• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 kere düşük yaşadım

Ederim tabi etmem mi allahım tez vakitte güzel haberler alın inş. Hiç bşr şey kullanmadım ilaç olarak, sadece yumurtlama günlerini değerlendirip Hz Zekeriya’nın duasını ettim içimden :) reglim geçmeden test yapardım hep, reglim 10 gün geçmişti hala test yapmamıştım tuttum kendimi. Hatta 7. Hafta benim için hep kritik, kanamam başlıyor o haftayı düşünmemek için 7. Haftamda isviçre seyahatine çıktım. Düşünmemek için elimden geleni yaptım bence de herkesin dediği gibi psikoloji çok önemli. Seyahatten döndüm artık 8. Haftadaydık doktora öyle gittim. Umarım sizde de öyle olur. Bol dua ve rahat kafa ile olacağını düşünüyorum
Merhaba Merve 🙃 Ben anne oldum belki de senin duan kabul oldu 😍 tekrardan teşekkür ederimm. Nasılsın?

Merhabalar sanırım forumda gördüm anne olmuşsunuz çok sevindim 🌸 testlerde bir şey çıktı mı hepsini yaptırdınız mı?
Merhabalar, çok teşekkür ederim. Testlerde hiçbir şey çıkmamıştı. Psikolojik olduğu söylenildi en son. Kızım şimdi 2 bucuk yaşında, bir daha ki ay nasipse ikinciside geliyor. Darısı isteyenlere :)

Merhabalar, çok teşekkür ederim. Testlerde hiçbir şey çıkmamıştı. Psikolojik olduğu söylenildi en son. Kızım şimdi 2 bucuk yaşında, bir daha ki ay nasipse ikinciside geliyor. Darısı isteyenlere :)
Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. 🌸 hamileymişsiniz bana dua eder misiniz özelden yazabilirim adımı ilk düşüğüm içim yandı hiç bir yere sığamadım kaç gündür. Bugün testimi verdim tıbbı genetikte. Hamilelerin duaları kabul olurmuş dua ederseniz çok sevinirim 🌸

Çok sevindim Allah analı babalı büyütsün. 🌸 hamileymişsiniz bana dua eder misiniz özelden yazabilirim adımı ilk düşüğüm içim yandı hiç bir yere sığamadım kaç gündür. Bugün testimi verdim tıbbı genetikte. Hamilelerin duaları kabul olurmuş dua ederseniz çok sevinirim 🌸
Ay inş Allah size tez vakitte hayırlı sağlıklı bebek verir. Ama şunu biliyoruz, düşükten hemen sonra çok rahat hamile kalınıyor. Kafada rahatsa bebek tutunuyor. İnş çok yakında güzel haber alırsınız. Bende iki sene ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama bebek gerçekten gelince unutuyorsunuz.

Ay inş Allah size tez vakitte hayırlı sağlıklı bebek verir. Ama şunu biliyoruz, düşükten hemen sonra çok rahat hamile kalınıyor. Kafada rahatsa bebek tutunuyor. İnş çok yakında güzel haber alırsınız. Bende iki sene ağladım sizi o kadar iyi anlıyorum ki, ama bebek gerçekten gelince unutuyorsunuz.
Amin inşallah umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 🌸

Back