4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

bende 26 yaşndaym 160 boyundaym ve 1 çocuk annesiyim

gitmedimi gitmiyor
ama sabredelim dikkat edelim eriyelim
şuan benm dikkate çok ihtiyacm var

Masallah canim sana bide cocugun var demek allah bagislasin.:)sen diyet olarak ne uyguluosun bi programin varmi?

Masallah canim sana bide cocugun var demek allah bagislasin.:)sen diyet olarak ne uyguluosun bi programin varmi?

ilk olarak menünü beğendim canm
bana gelince ben hemen hemen 1 senedir diyetteyim
ben 3+3 beslenerek ve spor yaparak kilo verdim
ama sonra aldm verdim aldm verdim aldim verdim
63e kadar felan düştüm sonra 66 ya çktm bayramda
sonra dukana başladm dukanla çok güzel veriyordum 61buçuğa kadar düştüm
zorlanmadmda ama sonra saçlarm çok fazla dökülmeye başladı
doktora gittim 73 kiloyken bile hiçbir sorunum yoktu
vitamin eksikliklerim başladı
2 gündür dukanı bıraktm
şuan eski düzen 3+3 besleniyorm
vermesemde almıym artk inan yoruldum diyet yapmakdan şu 5 kiloyu veremedim sürekli bir kaçamak yapıyorm

cannım bazen insanın iradesi bozuldumu bozuluo ben dukanı atak evresini gecemeden hasta olmustum:) bunyem düsmüstü:)amacanım insallah biraz dikkat ederek verebilecegimize inanıyorum:)

ablacm derkn:) bir akrabalkmı var[/QUOTE]

hayır hayır çağla ablayla önceki günlüğünde tanışmıştık :)

Hos geldin dilviniiiiim:) kardesim olmasada kendisini kardesim olarak goruorum ummmmahhh:)

sendeee hoşgeldin abla. benimde artık ablam varr hııhhh hemde herkezinkinden daha iyi sağol ablacııım muaaaahhh. sendeee hoşgeldin

Canim ben artik kalori saymayi dusunuom gunluk1300-1200 kalori civarlarinda beslenicem sende bi dene derim canim:)

Merhaba arkadaşlar,

Bende son zamanlarda hareketsizlikten dolayı aldıgım kilolar yüzünden yaklaşık 1,5 aydır diyetteyim 5 kilo verdim:) ve hala devem ediyorum..

Sabahları ve öglenleri bir dilim kepek ekmeği yiyorum akşamları hiç ekmek yemiyorum, bol sebze ağırlıklı besleniyorum sabah kahvaltılarını sıkı yapıyorum ve bol bol su içiyorum, şekerli hiç bişey yemediğim için ara öğünlerde kuru üzüm, kuru incir , kuru kayısı ve ceviz gibi şeyler yiyorum birde kendimce evde spor yapıyorum :)

Greyfurt suyununda yağları yaktığını söylüyorlar ama ne kadar doğru bilmiyorum..

Tebrik ederim canim seni azminden dolayi :)bende bi 4kilo vericem ama ne zaman verebilicrm bilmiorum:)

Tam da ihtiyacım olan şey bu. Boyum 160 kilom 54 ve vermem gereken 4 kilo:))) En son 52.8 i görmüştüm ama 54 e çıkmayı başardım. 50 olmak hadefim ama hiç acelem yok aslında bir ayda bile verilebilir ama başarabilirmiyim bilmiyorum.Önümüz bayram bayram sonrası29 ekim de başlasak daha gerçekçi olmaz mı.Hem bir kez daha özgüvenimizi kaybetmemiş oluruz. Ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…