ciddi miii oha benimki berbatti çok sevindim senin adinaa :)kızlarrrrrr ohaaaa ohaaa ohaaa çorbam bir harikaaaaaaaa :O gerçektne tadı süperrrrr
peki o zaman canım kolay gelsin haberlerini bekliyorum :)evet yoktu ama zeytinyağı hazmı kolaylaştırır hemde yarım tencere çorbaya 1 yemek kaşığı attım çok az yani belli bile olmuyo
çorbadan sonra yapılabilinir canım yarın burda aktar bulabilirsem alicam ben size gelişmeleri söylicem ona göre yaparsınız :)bide şu 9' lu çayı mı yapsam diyorum
bide şu 9' lu çayı mı yapsam diyorum
canım ama sonunda çok güzel olacak onu düşün :) ben tıp okucam o yuzden çift diploma imkansız
zorlu bir süreç beni bekliyor bakalim mesaj ediyorum hazırlıktayim malesef henüz.yok canım burslu değilimmasllah canım sana tıp okumak bir hayli zor burslumu kazndım yedi tepeyi?
ben lahana çorbasıyla kilo vericem sabah içtim bide akşam yatarken içicem normal yiyeceğim şeyleri yiyorum yinee ben
diyete girmedim
bugün malesef bulamadım burda aktar kadıköyede gitmeye feci üşeniyorum :/ bende o sodali çayi yapayim bari :/ yalnız içine normal yeşilçay katsam olur mu bergamut yerine menüme gelince
sabah
yarım dilim ekmek
domates salatalık yarım elma çok azda ekmeğime bal sürdüm
öğle
salata , naneli yoğurt çorbası
ara
kinder pinqui ( 135 kalori )
3 adet eti form mısır patlaklı
akşam
yoğurtlu ıspanak
yarım armut
tamamdır :) sence günlük yediklerim nasıl tavsiyen var mıTabiki olur canim benim
tamamdır :) sence günlük yediklerim nasıl tavsiyen var mı
kızlar ben hasta olduğumdan dikkat edemiyorumama çorbam süper metabolizmamıda hızlandırdıı
evet :/ üstelik 2 tane aldım yarında beni bekler ama şöyle birşey varki onu yediğimde tamam bugünluk yeter diyip başka şeylere yonelmiyorum gunluk sadece hep bunu mu yesemki ?canım güzel hatta cok güzel ama su cikolatadan vazgecsen süper olur:)
geçmiş olsun canım ..dikkat et havalar çok soğuk özellikle diyet yapanlar için daha tehlikeli az yiyoruz bagisiklik zayıf :/kızlar ben hasta olduğumdan dikkat edemiyorumama çorbam süper metabolizmamıda hızlandırdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?