4 GÜN ÖNCE PAYLAŞTIĞIM KONUYU TEKRAR AÇMAK İSTEDİM :(

Deli sözüme binlerce tövbe ediyorum
Malum üç kız annesiyim
Karnında taşı doğur besle büyüt gitsin 5 aydır tanıdığı adam için hastanelik olsun
Sen gösterme ya rabbi kalbime iner!

Yavrum Allah’ın gücüne gider
Sevilir tamam da bu nedir
5 ayda hemde

Hem üzgünüm ama birinin sana bunu söylemesi gerek ; eğer isteseydi sana 9 günde en az 90 defa yazardı
hiç mi WC ye gitmiyor hiç mi yemek yemiyor uyumuyor mu?
“ canım ben iyiyim seni seviyorum “ yazmak kaç saniye
sanki kurmay albay yahu uzman çavuş diyorsun

tamam görev tanımını bilmiyorum ama günde 4,5 saniye boş kalıp sana yazamıyor olamaz

Ha bir de hadisi şerif var “ ölçülü sevin” buyuruyor efendimiz

Kendinden soğutmaya çalışıyor gibi bir hali var. Whatsapp'e giriyorsa. "Ben iyiyim. En kısa zamanda ararım." diye mesaj atmalıydı en azından. Koca 9 gün geçmiş.
Belki bizim kizimizin kendisine birsey yapmasından kendine zarar vermesinden çekiniyordur....ilk konuyu Çarşamba açtı arkadaş, 2 gün geçti henüz...baslikta 4 gün önce açtığını söylemiş konuyu...ayrıca 9 gün o konu açildigi zamanın 9 günü ...yani aslında 11 gündür haber yok enisteden..ama bizim kız zaman mefrumunu bile
yitirmiş acil servislerde geziyor...ben de çocuğun yerinde olsam ben de birşey demeden telefonu toprağa gömerdim

Nerde görev yapıyor , çalıştığı yerin numarası yok mu arasanıza. Bir de şu var arada çevrimiçi oluyor demişsiniz demekki hayatından şüphe etmeye gerek yok ,ulaşmak görüşmek istese tek kelime yeter ve herr türlü ulaşır. sizden ayrılmaya çalışıyor görüşmek istemiyor bukadar net. Kendinize gelin ya.

ablacım düşündüm taburunu aramayı ama aynı soyadda olmadığımız için bilgi vermezler
Arayın taburunu görüşmek istediğinizi söyleyin isminizi verin görüştürürler sizi.
kardeşlerinin hepsi erkek ve benden küçükler. sanmıyorum öyle diyeceğini. öyle bi bok dediyse beni engelleyecek yada bi açıklama yapacak.
daha me yapsın aramıyor sormuyor cevap yazmıyor. Daha ne yapmasın mesela ?

İnsan değer veriyosa ne yapar eder tek kelime de olsa haber verir. Kusura bakmayın bazı gerçekler değişmez. 5 aylık bi ilişki için kendinizi bu kadar yıpratmayın.

Kötü haber tez duyulur hele de bu devirde. Allah kalbine ferahlık versin, askerimize ve askerlerimize de güç ve kuvvet

Off insanlar ne kötü kalpli olmuş hepsi asıp kesip biçmiş biri 5 ayı az görmüş biri bi iş karıştırıyo diyo biri fazla sevme diyo peki sizib eşiniz sevigliniz gitse de sizde hemen arkasından böylemi diyeceksiniz bende asker yolu bekledim ama erdi yeri geldi yazamadığı zaman da oldu ki bu zaten er değil inşallah bişey olmamıştır sana en kısa zamanda döner inşallah

bir insan iki eli kanda da olsa whatsapp gibi bir yerde çevirimiçi oluyorsa ve sizin mesajınızı cevaplamıyorsa sizi o kadar da önemsemiyor demektir. artık hanımlar bunu bir netleştirelim. istisnalar tabii ki mümkün insanın işi olur falan filan ama 1 hafta ve üstü zaman geçmiş. hiç mi uyumuyor? hiç mi wc ye gitmiyor insanlar wc ye bile telefonla gidiyorlar. yani bence de senden uzaklaşmaya çalışıyor, prenses.

ayrıca şu acilleri saçma sapan sevgilime ulaşamıyorum bayılcam ölücem diye meşgul edip insanların haklarına girmeyin.

İyi güzel soyluyorsunuz da adam whatsapp a girip cikiyorsa bu hayatta oldugunu gösterir.Konu sahibine kizilan nokta merak etmesi degil,kendi de bal gibi farkinda aslinda biseylerin, ona rağmen hastanelik oldum vs demesi abes tabiki.Burda yorum yapanlarin bir cogu asker esi ya da yakini zaten.Herkes biliyor ne kadar zor olduğunu ama kimse de bu kadar darlayip sonra cevap vermiyor diye aglamiyordur eminim.

9 gün habersiz beklediniz mi gerçekten?

kocam bile olsa, bosanma sebebi benim için net!

sonuçta kızı da merak etmiyor. Belki bunun başına bir iş geldi de arıyor? Kusura bakmayın da 9 gün uyumuyor olamaz. Uyumadan önce bir mesaj atmak 3 saniye..

Bi kalpsizzz dahaaaaa:)))))))))

Kızlar kırılıyor böyle yazınca. Takdir edeceksin. Ne aşk maşallah diyeceksin. Asker seni çokkk seviyor, aşkından ağkamaktan gözleri geçici kapanmış olabilir, mesaj atamamıltır diyceksin:)))))

Yiğidim askerim vs fazla arabesk cidden

Senin bu fazla abartılı bayan ilgin, adamı bence çok bunaltmis kendinden soğutmaya çalışıyor . Yoksa neden 9 gündur bir msj atmaz bir insan yemeği wc uyku zamanı yok mu var bunlara zaman ayırıyor sana ayirmiyorsa vardır bir bildiği.

Whatsappa niye girdiğini bilmiyorum bilsem söylerm :) ama sonuçta o adamı bu kız tanıyo ne yapabileciğini hepimizden iyi biliyodur zaten ki kendini avutma gibi bişey olsa ne kadar süreye kadar avutabilir

Bak canim uzgunum ama muhtemelen senden ayrilmak istiyor.
Gizli gorevde de olsa iki saniyesini ayirip yazar. Sana detaylari vermek zorunda degil, yerini soylemek zorunda degil. Gunde bir kac kelime yazmak bu denli zor ve imkansiz olmamali. Iyiyim merak etme diyebilmeli. Telefonu ve interneti acik olduguna gore ve whatsapp a girdigine gore iletisim yasak degil.

O sizin kararınız herkesin düşüncesi farklı tabi ama bunu yargılaması gereken kız olmalı bilmiyomudur hiç uyumadı mı niye girdi falan illaki bi sebebi vardır bence

Whatsappa niye girdiğini bilmiyorum bilsem söylerm :) ama sonuçta o adamı bu kız tanıyo ne yapabileciğini hepimizden iyi biliyodur zaten ki kendini avutma gibi bişey olsa ne kadar süreye kadar avutabilir
Bana pek taniyor gibi gelmedi,Daha cok olmasini istedigi kisiyi anlatiyor,ben oncesinde 2 yil sevgili oldugum,3 yillik kocami bile tamamen tanıyorum diyemem ki 5 aylik bir iliskiden bahsediyoruz.

Ben de 4 oğlan annesiyim, bir çocuklarıma böyle yapışsa 5 ayda, kriz geçiririm heralde. Kızı oğlanı yok. Allah çocuklarımıza hayırlı kapılar açsın

Bana pek taniyor gibi gelmedi,Daha cok olmasini istedigi kisiyi anlatiyor,ben oncesinde 2 yil sevgili oldugum,3 yillik kocami bile tamamen tanıyorum diyemem ki 5 aylik bir iliskiden bahsediyoruz.
Benimde daha öncesinde 4 yıllık sevgili 8 aylık evliliğim var peki adam ne bilim ayrılmak istiyosa yada başka bişey yapıyosa neden bitirmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…