canım benim tartılma günüm salıdan salıya..
ama biraz önce regl oldum..
yani kilom 1 hafta farklı çıkacağı için bu hafta kilo bildirimi yapmıycam ben..
inşallah haftaya salı biterse tartılırım..
bu arada regl dönemindeyim diye asla salmıycam..
biraz önce cağlanın verdiği yeşilçaylı sodalı tarifi yaptım bugün 2.günü.[/QUOTE
o zman haftaya hafiflemiş olrak bekliyoruz seni inş bende hafiflerim haftaya kadar
sodalı yeşilçay işe yarıyor mu gerçekten bnde yapayım .sanada afiyet olsun diyorum yağların erisn gitsin inş
bu arada benımde kzım 2yas 4 aylık :) ikinciyi düşünüyor musun
sanırım diyetimizde 20.güne girmekteyiz.
yani 1 ayı bitirmeye az kaldı..
bakalım 1 ayda ne kadar vericez..
sanırım ben 3 kilo gibi veririrm toplam 1 ayda..
sonra ki ay da yani aralıkta da 2 kilo gibi gitse(belki fazlası gider) toplamda 5 kilo gitmiş olur yılbaşına kadar..
biraz önce cağlanın verdiği yeşilçaylı sodalı tarifi yaptım bugün 2.günü.[/QUOTE
o zman haftaya hafiflemiş olrak bekliyoruz seni inş bende hafiflerim haftaya kadar
sodalı yeşilçay işe yarıyor mu gerçekten bnde yapayım .sanada afiyet olsun diyorum yağların erisn gitsin inş
canım ben diyet yapmadan hemde bildigin hamburger falan bile yiyerek 10 gun surekli içtigimde 1.5 kilo vermiştim halbuki o kadar yemeye killo almam lazımdı:)
selam canım regl dönemınde yapılan spor hızlı yağ yakımı sebep olur bu yuzden spor yapmanı tavsiye ediyorum hem artı çıkmazsın hemde eksilirsin hiç yapamıyorsan ortalama 45dak veya 1 saat yürüş bile olabilir
canım benim 2.cocuğum zaten Defne,:))) 2 yaşını 4 ay geçti..seninkiyle akran demek..8 temmuz 2010 doğumlu.
oğlum 10 yaşında.)) 38 yaşındayım ben..
sodalı yeşil çayı Cağla tavsiye etti 2.günüm bugün mutlaka faydası olur yediklerimize dikkat ettiğimiz sürece tabii..
yoksa tek başına hiçbir şeyin fayda vereceğine inanmıyorum..
yani ye ye sonra birşeyler iç, olmaz.
selam canım regl dönemınde yapılan spor hızlı yağ yakımı sebep olur bu yuzden spor yapmanı tavsiye ediyorum hem artı çıkmazsın hemde eksilirsin hiç yapamıyorsan ortalama 45dak veya 1 saat yürüş bile olabilir
hım haklıısn bunu bilmiyordum açıkcası..
yürüyüş bandına devam edicem bu hafta..
regl dönemini başarıyla atlatmayı düşünüyorum. çünkü 10 gün var ilk 1 ay bitirmeme ve ben henüz 1.5 kilo civarı verdim sanırım..
yani 1 ayda toplamda 3 kilo vermem lazım (kendi adıma konuşursam)
sonraki aya da 2-3 kilo versem tamamdır.
bu şekilde hedef koymak lazım..
yoksa motivasyon düşüklüğüyle beraber işler zorlaşıyor.
hım haklıısn bunu bilmiyordum açıkcası..
yürüyüş bandına devam edicem bu hafta..
regl dönemini başarıyla atlatmayı düşünüyorum. çünkü 10 gün var ilk 1 ay bitirmeme ve ben henüz 1.5 kilo civarı verdim sanırım..
yani 1 ayda toplamda 3 kilo vermem lazım (kendi adıma konuşursam)
sonraki aya da 2-3 kilo versem tamamdır.
bu şekilde hedef koymak lazım..
yoksa motivasyon düşüklüğüyle beraber işler zorlaşıyor.
Canin inaniyorum vereceksin sen:)ummmahh:)
canım benim 2.cocuğum zaten Defne,:))) 2 yaşını 4 ay geçti..seninkiyle akran demek..8 temmuz 2010 doğumlu.
oğlum 10 yaşında.)) 38 yaşındayım ben..
sodalı yeşil çayı Cağla tavsiye etti 2.günüm bugün mutlaka faydası olur yediklerimize dikkat ettiğimiz sürece tabii..
yoksa tek başına hiçbir şeyin fayda vereceğine inanmıyorum..
yani ye ye sonra birşeyler iç, olmaz.
pardon canım ya benım kızımda 9 temmuz 2010 dogumlu.maşallah cocuklarını allah bagıslasın.darısı bızm basımıza dıyeyım
kızlar günaydın hepinizee
benn o 10 günlük diyete başlayacağım fakat aniden ankaraya gitmemiz gerekti pazartesi başlayabilirim ancak
başka kimlerr yapıcakk
canım bende seninle p.tesi baslicam..
abla valla kusura bakma yaa ankara işi bozduben pazartesiye kadar biraz salıcam galiba kendimi reglım yaklaştı tartıda 51 olmuşum şiştim morelimi bozduu
canım sorun diil ama bozma moralini bak ben halen okuldayım biraz sonra sınavım var bana cok dua et canım:)
nasıl geçti abla umarım iyidir sınavın
Canlarim snki vazgectiniz artik kimse paylasimda bulunmuo pes etmek yok biliorum yoruldunuz ama birazcik daha disinizi sikin:)
ben aynen devam ediyorum canım.
sadece regl döneminde olduğum için buraya yazmıyorum ama hergün kalori sayımına devam ediyorum, regl döneminde 3.günüm ve yürüyüş bandına aynen devam ediyorum ve topiği hergün mutlaka ziyaret ediyorum..
mutlaka sonuna kadar gidicem kendi adıma , ara vermicem ve ertelemiycem.
çünkü burda yakaladığım motivasyonu tekrar yakalamak zaman alabilir, başlamışken bitirmek lazım..
bu arada biraz önce AVM den geldim rastladığım bir arkadaş sen incelmişsin sanki diyette misin falan dedi..çok mutlu oldum..hafif de olsa fark var demek ki..
regl döneminde 1 kiloya kadar vermeyi hedefledim bakalım..
bu sabah aynı hafif kahvaltı arada 1 elma 1 mandalina akşam 1 kase tarhana çorbası 1 kase yoğurt yarım dilim kepek ekmeği yedim..biraz önce de 1 elma yedim..
senin verdiğin yeşilçaylı sodalı tarifte bugün 4.günüm..
yaniiiiiiiii elimden geleni yapıyorum kızlar..daha ne yapayım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?