4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

ben saldım kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

salmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ) yarın devam.

Canim p.tesi sabahi lavaboya gidiyoruz uyanir uyanmaz ve tartilioruz:)kac kilo oldugumuzu buraya yazioruz.

tamam canım benim, sagolasın : )

aksam
pilav
salata
tavuk gögsü yarısı
2 bardak cay

total: 1264,5 kcal bugünlük.

bir bardak da sür icecegim yatmadan o da 162,5 cal diyor.

Kızlar merhaba..

Arada boşlayanlar oldu topiği salmayın kendinizi..

biraz gayret..millet 15-20 kilo veriyor biz 4-5 kilo mu veremiycez?

bugünüm de iyi geçti benim..gerçi biraz grip durumları var ama olsun..

bugünü de 1100 kalori ile kapadım..
Hadi hayırlısı.

kızlar benim dün internetim olmayınca giremedim benim günlük ihtiyacım 1300 kalori dün neyin kaç kalori olduğuna bakamadığım için az yemek zorunda kaldım ve 950 kalori yemişim
sabah evden çıkmadan bi kahve içtim bişeyler yemeye vaktim olmadı hemen çıktım
ders arasında yine kahve içtim yanındada kaşarlı tost yedim
öğlensonu eve geldim çorba içecektim fakat annem kızdığı için biraz kısır yemek zorunda kaldım haşlanmış lahanayla bu kadarrr ha bide 1 fincan bitki çayımı içtim

[1] Köy Peyniri 0.50 GRAM 0.49
[2] Ekmek 1 DİLİM 65
[3] Patates Kızartması (küçük) 1 ADET 210

Toplam : 275.49 kal. sabah kahvaltısı hanımlar

Kizlar daha yeni eve geldim bugun sabah bi filim ekemek yedim birazcik nutellayla sonra dershaneye gittim biraz biskuviyle cubuk kraker yedim dimdide bi tas corbayla kerevizli zeytin yagli pirasa yemegi yiyecegim.kalorilerini aksam bakip yazicam.

Kizlar daha yeni eve geldim bugun sabah bi filim ekemek yedim birazcik nutellayla sonra dershaneye gittim biraz biskuviyle cubuk kraker yedim dimdide bi tas corbayla kerevizli zeytin yagli pirasa yemegi yiyecegim.kalorilerini aksam bakip yazicam.

kızlar ben bugun hıc ıyı degılım ılcede oturuyrm merkeze gıttım yenı geldım mıgdem alt ust oldu..ve gozumde de ıltıhap cıktı basımı agrıtıyor.bugun yedıkerım

sabah menemen 2 dılım lıgt ekmek bır haslanmıs yumurta

ogle 2 ınce lahmacun bır ayran

aksam bır tabak pırasa

ve gunu kapattım

bu arada benım ıddaya gırdgm arkadasım da emzırıyor yandım ben kesın benı gececek

Haklisin canim ama emziren insanlarin canim herseyi daha cok cekio sen sakin pes etme:)

selam millet..
gribal enfeksiyon geçiriyorum..burnum gözüm akıyor resmen..neyse
bugünü 800 kalori ile bitirdim..hadi hayırlısı.

kızlar ben yarından itibaren 1 haftalık meyve diyetine başyışcam meyveyi çok severim bi hafta sırf meyve ..sizede sonucunu yazıcam...

kizlar gunaydin yarin buyuk gun:)

ay ben çok korkuyorum yaa hadi aynıysa kiloom dün 800-900 kalori aldım çünkü tatil olunca geç kalktım ve akşam 6 dan sonra bişey yemiyorum ondan o kadar yiyebiliyorum kendimi kasmıyorum ama
ya biraz vucüdüm sıkılaştı gibime geldi annemde fark etti ama bakıcazz
bu arada benim internetim olmadı yarın akşama doğru halledilicek o zaman boool bool yazıcam o yüzden kızmayın bana yazmıyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…