- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
ya evet aslında kilom normal ama biraz daha zayıflasam süperrr olucakhiç yoktan bi 46-48 olsam deymeyin keyfimeee
ben ramazandan önce 57 kiloydum amaşimdi zaten tempodan veriliyo ah bide spor yapmaya vaktimiz olsa
ya kızlar bide beli veya bacakları yani nerde bölgesel kilonuz varsa orayı streçle ve lahan yağıyla sarıp nivea nın dinamik sabahlar videolarıyla hergun yapan tanıdıgım 1 ayda 10 cm inceltti belini ve hafif yemeklerle 3 ayda 15 kilo verdi napalım bizdemi başlasak youtube da falanda bulunuyo niveanın videoları her akşam veya sabah yapsak beya etkisini görürüz gibime geliyo
ee kızlar neler yapıosunuz bakalım:) bu arada pek bi boslamuıs gordum sizi ama olmazkıi yani altı ustu4 kilo vericez onu vermeden bırakmak yok:S
merhaba kızlar.
bugünkü yediklerimi yazayım.
iki bardak sıcak cikolata (sütlü)
iki bardak cay
fasülye yemegi
bir porsiyon makarna
total: 958 kcal.
2 bardak daha cay icerim. 1100 kcal olmaz bugünlük. :)))
bosladım biraz buraya yazmayı işten gücten. farkındayım aman boslayan boslasın diyen arkadas, moral bozmayalım. :) önemli olan toparlayabilmek, bosladıgımız anlar elbet olacak.
kızlar çikolata krizii tutuyo beni ne yapcam bilmiyorumm yardım lütfen....
ay sen moral bozmak olarak mı algıladın? ben sadece gaz vermek için öyle söyledim..neyse.:26:.
haklısın tabii hergün topiğe gelemeyebilir insan işten güçten ama diyete ara vermeyelim..arada gelsek de iyi haberlerle gelelim gerisi önemli değil..
bir de üyeligi uzun süre olanlar; bir sorum var. sitede link acık oldugunda kendi kendine cevrimdısı oluyor. bunun bir cözümü var mı? yani bilgisayar basında iken online kalmak için ayarlardan bir seyler yapabiliyor muyuz? arastırdım bulamadım. bilen biri varsa derse memnun olurum.
kızlar çikolata krizii tutuyo beni ne yapcam bilmiyorumm yardım lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?