• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kere düşük yaşadım

Bana da dua eder misiniz ben de de sorun çıkmıyor eşim de de ama 3 kez aynı şeyi yaşadım 😔 ilaç falan kullandınız mı son gebelik de tedbiren
Ederim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorum

Ederim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorum
Aynı bende öyleyim hamile olduğumu öğreniyorum Bi hafta sonra kanama başlıyor. En iyisi rahat olmak dediğin gibi. Allah razı olsun 😔🎀

merhaba. bende 2 kez kimyasal 2 kez de kalp atışının durması nedeniyle kürtaj oldum. 1 tanesi 7. haftada diğeri de 9. haftadaydı. ilkinde kan sulandırıcı iğne ikincide hem iğne hem corasprin hem düşük olmaması için fitil kullandım ama olmadı. ikisinide genetik araştırmaya gönderdik ilkinde trizomi 13 ikincide turner sendromu çıktı. artık tüp bebeğe yönelmeye karar verdik önümüzdeki hafta birkaç doktor ile görüşmemiz var. umarım isteyen herkesin minik kelebeği gelip karnına konsun

merhaba. bende 2 kez kimyasal 2 kez de kalp atışının durması nedeniyle kürtaj oldum. 1 tanesi 7. haftada diğeri de 9. haftadaydı. ilkinde kan sulandırıcı iğne ikincide hem iğne hem corasprin hem düşük olmaması için fitil kullandım ama olmadı. ikisinide genetik araştırmaya gönderdik ilkinde trizomi 13 ikincide turner sendromu çıktı. artık tüp bebeğe yönelmeye karar verdik önümüzdeki hafta birkaç doktor ile görüşmemiz var. umarım isteyen herkesin minik kelebeği gelip karnına konsun
Son cümleniz çok hoş. İnşallah 🦋

İnş benimde öyle olur, inanın hamile kalınca devamlı tuvakete gidip kanamam var mı diye bakıyorum. Bağışıklıktan korkuyorum çünkü doktorlar en zor tedavi diye onu söylüyorlar.
Merhaba son durumunuz nedir acaba anne olabildinizmi raabim vermiştir inşallah bende sizinle aynı durumdayım ne yapıcağımı bilmiyorum kese görmeden düşüyor😔

Arkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mı?
Merhaba bende 3 düşük yaşadım hatta son düşük 2 gün önce yaşadım. 5 ile 6. haftalarda oluyor yani kese tam anlamıyla oluşmadan. Özel hastanede genetik testler vs yapıldı ama herhangi bir sorun yok dendi. Bu son düşükten sonra devlet hastanesini denemek istiyorum. Zeynep Kamil için randevu aldım bakalım nasıl yönlendirecekler..

Merhaba bende 3 düşük yaşadım hatta son düşük 2 gün önce yaşadım. 5 ile 6. haftalarda oluyor yani kese tam anlamıyla oluşmadan. Özel hastanede genetik testler vs yapıldı ama herhangi bir sorun yok dendi. Bu son düşükten sonra devlet hastanesini denemek istiyorum. Zeynep Kamil için randevu aldım bakalım nasıl yönlendirecekler..
Bende 1 hafta önce yaptım son düştüğümü 😔

Rabbim yardım etsin çok zor bir durum biliyorum. Hem bedenen acı çekiyoruz hemde psikolojik olarak yıpranıyoruz. Karşımıza iyi dr.lar çıksında son olsun düşüklerimiz
Bazen gerçekten bir gün anne olabilicekmiyim diye korkuyorum rabbim yardımcımız olsun😔🤲🏻

Allah sabır versin size ne diyeyim. Çok zor yaşadıklarınız ama bakın ne güzel 2 tane çocuğunuz var Allah size bağışlasın. Ben bu kaybetme duygusuna alıştım galiba, hamile olduğumu duyunca sevinemiyorm kanamam ne zaman başlayacak acaba diyorum.
Bende aynı durumdayım, üç düşük yaşadım son hamileligimde ikide bir kontrol ediyordum kanama var mi diye ve korktuğum başıma geldi maalesef oda düştü

Kuzenim de sizin gibi 4 kayıp yaşadı. Çok hızlı hamile kalabiliyor. Maalesef sebebi bulunamadı onun. Sonra da yaşı dolayısıyla vazgeçip devam etmedi.

Merhaba arkadaşlar bende 3. Kürtajımı 12 gün önce felan oldum sadece mthrc 677 homozigot diğer testlerim sıkıntısız ana vs 2022 de yaptırmıştım negatifti sadece bu gen oda folik asitle ilgili kullandım ama kese çok iyiydi fakat 9. Haftada yolk saç oluşmuştu bebek yoktu kürtajla sonlandı ALLAH yardımcımız olsun arrtık DUA dan ve psikolojik olarak rahatlamaktan başka çare yok gibi geliyor umutsuzluğa kapılmıo değilim RABBİM yardımcımız olsun bebeklerimizi karnımıza koysun sağlıkla doğum yapalım 🙏🙏🙏

Kızlar arastirmalariniz nasıl geçti bebeklerinizi kucağıniza aldınız mı
Benimde 3 tane dusugum olucak ama bağışıklığıma bakilmadi
Genetik test rahim filmi çektirdim genetikte mthfr c677t homozigot çıktı ama doktorlar takmadi bundan değildir dediler ne iğne ne Bi ilaç yazdılar şuan boş kese var alınacak bağışıklık için hangi bölüme gitmeliyim
Birde kan sulandırıcı iğne neden vermiyorlar

Back