• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 GÜN ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONUYU TEKRAR AÇMAK İSTEDİM :(

Cok basit,dusunsenize karsinizda cevap alamadiginda bile hastanelik olan birisi var.Adam ugrasmak istemiyor.Ayrilalim dese bu arkadasimiz muhtemelen bir sürü sorun cikaracakAdam ona ayiracagi sinirli vaktini,kafa dinleyerek gecirmek istiyor.
Biraz daha yazmassa size katılıcağım askerlik zaten anlaşılan kız çok seviyo benim kafama yatmayan şu niye msjı görmeden girip çıkıyo ve kzıım demesine göre saniyelik girip çıkıyo

Niye yoğundur biliyor musun sınırda demişsin bilmem kaç bin Suriyeli bayram yapmaya memleketine geçiyormuş malum olan bizim askerlere oluyor sövücem ama ban yemeyim anam babam orada bayram yapmaya gidiyoruz diyorlar haberlerde madem anan baban yaşayabiliyor orada sen ne b.kuma geldin buraya diyesim var doğrudur nişanlın çok yoğundur olan işte bizim askerimize oluyor üzme canını bişey olsa duyulurdu görürsün bak der Suriyeliler diye

Asker sevgiliye askerimmm demek 😄
Benim eşim öğretmen, bundan sonra öğretmenimmm dicem.

Neyse inşallah ciddi bir sorun yoktur Allah kavuştursun. ❤

olmuyo ki bak mühendisimmmm desem ağzı doldurmuyo yani iyi yakalamış askerimmm nerden baksan 10/10 laf :D

Ben 2 sene önce bi astsubayla gorusuyodum yalvar yakar kendisiyle görüşmeye ikna etmisti beni konuşmaya başladık bana birlikteki askerlerle videolar hazirliyodu görüntülü konustugumuz aksamlsr oluyodu nobet gunleri beraner uykusuz kaliyoduk böyle devam ederken aradan zaman gecti mesajlarima cevap vermemeye basladi vatsapa girip cikiyodu ama bana yazmıyordu ben şüphelendim bisey mi oldu dedim diyarbakırda gorev yapiyodu korktum sonra bana 10 gun sonra falan yazdi rapor alip memlekete gittim şimdi dönüyorum dönünce konusacaz dedi tamam dedim. Sonra bana mesaj yazdi ben diyarbakirdayim yakin temas catisma var bisure yazamam sana diye. Anında resmi numarasi gitti. Basta anlamadim arkadasimin telefonundan kontrol ettim Facebooku bende cikmiyodu arkadasimda cikiyodu numarası bende resimsiz görünüyordu ama arkadasta durumu gözüküyordu gel zaman git zaman ben onun facebookunu kontrok ederken cat diye nisan fotolari paylaşmaya basladi meğer beninle görüştüğü sure içinde kendi memleketinde bi kizla da gorusuyomus bana yazmadığı donemde memlekette nisanlanmis beni de engellemiş ozetle benden kurtulmaya çalışmış yani güler misiniz aglar mısınız ben sizin mesaji okuyunca cok masum bulmadım bu mesaj yazmama isini arkasindan boyle bisey cikmaz insallah
Yuh artık ya! Sen bekle, bekle. Olana bak. Boşver, ucuz kurtulmuşsun.

9 gundur iyiyim yazamıyor ama anlıkta olsa gırıyor oylemı.. Anlıkta olsa gıren kısı her gırdıgınde bir harf yazsaydı suan haberdar olurdun. Malesef acık olan birşey var ki o sana senin ona verdıgın kadar deger vermıyor. Belkide ailesi ile hberlesıyırdur sana soylemıyorlardır. Ayrıca 5 ay nedir yani gözünüzde cok büyütmeyın bu zaman dilimini ve ayrıca adam asker kac ayınız yan yana gectiki

Kardeşim seni lisedeki aptal aşık hallerime benzettim. Ben de böyle ayılıp bayılmaya yatkın bi tiptim. Erkekler konusundaki tecrübem sıfırdı. Neyse ki annem bilinçli bi kadındı da beni silkeleyip kendime getirmişti. 🙈

Adam taktik uygulayarak sizden uzaklaşıyor siz hastahanelik oluyorsunuz yaş da 21miş aslında çok da küçük değilsiniz niye öyle oldu ki üzüldüm size ben

Esim askerdeyken telefon hatlarinda patlama mi ne olmustu.12 saat ulasamamistim.O da bingoldeydi ki o sira baya sikintiliydi.Amerikan baskani dahil herkesi ve heryeri ayaga kaldirmistim🤣 soyad moyad hikaye.Sevgilisiyim haber alamiyorum demistim.Bilgi vermislerdi hemen sagolsunlar hatta merkezi aramisim.Merkezden ilceye ad soyad verip bu kisi aradi.Iyi oldugunu soyledik demislerdi.Hey gidi eski gunler.

Back