4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

günaydın kızlar bende spor yapamıyorum spor salonuna yazılayım dedım aksam gıtmek gerekıyor kızımı bırakıp gıtmek ıstemıyorum yavruma zaten aksamdan aksama goruyorum.su regl donemımde bıtsede raht etsem.herkese az kalorılı güzel günler diliyorum

ya evet aslında kilom normal ama biraz daha zayıflasam süperrr olucak hiç yoktan bi 46-48 olsam deymeyin keyfimeee
ben ramazandan önce 57 kiloydum ama şimdi zaten tempodan veriliyo ah bide spor yapmaya vaktimiz olsa

ya evet aslında kilom normal ama biraz daha zayıflasam süperrr olucak hiç yoktan bi 46-48 olsam deymeyin keyfimeee
ben ramazandan önce 57 kiloydum ama şimdi zaten tempodan veriliyo ah bide spor yapmaya vaktimiz olsa

Valla iyi vermişin ramazandamı verdin oruçla falan anlat bana anlatt Çok meraklandım anlat Nasıl veriyosun ne yiyip ne içiyosun

ya kızlar bide beli veya bacakları yani nerde bölgesel kilonuz varsa orayı streçle ve lahan yağıyla sarıp nivea nın dinamik sabahlar videolarıyla hergun yapan tanıdıgım 1 ayda 10 cm inceltti belini ve hafif yemeklerle 3 ayda 15 kilo verdi napalım bizdemi başlasak youtube da falanda bulunuyo niveanın videoları her akşam veya sabah yapsak beya etkisini görürüz gibime geliyo

canım ii dion hos dionda benim okul var dershane var sonra acık ogretimdede 2.universite kontenjanından onuda okumaya basladım 3ü arasında öluom nasıl yapiim:)

ramazanda oruçla beraber verdim kursum vardı ordan gelince biraz yürüyordum oruçlu olunca çok zor oluyordu ama akşam istediğimi yiyodum sahurdada hemde yiyip hemen yatmıyordum hemde o zaman sınavlarım vardı gece 12'de girip sabahın6 buçuğunda sınavdan çıkıp 8 buçukta derse giriyodum çoğu kişi kilo aldı vermek için hareket kursuna yazıldı vereyim derken daha beter aldı bi tanıdığım
yürümeye özen gösterdim ben sadece ama ben daha istediğim kiloda değilim biraz göbek var halaaa
kızlar sakın ama sakın lahana yağını sürüp streçle sarmayın bakın arkadaşım yaptı inceldi fakat 2 ay sonra kolunda çok aşırı sarkma oldu genç yaşına kadar ben yaptım karnıma geçen yaz tabi bilmiyodum ama gerçekten faydası oldu ama bende sarkma olmadı ben çok hareket ediyorum ondan mıdır bilemedim..
ama bugün yemeği fazla kaçırdım bende böyle anne olduktan sonra benden kilo vermeyi beklemeyiiinn napim çok güzel yemek yapıyooo

selam millet..

dün ve bugün 40 dk yürüyüş bandına başladım tempolu..
kalori sayımına da devam..bugün 800 kalori ile tamamladım.

kızlar c.tesi abimin dugunu var yarında dogal olarak kına gecesi baya oynayıp zıplayacam umarım cok kalori veririm:)spor olacak bana:)

ee kızlar neler yapıosunuz bakalım:) bu arada pek bi boslamuıs gordum sizi ama olmazkıi yani altı ustu4 kilo vericez onu vermeden bırakmak yok:S

kızlar nasılsınız? sonki yediklerimi hesaplayıp yazamadım ama 1200 ü vurmamıstır. devam ediyorum aranızdayım. yarın tekrar yazacagım.

ee kızlar neler yapıosunuz bakalım:) bu arada pek bi boslamuıs gordum sizi ama olmazkıi yani altı ustu4 kilo vericez onu vermeden bırakmak yok:S

valla ben burdayım bırakmaya da hiiiiiiiiç niyetim yok ,sabah öğle akşam kontrole geliyorum topiği..

kalor sayımına devam..

şu saate kadar 850 kalori oldu..
1 meyve ile tamamlarım olur 900 kalori..

ama dediğin gibi topic biraz boş kaldı son günlerde..
ben azimliyim.
boşlayan boşlasın..

birgün gelecek..

----eevvvvvvt kızlar bugünkü kilom 58 diycem size inşallah..
alt tarafı 4 kilo gidecek....

merhaba kızlar.

bugünkü yediklerimi yazayım.

iki bardak sıcak cikolata (sütlü)
iki bardak cay
fasülye yemegi
bir porsiyon makarna

total: 958 kcal.

2 bardak daha cay icerim. 1100 kcal olmaz bugünlük. :)))

bosladım biraz buraya yazmayı işten gücten. farkındayım aman boslayan boslasın diyen arkadas, moral bozmayalım. :) önemli olan toparlayabilmek, bosladıgımız anlar elbet olacak.

bir de üyeligi uzun süre olanlar; bir sorum var. sitede link acık oldugunda kendi kendine cevrimdısı oluyor. bunun bir cözümü var mı? yani bilgisayar basında iken online kalmak için ayarlardan bir seyler yapabiliyor muyuz? arastırdım bulamadım. bilen biri varsa derse memnun olurum.

ay sen moral bozmak olarak mı algıladın? ben sadece gaz vermek için öyle söyledim..neyse.:26:.
haklısın tabii hergün topiğe gelemeyebilir insan işten güçten ama diyete ara vermeyelim..arada gelsek de iyi haberlerle gelelim gerisi önemli değil..

yok yok, diyete ara vermedim.

öyle anladım ne bileyim. hassasım bugün biraz sanırım :))) neyse. problem yok o vakit.

ilk girişte şifre falan yazarken oturumu sürekli açık tut gibi birşey olması lazım onu işaretle bakalım..
var öyle birşey haklısın ama ben de ayarlı olduğu için şu an hatırlayamadım, girdim çıktım siteye ama göremedim, sanırım önceden ayarlı diye.

Kızlar ya pazr gününden beri sıkıca diyetimi devam ettiriyodum taki düne kadar

dün sabah
normal kahvaltı yaptım 1 dilim ekmekle,
öglen bir tost yedim kalori bombası ühühüh mecburdum dershanede kalmıştım
akşam karnıbahar ve krmızı et yedim oda çok kalori
bi rahat 1500ü geçmiştir dün

bugünde;
sabah 2 dilim tereyaglı ekmek 2 dilim normal ekmek (NORMALDE BU BENİM 4 GÜNLÜK EKMEK İHTİYACIM AMA NE HİKMETSE KENDİMİ TUTAMAYIP BİR ÖGÜNE YEDİM
çok üzgünüm
öğle yemeği; çiğ köfte dürüm (al sana bi kalori bombası daha) ondada arkadaşım ısrar etti ayda bir görüşüyoruz zaten bir ay boyunca yemezsin nolcak dedi aklımı çeldi şeytan
akşam 1 nar ve 1 mandalina ve birazdanda 1 kase yoğurt yiycem.
aaa bide bugun 1 paket çiko yedim500 kal. F:.:C:K :

off ya resmen 1 haftada verdiğim kiloyu 2 günde geri alcam.Kızlar siz siz olun içinizdeki ve etrafınızdaki şeytanları dinlemeyin yemeyim çikoları tostları hamburgerleri cipsleri

yarında tüm gün salata yiycem ot yiycem ühühühühühühüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…