- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi bilginhome35
-
Ben eşime "şefim" diyorumolmuyo ki bak mühendisimmmm desem ağzı doldurmuyo yani iyi yakalamış askerimmm nerden baksan 10/10 laf
Askerim de çok arabesk beyaBen eşime "şefim" diyorummesai arkadaşı mıyız diyor "askerim" daha havalı
Adafssg maksat hanım kızın gönlü kırılmasınAskerim de çok arabesk beya
Urfada hangı ilçede görev yapıyor benım yakınlarımda orda görev yapıyor ama oyle korkcak endıse duyacak bır durum yok suan duruldu oralar. Oyle hergun her dk operasyon falanda olmuyor yanı merkez ve bazı ilçelerde boyle. Suan hala buyuk bır temızkık opersyonu var cogu ilçede ama sıvak catısmalar vs soz konusu ddgıl sadece onceden duzenlenmıs olan tuzaklar pusular imha edılıyor tabı onuda asker ve polislerimiz cok titiz ve kontrollu bir sekılde gerceklestırıyor. Aklınuza kötü seyler getırmeyın. Öyle sevgilimi yaptı acaba falan diyede dusunmeyin. Genelde ilçe görevlerı oluyor mesela merkezdeyse ilöe görevıbe gidiyorlar 1 aylık ya da 10 gunluk falan ozaman yogun oluyolar oda dedıgımgibi ımha ıslerı, sınıra giriş cıkıslar kobtroller vs eve gelıncede anca dınlenıyordur. Malum suan surıyede sular durulmuyor bıturlu e ulkemızede hala multecı gırıs cıkısları devam etmskte urfa sınırından kilis antep hatay sınırundan. Bu griş cıkısları kontrol edıyolarsa veya dıger dedıgım seyler olıyorsa adam ı su aralar rahat bırak onca yogunlugun ıcınsw bıde sen ılgı bekleme adamdan. Ne zaman donecek ılsıkınız ne boyuttakaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilim
Evet ya konu sahibi neden gitti?Sanırım sonucu hiçbir zaman ogrenemeyecegiz
Olumsuz yorumlardan mi acaba bilemiyorum ben deEvet ya konu sahibi neden gitti?
Olumsuz yorumlardan mi acaba bilemiyorum ben de
Umarım yeniden gelir de sonucu söylerBelki de yönetim tarafından atılmıştır. İkinci üyelikse vs. Veya belki ceza almıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?