- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
- Konu Sahibi mrveyldzpndk
Amin teşekkür ederim ne tedavisi gördünüz pekiMerhaba, Şuan 32 haftalık hamileyim. Umarım sağlıcakla doğar. Darısı sizin başınıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin teşekkür ederim ne tedavisi gördünüz pekiMerhaba, Şuan 32 haftalık hamileyim. Umarım sağlıcakla doğar. Darısı sizin başınıza
Amin teşekkür ederim ne tedavisi gördünüz peki
6. Ve 7. Haftalar. Sizin pekiTedavi görmedim, tüm testler yapıldı bir şey çıkmadı. Psikolojini düzelt dediler. Sizin kayıplrınız kaç haftalıkken oldu acaba?
Benimde aynı maksimum 7. Haftayı gördüm. Kürtajsız düşük oldu hepsi6. Ve 7. Haftalar. Sizin peki
Bana da dua eder misiniz ben de de sorun çıkmıyor eşim de de ama 3 kez aynı şeyi yaşadım ilaç falan kullandınız mı son gebelik de tedbirenBenimde aynı maksimum 7. Haftayı gördüm. Kürtajsız düşük oldu hepsi
Ederim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorumBana da dua eder misiniz ben de de sorun çıkmıyor eşim de de ama 3 kez aynı şeyi yaşadım ilaç falan kullandınız mı son gebelik de tedbiren
Aynı bende öyleyim hamile olduğumu öğreniyorum Bi hafta sonra kanama başlıyor. En iyisi rahat olmak dediğin gibi. Allah razı olsunEderim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorum
Son cümleniz çok hoş. İnşallahmerhaba. bende 2 kez kimyasal 2 kez de kalp atışının durması nedeniyle kürtaj oldum. 1 tanesi 7. haftada diğeri de 9. haftadaydı. ilkinde kan sulandırıcı iğne ikincide hem iğne hem corasprin hem düşük olmaması için fitil kullandım ama olmadı. ikisinide genetik araştırmaya gönderdik ilkinde trizomi 13 ikincide turner sendromu çıktı. artık tüp bebeğe yönelmeye karar verdik önümüzdeki hafta birkaç doktor ile görüşmemiz var. umarım isteyen herkesin minik kelebeği gelip karnına konsun
Bendede 2 düşük var şuan 3 deniyoruz düşük yaptığım 10 ay oldu benimde canım gerçekten çok sıkkınArkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mı?
Merhaba son durumunuz nedir acaba anne olabildinizmi raabim vermiştir inşallah bende sizinle aynı durumdayım ne yapıcağımı bilmiyorum kese görmeden düşüyorİnş benimde öyle olur, inanın hamile kalınca devamlı tuvakete gidip kanamam var mı diye bakıyorum. Bağışıklıktan korkuyorum çünkü doktorlar en zor tedavi diye onu söylüyorlar.
Merhaba bende 3 düşük yaşadım hatta son düşük 2 gün önce yaşadım. 5 ile 6. haftalarda oluyor yani kese tam anlamıyla oluşmadan. Özel hastanede genetik testler vs yapıldı ama herhangi bir sorun yok dendi. Bu son düşükten sonra devlet hastanesini denemek istiyorum. Zeynep Kamil için randevu aldım bakalım nasıl yönlendirecekler..Arkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mı?
Bende 1 hafta önce yaptım son düştüğümüMerhaba bende 3 düşük yaşadım hatta son düşük 2 gün önce yaşadım. 5 ile 6. haftalarda oluyor yani kese tam anlamıyla oluşmadan. Özel hastanede genetik testler vs yapıldı ama herhangi bir sorun yok dendi. Bu son düşükten sonra devlet hastanesini denemek istiyorum. Zeynep Kamil için randevu aldım bakalım nasıl yönlendirecekler..
Rabbim yardım etsin çok zor bir durum biliyorum. Hem bedenen acı çekiyoruz hemde psikolojik olarak yıpranıyoruz. Karşımıza iyi dr.lar çıksında son olsun düşüklerimizBende 1 hafta önce yaptım son düştüğümü
Bazen gerçekten bir gün anne olabilicekmiyim diye korkuyorum rabbim yardımcımız olsunRabbim yardım etsin çok zor bir durum biliyorum. Hem bedenen acı çekiyoruz hemde psikolojik olarak yıpranıyoruz. Karşımıza iyi dr.lar çıksında son olsun düşüklerimiz
Bende aynı durumdayım, üç düşük yaşadım son hamileligimde ikide bir kontrol ediyordum kanama var mi diye ve korktuğum başıma geldi maalesef oda düştüAllah sabır versin size ne diyeyim. Çok zor yaşadıklarınız ama bakın ne güzel 2 tane çocuğunuz var Allah size bağışlasın. Ben bu kaybetme duygusuna alıştım galiba, hamile olduğumu duyunca sevinemiyorm kanamam ne zaman başlayacak acaba diyorum.
Bu durumda tüp bebek te önermiyor dr.lar, ne yapacağımı şaşırdım. İnşallah kuzeniniz vazgeçtiği anda mucizesi ile karşılaşırKuzenim de sizin gibi 4 kayıp yaşadı. Çok hızlı hamile kalabiliyor. Maalesef sebebi bulunamadı onun. Sonra da yaşı dolayısıyla vazgeçip devam etmedi.