- 21 Ocak 2018
- 8.480
- 20.938
- 348
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O yuzden bulamadim seniBende eklemedim bu hafta![]()
Aslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)O yuzden bulamadim seni![]()
Olsun koysaydın keskeAslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Hee ondan olsun gene koysayabilirdin :)Aslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Hayırlısı bakalımOlsun koysaydın keske![]()
Yok sen benden aldın ben bu mesajları bu kadar nasıl çoğalttım sanıyorsun
Patent ücreti alayım
Oyları bölmeyelimHee ondan olsun gene koysayabilirdin :)
Oy gelmiyoki iki gundur gelen oylara bakOyları bölmeyelim![]()
Bayram sonu bitiyor belki o zaman gönderilir:)Niye yok ya valla gene agac olduk beklemekten bizi kaderimizle bas basami biraktilar![]()
Bende kabak tatlısından muhallebili tatlı yapmıştım pinarla cekmemisimBende eklemedim bu hafta![]()
Profilimde paylaştım iki muhabbet ettim sadece 3 oy geldiOy gelmiyoki iki gundur gelen oylara bak![]()
Keşke çekseydin şahane olurduBende kabak tatlısından muhallebili tatlı yapmıştım pinarla cekmemisim Eki Görüntüle 2639462![]()
Aaa niden ama okadar pilav tirit yarıştı ayni andaAslında yapmıştım ama benzer bir tarif olunca eklemedim:)Köfteli çökertme yapmıştım:)
Bende paylasayimmi profilim kapalıProfilimde paylaştım iki muhabbet ettim sadece 3 oy geldi![]()
Pişti olmayı sevmiyorum belkiAaa niden ama okadar pilav tirit yarıştı ayni anda![]()
Niye canım benimKüstüm gidiyorum![]()
Cekmedigimi bile sonradan farkettim sana sorarken çektim sanıyordumKeşke çekseydin şahane olurdu![]()
![]()