- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
kızlar yarın kesin olarak diyete başlıyorum
kahvalti
domates salatalık 1 dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba 1 parça ekmek
akşam
salata , 1 kase çok aç olursam 2 kase çorba yada sebze yemeği yağsız yapılmış. yanına 1 dilim uno denge light ekmek
nasıl sizce yaklaşık 20 gün yapmayı düşünüyorum ve çok azimliyim bu sefer bırakmicam
ben kilo aldım gibime geliyo çünkü hastalandım baya bi üşütmüşüm
lahanayı daha bugün alabildim yarın yapıcam iinşallah
haklısın ama arkadaşım bunun gibi bir diyetle 20 günde 9 kilo vermiş :OBen diim acliktan olursun:) boyle.yazarken.kolay gelio yerken onlar bi azalio yemedigin.yemekler bile aklina gelmeye baslio.ruyanda tatli falan gorursun:)
haklısın ama arkadaşım bunun gibi bir diyetle 20 günde 9 kilo vermiş :O
başka çarem yok gibi :/ akşam dayanamıyorum aslında öğlen falan çok acıkmıyorum birde bunun yanında o sodalı çayı yapmayı düşünüyorum :) çağla gel birlikte yapalım :)
a tabiki tabiki :) yarın başlayalım mi p.tesi diyetlerinden farklı olur :)
açıkçası bende bugün çok yedimyaa ben bugün dönerleri çiğköfteleri indiregalli yaptımmbirde favori vişneli kekimm oh mis valla hiçte pişman değilim ehehe
şimdi de oturmuş diyet çayımı içiyorum ders çalışırken
yarın yada şimdi yapıcam çorba mı yani bugün yatmadan yapıcam kalktığımda içmek kolay olur ama ben bugün kahvaltılık gevrek aldım karamelli sabah çorrba ve onu yemeyi düşünüyorum domates ve salatalık hormanlu biliyosunuz ne derrsinizz
ilk beş gün kendinden geçiyormuşsun acliktanTam dilvinde gelsin konusalim ama bu diyetle acliktan olecez demedi deme:)
ilk beş gün kendinden geçiyormuşsun acliktanama sonra miden küçülüyormus ve canın istemiyormuş :) bu arada mesela cig brokoli falan yiyebilirmissin limonlu :) birbirimize kesin olarak kural koyarsak yapabiliriz :)
kızlar ben çorbayı yarın dersten gelince yapacağım çünkü şimdi çok yoruldum derslerim anca bitti yarın sabah kalkınca tartılıp kahvaltılık sütle karıştırılan mısır gevreğimi yiycem öğlen gelirim büyük ihtimal yapıp içerim ama zaten benim duyduğum 2 öğün çorba yatarkende içiliyo 1 öğünü saat kaçta yatarsan o zaman içiyosun yatıyosun 1 ayda rahat 8 kilo veriliyomuş bunu kendi denemiş arkadaşımın komşusu
canım tabiki sen bilirsin ama dediğin diyete baktım sanki yirmi kilo fazlalığı olanlar içinmiş gibi geldi kalorisi yaklaşık 1200 civarlarında uzun süre yapman gerekebilirCanim bence bu diyeti yapmayalim ben hic sevmedim yapamam yani asiri zor.
Canim diger turlude diyet bitince gozum donuo:)canım tabiki sen bilirsin ama dediğin diyete baktım sanki yirmi kilo fazlalığı olanlar içinmiş gibi geldi kalorisi yaklaşık 1200 civarlarında uzun süre yapman gerekebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?