- 2 Ocak 2017
- 3.239
- 19.217
- 208
- Konu Sahibi bilginhome35
-
Haber aldığınızda buraya da bildirin e mi?çok teşekkür ederim size biraz olsun içim soğudu. gerçekten bekleyiş çok zor. ama ben gurur duyuyorum onunla. attığım mesajları elbet okuyacak bende onu motive edici mesajlar atıyorum.
yok abla niye kızayım doğru diyorsun. bana böyle giderse dayanamayacağım daha fazla bırakırım demişti. yeni komutanlar geldi nefes aldırmıyorlar dedi. abla kurban olayım bak beni en iyi sen anlarsın. şimdi sana soruyorum 9 gün önce aramız felaket iyiydi . canımlar cicimler havada uçuşuyo. seni çok seviyorum prensesim iyi geceler dedi. her zamanki gibi çok güzel konuştuk. ertesi gün attığım mesajlara cevap yazmamaya başladı. hiçbir şekilde sosyal medyaya girmiyo. aramızda sorun olsa bu adam bana söylemez mi veya engellemez mi veya instaya faceye massegenra girmez mi bişeyler beğenip takip etmez mi? bunları yapmıyo. kardeşine sordum monuşmadım günlerdir dedi. hadi diyelim ki benle sorunları var. ailesine niye yazmasın. dediğim gibi ilişkimizde sorun olsa yapmaz mı bunları sana soruyorumCanim öncelikle sevgilin kac yildir bu isi yapiyor
onun oradaki durumunu bilemeyiz ama watsaba giriyorsa 2 satir bisey yazabilir yemek yerken tuvalete giderken 1 dk zaman ayirabilir diye düsünüyorum benim esimde uzman cavus Siirtte kaldik 5 yil basikaya afrine sirnak nusaybin lice bi cok goreve gitti catismanin yogun oldugu gunleride gorduk ama 9 gun uzun bi sure bence
arayip sık bogaz etme canim belki komutanlarla bi sikintisi vardir boyle yazdim diyede uzulme lutfen biraz musade et mutlaka cevap verecektir
suanda onun ne tür bi psikolojide oldugunu bilemeyiz canim kotu dusunmek istemiyorum ama ailesinin sakin kalmasi sence ne kadar mantikli hem bak 5 aydir tanisiyoruz yazmissin senin onu dusunecegini merak edecegini bilemez mi madem bu kadar iyi taniyorsun onun da seni tanimasi lazim degilmi lutfen kendini harap etme otur bi dusun bu surectede mesaj atmayi aramayi birak canim zaten yapacagini yapmissinyok abla niye kızayım doğru diyorsun. bana böyle giderse dayanamayacağım daha fazla bırakırım demişti. yeni komutanlar geldi nefes aldırmıyorlar dedi. abla kurban olayım bak beni en iyi sen anlarsın. şimdi sana soruyorum 9 gün önce aramız felaket iyiydi . canımlar cicimler havada uçuşuyo. seni çok seviyorum prensesim iyi geceler dedi. her zamanki gibi çok güzel konuştuk. ertesi gün attığım mesajlara cevap yazmamaya başladı. hiçbir şekilde sosyal medyaya girmiyo. aramızda sorun olsa bu adam bana söylemez mi veya engellemez mi veya instaya faceye massegenra girmez mi bişeyler beğenip takip etmez mi? bunları yapmıyo. kardeşine sordum monuşmadım günlerdir dedi. hadi diyelim ki benle sorunları var. ailesine niye yazmasın. dediğim gibi ilişkimizde sorun olsa yapmaz mı bunları sana soruyorumonu biliyorum kıyamet kopsa kimseden birşey saklamaz herşei söyler anında
doğru diyorsun. onu biliyorum elbet bi açıklama yapacak. bazen öyle bi daralma geliyo ki yazmadan duramıyorum. artık ağlamayacağım kötü şarkılar dinlemeyeceğim fazla düşünmemeye çalışcam. elbet birşeyler yazacak bakalım sağlık olsunsuanda onun ne tür bi psikolojide oldugunu bilemeyiz canim kotu dusunmek istemiyorum ama ailesinin sakin kalmasi sence ne kadar mantikli hem bak 5 aydir tanisiyoruz yazmissin senin onu dusunecegini merak edecegini bilemez mi madem bu kadar iyi taniyorsun onun da seni tanimasi lazim degilmi lutfen kendini harap etme otur bi dusun bu surectede mesaj atmayi aramayi birak canim zaten yapacagini yapmissin
kotu dusunceleri kafandan at bekle biraz
Ne yaparsan kendine edersin kuzum bu kisi sevgilin oldugu icin demiyorum esin dahi olsa bile, habersiz birakma bizi canim kendine iyi bak insallah hersey gonlunce olurdoğru diyorsun. onu biliyorum elbet bi açıklama yapacak. bazen öyle bi daralma geliyo ki yazmadan duramıyorum. artık ağlamayacağım kötü şarkılar dinlemeyeceğim fazla düşünmemeye çalışcam. elbet birşeyler yazacak bakalım sağlık olsun
ilk sana yazıcam abla. biliyorum bu bi sınav ve ben bu sınavdan başarıyla mutlulukla çıkıcam :)Ne yaparsan kendine edersin kuzum bu kisi sevgilin oldugu icin demiyorum esin dahi olsa bile, habersiz birakma bizi canim kendine iyi bak insallah hersey gonlunce olur
çok haklısınız. zaten benimle iletişime geçtiğinde ki zaten illaki açıklama yapacak mesaj atacak. o zaman bende kibarca kendime yakışır bir şekilde ağzına edeceğim :)Geçerli bir sebebi olmadığı sürece yaptığı büyük sorumsuzluktur bana göre..
Ne olursa olsun insan ondan haber bekleyenleri bu denli merakta bırakmamali.
ya da tam tersi , siz asker değilsiniz doğuda sınırda görevde değilsiniz diye başınıza bir şey gelmeyeceğinin garantisi mı var ? yani kendisi de sizi merak etmeli.
Naptiginizi nasıl olduğunuzu.
Sevgi pıtırcıgi olmaya birbiriniz için ölmeye gerek yok.. elinizde telefon online olduğu dakikaları takip etmenize de gerek yok.
Madem asker bir adamla berabersiniz sizin de en az onun kadar sağlam durmanız lazım.
Aradığı zaman da çok özledim çok seviyorum gibi laflarla sizi kandirmasina müsade etmeyin.
Sevgi sözcüklerine değil insanca iletişim kurmaya ihtiyacınız olduğunu söyleyin.
Yani umarım bunu yapabilirsiniz.
5 mi ay? 9 gündür bir dakkasını ayırmayan görüşemediğin 5 aylık sevgilinle kaç defa görüşebildin, nasıl tanıyabildin de böyle sahip çıkıyorsun ki? Öldüm bittim tükendim derken hasta olursun bak ailene yazık. Böyle kayıtsız şartsız kimseye bağlanmayın. Dizilerde yaşamıyoruz gerçek hayat farklı işliyor. Hiç tanımadığın insanlara bütün benliğinle bağlanman, ağızlarından çıkan her kelimeye inanman doğru değil.kaldıramasam niye 5 ayımı vereyim ona. ilk defa böyle bi durum başıma geliyo. günlerdir haber alamıyorum öldümü kaldımı bilmiyorum. sizde benim yerimde olsanız sizde böyle hissedersiniz. hem asker adamı terkedecek kadar vicdansız değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?