4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

günaydın kızlar

dün toplamında tam 1.000 kal aldım hemde sıfır kaçamaksız

sabah kalkınca 75 adet ip atladım 75 adet yarım mekık şu hastalımı bir atlatayımda daha çok yaparım

sabah kahvaltı
2 kuru kaysı(tuvalet sorunu olduğu için yedim )
1 bardak su
domates çorbası
1 lokma simit (işte buna hayır diyemiyorum kendi frenlemesem 2 simit yerim çünkü yanımda simit salonu var mis gibi kokuyor)

kalorileri gün sonu bildireceğim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

Slm kizlarrr:)
Bugun sabah 1dilim rkme azick peybir yarim bardak sut icmistim eve geldimki annem yeni kahvalti edio bende oturdum onla iki dilim ekmek le kahvalti yaptim ogle yemegi niyetine bu kadar.:)

Ara öğün
1 elma
1 avuç leblebi
1 avuç üzüm badem karışımı

öğle
1 kase tavuk çorbası
marul salatası

canım taze hurma dedgn sey trabzon hurması mı? canım onun 100 gramı 77 kalorı kurusu ıse 15 kalorı tanesı ...
kalorıyı aldıgın sıteyı gordum kalorılerı bıraz abartmıs gıbı geldı ya da hangı sıte dogru anlamadım hepsı farklı bır sey soyluyor

evvvet bugunku raporumu vereyım hemen

kahvaltı :1dılım lıgt ekmek domates salatalı azcık peynır 2 kupa yesıl cay

ara 3 hurma

ogle sımıt ayran

ara 4 hurma

aksam da pırasa pısırdım onu yemeyı dusunuyorum

bugun dıger gunlere gore daha ıyım galıba:)

Canim cok guzel ama su hurmalarda cok kalorimi vardi enin olmadim ama oyle gibi sanki

Canim cok guzel ama su hurmalarda cok kalorimi vardi enin olmadim ama oyle gibi sanki

ben de ona bakıyordum sımdı bazı sıtelerde tanesı 15 kalorı dıyor bazılarında 35 ..hangısı dogru bılemedım ..okulda bır arkadas getrmıs hurmaları ogretmen masasında tabak tabak ben de dayanamadım

15 se ıyı de 35 se yandık

Selam kızlar
2 ara öğünümü yaptım
1 avuç leblebi ve badem üzüm karışımı

bu saate kadar toplamında 677 kal.aldım

akşamda yeşil mercimek yapmayı düşünüyom bakalım bölelikle 1000 kal bulurum herhalde

1 adet hurma 15 kalori kızlar

pazartesi kilo bildirimi bakalım bayramda aldığım kilo gitmiştir umarım yaw

Amaaaan saglik olsun canim.

umarim canim bencede insallah gitmistir ama brn hic kendimde gitmis gibi hissetmiom:s

selamlar efenim. bugün evdeydim ve sunları yedim bu saate kadar;

1 adet yumurta
2 bardak cay
1/2 dilim kepekli ekmek
1 adet mandalin
kaşarlı mantar sote

total 460, 5 kcal.

aksam yemegini de yazarım. daha ne yapıp ne yiyecegimiz belli degil : )

iyi zayıflamalar hepimize.

bu arada ne zaman tartılacagız tekrar?

Son düzenleme:
Amaaaan saglik olsun canim.

haklısın canım ..amaaaan zaten 25 kasıma kadar vermem geren kılo 2 kılocuk onu da verrm herhalde ondan sonra kalan 2 ayda da 3 kılo verıp 56 kıloda sabıtlemeyı dusunuyorum ...

yanlız bu aralar reglı olucam ıstahım tavan yaptı tatlı krızlerım de tutuyr ...

aksam yemegımı degıstrdm bu arada pırasa yerıne yogurtlu ıspanak yedım yannda 1.5 lıgt ekmek ...

ve sonra da bır lokum ve bır kucuk bayram cıkolatası (su bayramdan kalanları temızlemek lazım basımıza ıs acıcak valla)

temizlerken d eiş açıyo sanırım :)) dikkat et...

Canim p.tesi sabahi lavaboya gidiyoruz uyanir uyanmaz ve tartilioruz:)kac kilo oldugumuzu buraya yazioruz.

2012-11-02

[1] Bebek emzirmek 60 dak 500.4
[2] Yürümek (Hafif Eğim - yokuş) 30 dak 154.98
[3] TADELLE 0.50 1ADET(32GR) 78
[4] Ekmek 4 DİLİM 260
[5] Sarelle 50 gr 120
[6] Pepsi Classic, Orta 1 ADET 168
[7] Pirinç Pilavı 1 PORSİYON 326
[8] taze fasülye 50 gr 10
[9] Pepsi Classic, Orta 1 ADET 168
[10] Köy Peyniri 0.20 GRAM 0.196
[11] TADELLE 0.50 1ADET(32GR) 78
[12] çay (şekersiz) (250ml) 1 bardak 1
[13] Sahanda Yumurta 0.50 PORSİYON 80

Toplam : 633.816 kal. artı bi saat fitnıs vardı ama yakılan kalori yoktu ... bu sporlarımda olmasa zaten bugun baya yedim =))

ben saldım kendimi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

emzirmenin faydaları işte............
ben de emzirmek istiyoooom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…