- Konu Sahibi mrveyldzpndk
Bağışıklık sistemime baktırmaktan çok korkuyorum. Tedavisi yok diye biliyorum. Yalnızca o kaldı baktırmadığım. Merak ettiğim benim gibi erken kayıpları olan oldu mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bağışıklık sistemime baktırmaktan çok korkuyorum. Tedavisi yok diye biliyorum. Yalnızca o kaldı baktırmadığım. Merak ettiğim benim gibi erken kayıpları olan oldu mu ?
Merhaba Merve Ben anne oldum belki de senin duan kabul oldu tekrardan teşekkür ederimm. Nasılsın?Ederim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorum
Aşırı seviindimmmmmm, hayırlı olsunnn :) ya benimde kızım 2 temmuzda 1 yaşına girecekkkk :) zaman nasıl geçmiş.Merhaba Merve Ben anne oldum belki de senin duan kabul oldu tekrardan teşekkür ederimm. Nasılsın?
Ayy bende çok sevindim maşallah biz 23 günlüğüz henüzAşırı seviindimmmmmm, hayırlı olsunnn :) ya benimde kızım 2 temmuzda 1 yaşına girecekkkk :) zaman nasıl geçmiş.
Merhaba nasıl bir tedavi uygulandı acaba benim de tekrarlayan düşüklerim varArkadaşlar merhaba, canım aşırı sıkkın. Toplamda 4 gebelik yaşadım ve hepsi maksimum 5 buçuk hafta devam etti. Aranızda benim gibi olup erkenden kayıp yaşayan arkadaşlarmız var mı?
Merhabalar sanırım forumda gördüm anne olmuşsunuz çok sevindim testlerde bir şey çıktı mı hepsini yaptırdınız mı?Selam testi haydarpaşa numune hastanesinde yaptırdım tam 5 ayda çıktı
Merhabalar, çok teşekkür ederim. Testlerde hiçbir şey çıkmamıştı. Psikolojik olduğu söylenildi en son. Kızım şimdi 2 bucuk yaşında, bir daha ki ay nasipse ikinciside geliyor. Darısı isteyenlere :)Merhabalar sanırım forumda gördüm anne olmuşsunuz çok sevindim testlerde bir şey çıktı mı hepsini yaptırdınız mı?
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. hamileymişsiniz bana dua eder misiniz özelden yazabilirim adımı ilk düşüğüm içim yandı hiç bir yere sığamadım kaç gündür. Bugün testimi verdim tıbbı genetikte. Hamilelerin duaları kabul olurmuş dua ederseniz çok sevinirimMerhabalar, çok teşekkür ederim. Testlerde hiçbir şey çıkmamıştı. Psikolojik olduğu söylenildi en son. Kızım şimdi 2 bucuk yaşında, bir daha ki ay nasipse ikinciside geliyor. Darısı isteyenlere :)
Ay inş Allah size tez vakitte hayırlı sağlıklı bebek verir. Ama şunu biliyoruz, düşükten hemen sonra çok rahat hamile kalınıyor. Kafada rahatsa bebek tutunuyor. İnş çok yakında güzel haber alırsınız. Bende iki sene ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama bebek gerçekten gelince unutuyorsunuz.Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. hamileymişsiniz bana dua eder misiniz özelden yazabilirim adımı ilk düşüğüm içim yandı hiç bir yere sığamadım kaç gündür. Bugün testimi verdim tıbbı genetikte. Hamilelerin duaları kabul olurmuş dua ederseniz çok sevinirim
Amin inşallah umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim içimi rahatlattınızAy inş Allah size tez vakitte hayırlı sağlıklı bebek verir. Ama şunu biliyoruz, düşükten hemen sonra çok rahat hamile kalınıyor. Kafada rahatsa bebek tutunuyor. İnş çok yakında güzel haber alırsınız. Bende iki sene ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama bebek gerçekten gelince unutuyorsunuz.