4 GÜN ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONUYU TEKRAR AÇMAK İSTEDİM :(

O sizin kararınız herkesin düşüncesi farklı tabi ama bunu yargılaması gereken kız olmalı bilmiyomudur hiç uyumadı mı niye girdi falan illaki bi sebebi vardır bence
bilmiyor ki hastanelik oluyor.
normal şartlar altında bilmesi ve mesajı alması gerekir yani

Benimde daha öncesinde 4 yıllık sevgili 8 aylık evliliğim var peki adam ne bilim ayrılmak istiyosa yada başka bişey yapıyosa neden bitirmiyo
Cok basit,dusunsenize karsinizda cevap alamadiginda bile hastanelik olan birisi var.Adam ugrasmak istemiyor.Ayrilalim dese bu arkadasimiz muhtemelen bir sürü sorun cikaracakAdam ona ayiracagi sinirli vaktini,kafa dinleyerek gecirmek istiyor.

Son düzenleme:
Eşim pöh yıllardır bu işin içindeyim dağda üst bölgesinde 5 metre karın içindeyken bile saniyelik arayıp iyiyim merak etme diyebiliyordu. Seninkinin kusura bakma ama canı konuşmak istememiş ayrıca bu melankoli ne ayılıp bayılmak ne? Kaldıramıyorsan ayrıl daha hicbisey görmedin emin olabilirsin

Üzgünüm. Hiç pozitif olamayacağım. Ok hadi sosyal medya kullanamıyor olabilir. Ama whatsapa girip çıkıyor demişsin. Hadi tut ki yazamadi bir ses kaydı atmak kaç saniye?? 5 ayda çok iyi tanıdim diyorsun da insanlar kırk yıllık eşlerini taniyamiyor. Anasını babasını taniyamiyor. Bu nasıl yüzde yüz güven? Ailesi de bu şekilde demişsin. Hiç mi endişe etmiyor ailesi? Hiç mi korkmuyor sen annesinden kardeşinden daha mı çok sevip merak ediyorsun? Üzgünüm. WhatsApp a giren adam iki saniye de olsa yazar. Her aradığında otomatik cevap veriyorsa da kötü. İki saniyeye bakıyor kısa bir mesaj atmak. Bence çok baskı hem insanı hem ilişkiyi yorar

WC ihtiyacı da yok mu? İnsan tuvalete giderken bari 10 saniye arar. Ben aşk meşk işlerinden uzaklaşmış olabileceğini düşündüm. Ya da psikolojisi bozuldu ki ailesiyle bile görüşmüyor. Haber alırsanız bize de söyleyin, merak ettik sonuçta.

Allah korusun, kötü bir durum olsa haberiniz olurdu.

Adam kim bilir ne zorluklarla ugrasiyordur orda senin ergenimsi tavirlarin oylesine ciddiyet gerektiren bir ortamda adami sogutmus olabilir hakli olaraktan. Yok 5 ayimi verdim ona askerim kahramanim filan cok cocuksu hareketler bunlar. Askerimiz elbette kutsaldir allah yardimculari olsun ama boyle laflar sarfederek boyle kutsal seyleri basitlestirmenin bir anlami yok. Biraz agirligin olsun. Adam iyidir merak etme buyuk ihtimalle hareketlerinden bunalmistir.

Ayrıca arkadaşımın sevgilisi de doğuda uzman. Sordum çok ölüm kalım durumunda olmadıkça illa ki yaziyor hergun dedi. Yazamayacak duruma gelecekse arayıp çok kısa da olsa bilgi verip hemen kapatiyormus, işte yazamazsam merak etme şöyle böyle diye.Öyle ölüm kalım durumunda da whatsapa vs giriş yapamıyormus. Yani öyle arada giriyor değil 3-4 gün hiçbir şekilde hiçbir yerden ulaşamıyoruz dedi. Yani herkesin durumu aynı olacak değil elbet ama hiç olumlu şeyler düşündüren bir durum değil bu

Şartlar ne olursa olsun eşlerine bir şekilde haber veriyorlar. En kötü ailesiyle irtibat halinde olup haber alabilirdiniz.

Ama bana başka sebeplerden dolayı kendi görüşmek istemiyor gibi geldi.

Benim eşim de asker 10 gün falan hiçbirşekilde ulaşamıyoruz ama sevgiliyken o da bana mutlaka ulaşırdı. Arada derede cevap verirdi. Biraz usandırma politikası uyguluyor gibi

Canım bende arkadaşların dediğine katılıyorum . Ama sen de içten içe iyi olup olmadığını değil de neden seni aramadığını merak ediyorsun . Çünkü online olduğuna göre iyi. Bende abimden biliyorum Hakkâri de sınır bölgesinde çalışıyor ve sürekli instagramdan son görülmesini kontrol ediyorum. Günlerce konuşmasak da çevrimiçi olması yetiyor .
Ve eğer istese günde bir kaç defa olsun yazar . Bir arkadaşımda Ağrı’da uzman çavuş ve her gün arayıp yazıyor . Tamam belki oranın işleri yoğun falan filan ama aynı durumda olanlar nasıl yazıyor. İnsan bi şekilde yazar

kardeşlerinin hepsi erkek ve benden küçükler. sanmıyorum öyle diyeceğini. öyle bi bok dediyse beni engelleyecek yada bi açıklama yapacak.

Böyle bir durumda engellemesi normal veya etik bir davranış mı olurdu? İki konunuzda da ayrılsaydı beni engellerdi diyorsunuz da aldatsa engelleyecek kişiliksizlikte biri olduğunu mu söylüyorsunuz yani? Engellemesi değil açıklama yapması gerekiyor.

Son düzenleme:

5 ayda mı bu kadar bağlanıp hastanelşk oldınuz?

Ben 2 sene önce bi astsubayla gorusuyodum yalvar yakar kendisiyle görüşmeye ikna etmisti beni konuşmaya başladık bana birlikteki askerlerle videolar hazirliyodu görüntülü konustugumuz aksamlsr oluyodu nobet gunleri beraner uykusuz kaliyoduk böyle devam ederken aradan zaman gecti mesajlarima cevap vermemeye basladi vatsapa girip cikiyodu ama bana yazmıyordu ben şüphelendim bisey mi oldu dedim diyarbakırda gorev yapiyodu korktum sonra bana 10 gun sonra falan yazdi rapor alip memlekete gittim şimdi dönüyorum dönünce konusacaz dedi tamam dedim. Sonra bana mesaj yazdi ben diyarbakirdayim yakin temas catisma var bisure yazamam sana diye. Anında resmi numarasi gitti. Basta anlamadim arkadasimin telefonundan kontrol ettim Facebooku bende cikmiyodu arkadasimda cikiyodu numarası bende resimsiz görünüyordu ama arkadasta durumu gözüküyordu gel zaman git zaman ben onun facebookunu kontrok ederken cat diye nisan fotolari paylaşmaya basladi meğer beninle görüştüğü sure içinde kendi memleketinde bi kizla da gorusuyomus bana yazmadığı donemde memlekette nisanlanmis beni de engellemiş ozetle benden kurtulmaya çalışmış yani güler misiniz aglar mısınız ben sizin mesaji okuyunca cok masum bulmadım bu mesaj yazmama isini arkasindan boyle bisey cikmaz insallah

bilmiyor ki hastanelik oluyor.
normal şartlar altında bilmesi ve mesajı alması gerekir yani
kız belli ki çok seviyor 5 ayda bu kadar aşk olur mu bilemem en iyisi eğer adam biraz daha yazmasa size katılacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…