- 22 Mayıs 2019
- 84
- -5
- 88
- 27
- Konu Sahibi bilginhome35
-
aminnn canımm allah yardımcıları olsun hepsininde.Allah korusun bir şey olsa duyardınız mutlaka üzmeyin kedinizi meşguldür adamcağız allah yardımcıları olsun
kaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilimSizin kendi ruh sağlığınız için bu ilişkiyi bitirmeniz lazım çünkü kaldiramiyorsunuz
soyadlarımız aynı olmadığı için bilgi vermiyorlarGörev yaptığı birligi arayip durumunu öğrenebilirsin
Bu onun görevi er değil ki belli süre sonra askerliği bitip yanınıza dönsünkaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilim
ablacım düşündüm taburunu aramayı ama aynı soyadda olmadığımız için bilgi vermezlerCanım benim eşim de siirtteydi bir keresinde 3 gün ulaşamadım aklım çıktı gözlerim kan çanağı sabahlara kadar son dakikayı takip etmiştim. 3 gün sonundabir arkadaşının nosunu vermişti bana ulalamazsan son çare onu ara diye aradım 3 gün önce acil operasyona gitti demişti. O gün akşam da döndü aradı zatrn. Sana sevgilin hiç bi arkadaşının nosunu vermedi mi. Vermediyse taburunu ara 9 gündür ulaşamıyorum merak ettim de iletsinler. Dönsün sana. Kötü bişey yoktur içini rahat tut bak çevrimiçi de oluyormus arada.
Ailesine ulaş o zaman onlar arasınlar.soyadlarımız aynı olmadığı için bilgi vermiyorlar
yazacağım şimdi ailesineAilesine ulaş o zaman onlar arasınlar.
Kusura bakmayın lütfen ama ilişkinizi arabesk yaşıyorsunuzkaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilim
çok teşekkür ederim size biraz olsun içim soğudu. gerçekten bekleyiş çok zor. ama ben gurur duyuyorum onunla. attığım mesajları elbet okuyacak bende onu motive edici mesajlar atıyorum.Allah esirgesin birşey olsa duyardınız.
Ama bu kadar gün sessiz kalması da ilginç gerçekten.
Operasyonda olabilir, ne bileyim gizlilik gerektiren, iletişimsiz bir durumda olabilir.
Aklım basmıyor ama olabilir.
Yine de 2 dk onu merak edebileceğinizi düşünüp haber verebilirdi diye düşünüyorsunuz haklı olarak.
Ama bilemezsiniz işte oradaki işleyişi.
İnşallah sağlığı yerindedir de vardır bir açıklaması.
Sabır dilerim. Bekleyiş zor
herşeyi açık görebiliyorum. oda benimkini görüyor. hiçbirine girmiyor. yani gizli felan değilFacebook, Instagram, Messenger a girmediğini nereden biliyorsun?
Ben çevrimiçi durumumu gizliyorum mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?