4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

abla bne bu sefer içine 2 tane et bulyon attım knorrun 6 tane domates (ama küçücüktü domateslerrr ) 1 kaşık zeytinyağı koydum

günaydııınnnn kızlarr
ya çorbayı ısıtmaya vaktim yok sabahları o yüzden sütle mısır gevreği yedim bi tabak az meyve yedim acaba mıısır gevreği yasak mıı ?

günaydııınnnn kızlarr
ya çorbayı ısıtmaya vaktim yok sabahları o yüzden sütle mısır gevreği yedim bi tabak az meyve yedim acaba mıısır gevreği yasak mıı ?

Canim internete bi lahana corbasi diyeti yazsana o nasil diyet oyle aman allahim biz onu yapamayiz ama okulda olunca az yiyip evdede o corbadan icebiliriz bence

günaydııınnnn kızlarr
canım lahana çorbası diyetini tam olarak yapıyorsan yasak çünkü ilk gün sadece meyve 2. gün sadece sebze vs vs gidecekti ve içinde mısır gevreği yok malesef

lahana çorbamı içtim 3 tanede küçük sebzeli tahıllı poğaça yedim çünkü doymadım
ya ben diyorum ki adam akıllı bi diyete başlayıp onu yapsak
mesela patates diyeti 1 haftada 5 kilo verdiriyo hemde herkes nerdeyse memnun

benim açımdan okul olmasa tamam canım ama okulda yapamıyorum öğlen ne çıkarsa onu yiyorum mecburen

patates diyeti nasil canim

3 gün sırff patates yiyosun haşlanmış yağsız sadedce baharat serbest 4. gün meyveye başlıyosun patatesle7 günlük bi diyeet

Gercekten inanamiyorum sana bi insan nasil sevmez cikolatayi:)ben dikkat etmeye calisiom arada lahana corbamida iciom ama bayilmiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…