Hadi canımEn son bildirimde de son yarışma demişti![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi canımEn son bildirimde de son yarışma demişti![]()
Vefalı gadınEklemedim iki tane olmasın arkadaşın oylarını bölmek istemedim![]()
Siz bilmiyorsunuz ben biliyorum:)Vefalı gadın![]()
Suusssss yaaaa![]()
Ama o netimle alakalıydı geçti:)
Hakikatten ben ne diyorum yaBunda pınara ne hacet![]()
Dogru sen görüyorsun:) yatsammi ne yapsam burda bisey olmuyor canim sıkıldı ya her gun ayni ofSiz bilmiyorsunuz ben biliyorum:)
Neyse tırlatmadan yarışmaları bitirdik alnımızın akıylaHakikatten ben ne diyorum ya![]()
Çok şükürAma o netimle alakalıydı geçti:)
Çocuk uyuduysa yat dinlen canım bu saatten sonra gider mi bilmem:)Dogru sen görüyorsun:) yatsammi ne yapsam burda bisey olmuyor canim sıkıldı ya her gun ayni of![]()
Niye rahatsız mı oluyordunÇok şükür![]()
Bende fotoya bakıyorum ya dedim bunu atsam da kabul olmazmış zaten pinar yok masada ,kafa nerdeyse artıkNeyse tırlatmadan yarışmaları bitirdik alnımızın akıyla![]()
Yok canım hayraniydim seri mesajlarınNiye rahatsız mı oluyordun![]()
Bende fotoya bakıyorum ya dedim bunu atsam da kabul olmazmış zaten pinar yok masada ,kafa nerdeyse artık![]()
Aman tekrar olmasın çok sinir bozucuYok canım hayraniydim seri mesajların![]()
Yok ya bildirim bekleyecek halim yok zaten gece uyaninca bakiyorum gittiyse goruyorum ozaman :) oglum illaki uyaniyo gece :) uyudu bi saat oldu gidip yatayim siz musteri toplamaya calisin madem :)Çocuk uyuduysa yat dinlen canım bu saatten sonra gider mi bilmem:)
Tamam canım hayırlı gecelerYok ya bildirim bekleyecek halim yok zaten gece uyaninca bakiyorum gittiyse goruyorum ozaman :) oglum illaki uyaniyo gece :) uyudu bi saat oldu gidip yatayim siz musteri toplamaya calisin madem :)
Deseydin pinarsiz bir sofra atardi belkiYok ne diyeyim![]()