp onu yapsak
mesela patates diyeti 1 haftada 5 kilo verdiriyo hemde herkes nerdeyse memnun
Canim nsil 3gun sirf patates yiyebilirmiyizki?3 gün sırff patates yiyosun haşlanmış yağsız sadedce baharat serbest 4. gün meyveye başlıyosun patatesle7 günlük bi diyeet
Canim nsil 3gun sirf patates yiyebilirmiyizki?
abla bence yeriz
ben arada lahana çorbamı içiyorum sen nasıl yapıyosun abla
ya siz nasıl çikolata yiyorsunuz iğrenççç bugün başım döndü kan şekerin düşmüştür diye yedirdiler zorla iğrençç bişeyyy !!!
abla fark ettin mi yine en sonunda biz kaldık
abla ben son zamanlarda poğaca tost yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?