4 kilo versem ahh ne güzel olacak:) diyenlerin paylaşım alanı.

evet kızlar raporumu verıyorum kahvaltı 4 yesıl zetın 2 cevız 2 yumurta 2 dılım lıgt ekmek 2 bardak yesıl cay

oglen mınık tost

ara mınık tost

aksam yagsz yesıl mercımek yogurt ve 2 dılım ekmek gunu kapatyrm

kalorısını yıne hesaplayamadım netten bakım valla aklım almadı:44:

Merhaba kizlar kilolar ne alemde bugün 3. Gun oldu ben 6 dan sonra yemek yememek ile devam ediyorum

kaba bır hesap yaptım 1000 kalorı fln almısım dogru mu hesapladım acaba ?

Merhaba kızlar,
şu an itibariyle ben de sizin grubunuza 60 kilom ile katılıyorum. umarım en kısa sürede 4 kilomu veririm.
Bugünün menüsünü saymasam olur herhade bugün mercimekli köfte yedim çünkü
Ama şu an itibariyle artık yediklerime dikkat ediyorum ve 2 hafta sonra 4 kilomu vermiş olmayı ümit ediyorum.
hadi herkese bol kilo vermeler baybiler...

kaba bır hesap yaptım 1000 kalorı fln almısım dogru mu hesapladım acaba ?

bebeğim sen ne yapmışşsın. günlük 1000 kalori alıyorum deme sakın. eğer öyleyse çok sağlıksız bir diyet programı uyguluyorsun. sana tavsiyem spor hocamın ve diyetisyenim verdiği iki öneri.
1. spor hocam bana demiştiki mevcut olan kilonu 30 ile carpıyorsun o senin günlük kilonu korumak için aldığın kalori altında alırsan zayıflarsın fakat çok da altına düşme, vücudu açlığa alıştırma demişti. (yani şu an 60 kiloyum 30 ile çarpınca 1800 kalori kilomu korumam için günlük almam gereken kalori) .
2. diyetisyenim ise tüm kilo, kan, hormon, vs ölçümlerimden sonra bana 1500 kalorilik diyet vermişti.
sonuç olarak günlük 1000 kalori alırsan vucudunu tembelleştirirsin. önemli olan sağlıklı beslenmek şekerim. benden demesi sen ister uygularsın ister uygulamazsın senin bileceğin iştir.

merhaba kızlar..

Bugün toplamda 760 kalori aldım biraz az gibi ama öyle oldu gerek duymadım fazlasına..ilerleyen saatlerde acıkırsam meyve falan yiycem..

günde 2 litre su içmeye çalışıyorum çok zorlanıyorum çünkü normalde hiç su gelmez aklıma..
1-2 fincan yeşil çay içiyorum..

Bu arada KK da yanılmıyorsam bal+elma sirkesi+tarçın(böylemiydi ya:44:?) diye bir açy var ona başlıycam bu gece..

sanırım sabah ve gece içiliyormuş. diyete faydası oluyormuş bakalım

canım dun ben bıraz fazla kacırmıstım o yuzden bugun bıraz daha dıkkat etmeye calıstım yedıklerıme ama yedıklerımı gorduysen pek az degıl aslında kahvaltımı falan cok ıyı yaptım ben buyuk ıhtımalle kalorı hesabını yanlıs yapıyorum ..

verdıgın hesap cok hosuma gıttı ben de 60 kıloyum ben de 1500 kalorılık bır dıyet yapabılırım o zmn :)

Yeni gelen arkadasim hosgeldin bende bugun 1250 kalori aldim biraz cokmu oldu diorum ama cokda degilmis :)

İyi geceler herkese

Müsaade ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 57.8 'im ama biz 58 diyelim hesap düz olsun

Bugün trambolin aldım ve kullanmaya başladım. Bir de daha önceden başladığım Jillian ile devam edeceğim. Haftada 1-2 gün de pilates planlıyorum ancak düzene girmem 1-2 günümü alır. Son zamanlarda 54'ün altına bir türlü düşemedim dersem haksızlık etmiş olurum çünkü çok ciddi biçimde hiç asılmadım egzersizlere. Bu kez hafif Karatay'a da uyarak planlarıma başlıyorum. Hepimize kolay gelsin

Hosgeldin canim umarim hep birlikte istedigimiz kiloya ulasiriz..

Canim nie surekli hurma yiyosunki onlar cok sekerli hadi bi tane yedin tam 3tane cok degilmi?

Kizlar size kucuk bi ipucu vereyim yorgun geldiniz dielim eve caniniz hic birsey yapmak istemior kalori harcamanizda lazim kalkin bi dus alin o bile epeyce kalori verdirior hemde dus alip dinlenmis hemde kaloti vermis olursin kucuk bi hatirlatma

Canim nie surekli hurma yiyosunki onlar cok sekerli hadi bi tane yedin tam 3tane cok degilmi?

biliyorum da orada öylece görünce dayanamadım, cok seviyorum. bir esekligim daha var aksam hazır mantı yedim. : D

oldu mu sana bugün 1596 kcal...yarına maksimum 1000kcal yiyecegim. cok sinirlendim kendime bugün : (

günaydın kızlar

allahımm ben dün akşam bir hastayım anlatamam her yerim dökülüyor titreme kusma vs burda havalar bir soğuk bir sıcak artık ne giyeceğimi şaşırdım şimdi aczık iyiyim

akşma yemeği
1 kepçe mercimek çorba 135kal
2 yk kuru fasulye 84kal
leblebi 40kal

31-10-2012 toplam kalorim:922,75 kal

01/11/2012
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 55 kal
20GR KÖY PEYNİRİ 20 KAL
1 ÇAY BAR.ADAÇAY
DOMATES 12
SABAH 87 KALORİ

ZORLA YEDİM İLAÇ ATMAK İÇİN ASLINDA HİÇ İŞTAHIM YOK TU

Masallah canim sana cok iradeli gidiosun kesin 60a duseceksin:)

Kizlar sabah bi dilim jepekli ekmek bi cay kasigi nutella toplamda 90kalori biraz az oldu ama simdi okuldayim arada bi sut icerim

merhaba kızlar bende aranıza katılmak isityorum
şimdiden sabhkı menumu yazayım
1 kk kadar beyaz peynır
3 tane zeytın
1 dılım ekmek
2 cay bardagı sekersız cay

bu saate kadarda 1 lt yakın su ıctım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…