Merhaba kizlar kilolar ne alemde bugün 3. Gun oldu ben 6 dan sonra yemek yememek ile devam ediyorum
kaba bır hesap yaptım 1000 kalorı fln almısım dogru mu hesapladım acaba ?
bebeğim sen ne yapmışşsın. günlük 1000 kalori alıyorum deme sakın. eğer öyleyse çok sağlıksız bir diyet programı uyguluyorsun. sana tavsiyem spor hocamın ve diyetisyenim verdiği iki öneri.
1. spor hocam bana demiştiki mevcut olan kilonu 30 ile carpıyorsun o senin günlük kilonu korumak için aldığın kalori altında alırsan zayıflarsın fakat çok da altına düşme, vücudu açlığa alıştırma demişti. (yani şu an 60 kiloyum 30 ile çarpınca 1800 kalori kilomu korumam için günlük almam gereken kalori) .
2. diyetisyenim ise tüm kilo, kan, hormon, vs ölçümlerimden sonra bana 1500 kalorilik diyet vermişti.
sonuç olarak günlük 1000 kalori alırsan vucudunu tembelleştirirsin. önemli olan sağlıklı beslenmek şekerim. benden demesi sen ister uygularsın ister uygulamazsın senin bileceğin iştir.
İyi geceler herkese
Müsaade ederseniz ben de aranıza katılmak istiyorum. Şu an 57.8 'im ama biz 58 diyelim hesap düz olsun
Bugün trambolin aldım ve kullanmaya başladım. Bir de daha önceden başladığım Jillian ile devam edeceğim. Haftada 1-2 gün de pilates planlıyorum ancak düzene girmem 1-2 günümü alır. Son zamanlarda 54'ün altına bir türlü düşemedim dersem haksızlık etmiş olurum çünkü çok ciddi biçimde hiç asılmadım egzersizlere. Bu kez hafif Karatay'a da uyarak planlarıma başlıyorum. Hepimize kolay gelsin
kızlar ben de gece biraz kacırıp iki tane taze hurma yedim.
sabah
2+1 taze hurma 875 kcal
öglen
az kasarlı mantar 250 kcal
bir kase kadar salata 65 kcal
simdiden 1190 kcal. yuh diyorum kendime. kızlar ben sanırım bu hesapla işinde hata yapıyorum. siz nasıl yapıyorsunuz? bir de nette cal, kcal karıstırmıs sanırım.?
Canim nie surekli hurma yiyosunki onlar cok sekerli hadi bi tane yedin tam 3tane cok degilmi?
günaydın kızlar
allahımm ben dün akşam bir hastayım anlatamam her yerim dökülüyor titreme kusma vs burda havalar bir soğuk bir sıcak artık ne giyeceğimi şaşırdım şimdi aczık iyiyim
akşma yemeği
1 kepçe mercimek çorba 135kal
2 yk kuru fasulye 84kal
leblebi 40kal
31-10-2012 toplam kalorim:922,75 kal
01/11/2012
kahvaltı
1 dilim çavdar ekmeği 55 kal
20GR KÖY PEYNİRİ 20 KAL
1 ÇAY BAR.ADAÇAY
DOMATES 12
SABAH 87 KALORİ
ZORLA YEDİM İLAÇ ATMAK İÇİN ASLINDA HİÇ İŞTAHIM YOK TU
merhaba kızlar bende aranıza katılmak isityorum
şimdiden sabhkı menumu yazayım
1 kk kadar beyaz peynır
3 tane zeytın
1 dılım ekmek
2 cay bardagı sekersız cay
bu saate kadarda 1 lt yakın su ıctım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?