- 23 Ağustos 2020
- 686
- 1.225
- 63
- 34
- Konu Sahibi mrveyldzpndk
-
Sperm ile ilgili olabilir mi 4 düşük sizce?hayırlısı umarım bir sonuca ulaşırsınız
bilemedim ki, rahim filmi çektirdiniz mi ?Sperm ile ilgili olabilir mi 4 düşük sizce?
Rahim filmide çekildi onda sıkıntı çıkmadı. Bağışıklık sistemimden çekinmiyor değilimbilemedim ki, rahim filmi çektirdiniz mi ?
Merhaba testi nerede yaptırmıştınız acaba? sonuçlar çok uzun süre sonra mı çıkıyorKromozom analiz sonucumda çıktı, eşimde de bende de bir şey çıkmadı. Geriye bağışıklık testisi ve sperm testi kaldı
Selam testi haydarpaşa numune hastanesinde yaptırdım tam 5 ayda çıktıMerhaba testi nerede yaptırmıştınız acaba? sonuçlar çok uzun süre sonra mı çıkıyor
Ya ne guzel haber. Allah böyle doktorları başımızdan eksık etmesın, muhtaç da etmesın kımseyı hele bebek konusunda. Benımde kayıplarım var . Lupus antıagülan degerım yuksek cıktı onunla alakalı sanırım yanlış anlamadıysam eğer. İlacı özelden yazar mısınız yada buradankorkmayın, nedenin ne olduğu bulunursa çözüm de bulunur Allah'ın izniyle.
2 kaybım var 7-8 haftalarda. hem kan pıhtılaşması hem de APS var (bağışıklık isstemi ile ilgili) pıhtılaşma için doğuma kadar iğne APS için 3 ay boyunca bir hap kullandım ve bebeğim doğdu çok şükür. iyi bir uzman kontrolünde gerekli testlerinizi yaptırın ve dua edin.
Hayırla ve sağlıkla evladınıza kavuşun inşallah...
amin. çok şükür.Ya ne guzel haber. Allah böyle doktorları başımızdan eksık etmesın, muhtaç da etmesın kımseyı hele bebek konusunda. Benımde kayıplarım var . Lupus antıagülan degerım yuksek cıktı onunla alakalı sanırım yanlış anlamadıysam eğer. İlacı özelden yazar mısınız yada buradan
kortikosteroidi AFS için kullandım. kullandığım kortikosteroidin adı deltacortril. ilk 3 ay kullandım.kortikosteroid i ne ıcın kullandınız peki?
Ha şimdi anladım. Hangi sehırde acaba bu doktor.kortikosteroidi AFS için kullandım. kullandığım kortikosteroidin adı deltacortril. ilk 3 ay kullandım.
Kayseride, mustafa başbuğHa şimdi anladım. Hangi sehırde acaba bu doktor.
Arkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mımerhaba
aynı şekilde bende yaşadım ilk gebeliğiö dış gebelikti iğneyle düşürdüler kürtaj vs olmadım. İkincisinin hiç kalp atışı oluşmadı. 3.de de kalp atışı başladı 20 gün sonra 9. Haftamda durdu maalesef ikincisinden sonra doktorum genetiğe gözükmemi önerdi orda kan pıhtılaşmasI ve tiroid oldugunu öğrendik kromoxomsal hiç bi sıkıntı yoktu doktorum patoloji aldı yıne temiz çıktı ama bu sefer genetiğe bebeği göndermek istedi 1 ay sürüyormuş sonuç çıkması bekliyoruz bakalım bebekten bişe çıkacak mı diye eğer ondan da bişe çıkmazsa gerçekten sebebi ne merak ediyorumBende tüm ilaçları aldım iğneleride vuruldum ama nasip olmadı. Dün beta değerim yükseldi mi diye tahlil yaptırdım baktım yarıya düşmüş aşırı üzüldüm. Farklı hastanelerde yaptırdım kan testlerini ona yormak istedim. Hala kanamam başlamadı, kanamayı bekliyoruz
Meerhaba Sanırım gebesiniz Hayırlısı olsun İnşallah Sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim bebişiniziSelam testi haydarpaşa numune hastanesinde yaptırdım tam 5 ayda çıktı
Merhaba, çok teşekkür ederim güzel dilekler için. Sorun bulunamadı ve psikoljik olabilir dediler. düşünmemeye çalışmak dışında hiç bir şey yapmadık aslında :)Meerhaba Sanırım gebesiniz Hayırlısı olsun İnşallah Sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ederim bebişinizi
Sorun ne çıktı acaba sizin yada nasıl gebeliğiniz sağlıkla ileerledi
Ya etmem mi, çok iyi anlıyorum sizi. Allah isteyen herkese tez vakitte bu mübarek günde nasip etsin . Çok güzel haberler alasınız inşMAŞALLAH daimm olsun mutluluğunuz İnşallah aslında bunu bende düşündüm ama olabilirmiki die kendi dotorumda söylemişti çok stres yapıyorsun duygusalsın die belki bağışıklığı bile kendi psikolojimiz harekete geçiriyor olabilir birgün ben ve isteyen herkes bu mutluluk hikayelerini paylaşabiliriz İnşallah Kandiliniz Mübarek olsun bu arada Dua edersenİz isteyen herkes için ve benim için çok seviniriM hamilelerin DUA ları kabul olur diyorlar ALLAH razı olsun teşekkür ederim
Merhaba. Nasılsınız kayıplardan sonra tekrar gebelik oldu mu çare bulabildiniz mi sizinle aynı durumdaymBağışıklık sistemime baktırmaktan çok korkuyorum. Tedavisi yok diye biliyorum. Yalnızca o kaldı baktırmadığım. Merak ettiğim benim gibi erken kayıpları olan oldu mu ?
Merhaba, Şuan 32 haftalık hamileyim. Umarım sağlıcakla doğar. Darısı sizin başınızaMerhaba. Nasılsınız kayıplardan sonra tekrar gebelik oldu mu çare bulabildiniz mi sizinle aynı durumdaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?