4 kere düşük yaşadım

Ya ne guzel haber. Allah böyle doktorları başımızdan eksık etmesın, muhtaç da etmesın kımseyı hele bebek konusunda. Benımde kayıplarım var . Lupus antıagülan degerım yuksek cıktı onunla alakalı sanırım yanlış anlamadıysam eğer. İlacı özelden yazar mısınız yada buradan

amin. çok şükür.
deltacortril kullandım.

aynı şekilde bende yaşadım ilk gebeliğiö dış gebelikti iğneyle düşürdüler kürtaj vs olmadım. İkincisinin hiç kalp atışı oluşmadı. 3.de de kalp atışı başladı 20 gün sonra 9. Haftamda durdu maalesef ikincisinden sonra doktorum genetiğe gözükmemi önerdi orda kan pıhtılaşmasI ve tiroid oldugunu öğrendik kromoxomsal hiç bi sıkıntı yoktu doktorum patoloji aldı yıne temiz çıktı ama bu sefer genetiğe bebeği göndermek istedi 1 ay sürüyormuş sonuç çıkması bekliyoruz bakalım bebekten bişe çıkacak mı diye eğer ondan da bişe çıkmazsa gerçekten sebebi ne merak ediyorum

Meerhaba Sanırım gebesiniz Hayırlısı olsun İnşallah Sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim bebişinizi
Sorun ne çıktı acaba sizin yada nasıl gebeliğiniz sağlıkla ileerledi
Merhaba, çok teşekkür ederim güzel dilekler için. Sorun bulunamadı ve psikoljik olabilir dediler. düşünmemeye çalışmak dışında hiç bir şey yapmadık aslında :)

MAŞALLAH daimm olsun mutluluğunuz İnşallah aslında bunu bende düşündüm ama olabilirmiki die kendi dotorumda söylemişti çok stres yapıyorsun duygusalsın die belki bağışıklığı bile kendi psikolojimiz harekete geçiriyor olabilir birgün ben ve isteyen herkes bu mutluluk hikayelerini paylaşabiliriz İnşallah Kandiliniz Mübarek olsun bu arada Dua edersenİz isteyen herkes için ve benim için çok seviniriM hamilelerin DUA ları kabul olur diyorlar ALLAH razı olsun teşekkür ederim

Ya etmem mi, çok iyi anlıyorum sizi. Allah isteyen herkese tez vakitte bu mübarek günde nasip etsin . Çok güzel haberler alasınız inş Ama ben düşünmemek için o ay çok uğraştım, doktora bunu yapmam zor diyordum ama konser, etkinlik seyahat ne varsa yaptım idrar testini hiç denemedim bile. 7. Hafta yurtdışı gezim var diye hastaneye gittim hamile olabilirim diye, ultrasonda görünce çok şaşırmıştım. Sonra herkes ama yurtdışına çıkma hoplama evinde yat dedi. Dinlemedim, gezicem dedim çöm şükür

Aminnnnn İnşallahhh valla çok uzak geliyor amaa inancımda tam olabilceğini bir gün düşünüyorum bende sanırım Kafaya takmayıp sürekli başka bi şeyle ilgilenilse inanıorum bendE ne zaman unutup o zaman bebek tutunucak die ama işte olmadan sabretmek yoruyor İnsan kendini eksik hissediyor gerçi bilerek çocuk sahibi olmayanda onca insan varken Diorum Ama üretmeye programlı beynimiz bununda etken olduğunu düşünüyorum psikolojide fakat yapcak bişey de yok tevekkül ve DUA dan Başka RABBİM yardımcımız olsun İnşallah

Bağışıklık sistemime baktırmaktan çok korkuyorum. Tedavisi yok diye biliyorum. Yalnızca o kaldı baktırmadığım. Merak ettiğim benim gibi erken kayıpları olan oldu mu ?
Merhaba. Nasılsınız kayıplardan sonra tekrar gebelik oldu mu çare bulabildiniz mi sizinle aynı durumdaym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…