- 16 Ağustos 2010
- 292.918
- 602.622
- 43
Hadi canım Unutmuştur :)En son bildirimde de son yarışma demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi canım Unutmuştur :)En son bildirimde de son yarışma demişti
Vefalı gadınEklemedim iki tane olmasın arkadaşın oylarını bölmek istemedim
Siz bilmiyorsunuz ben biliyorum:)Vefalı gadın
Suusssss yaaaa
Ama o netimle alakalıydı geçti:)
Hakikatten ben ne diyorum yaBunda pınara ne hacet
Dogru sen görüyorsun:) yatsammi ne yapsam burda bisey olmuyor canim sıkıldı ya her gun ayni ofSiz bilmiyorsunuz ben biliyorum:)
Neyse tırlatmadan yarışmaları bitirdik alnımızın akıylaHakikatten ben ne diyorum ya
Çok şükürAma o netimle alakalıydı geçti:)
Çocuk uyuduysa yat dinlen canım bu saatten sonra gider mi bilmem:)Dogru sen görüyorsun:) yatsammi ne yapsam burda bisey olmuyor canim sıkıldı ya her gun ayni of
Niye rahatsız mı oluyordunÇok şükür
Bende fotoya bakıyorum ya dedim bunu atsam da kabul olmazmış zaten pinar yok masada ,kafa nerdeyse artıkNeyse tırlatmadan yarışmaları bitirdik alnımızın akıyla
Yok canım hayraniydim seri mesajlarınNiye rahatsız mı oluyordun
Bende fotoya bakıyorum ya dedim bunu atsam da kabul olmazmış zaten pinar yok masada ,kafa nerdeyse artık
Aman tekrar olmasın çok sinir bozucuYok canım hayraniydim seri mesajların
Yok ya bildirim bekleyecek halim yok zaten gece uyaninca bakiyorum gittiyse goruyorum ozaman :) oglum illaki uyaniyo gece :) uyudu bi saat oldu gidip yatayim siz musteri toplamaya calisin madem :)Çocuk uyuduysa yat dinlen canım bu saatten sonra gider mi bilmem:)
Tamam canım hayırlı gecelerYok ya bildirim bekleyecek halim yok zaten gece uyaninca bakiyorum gittiyse goruyorum ozaman :) oglum illaki uyaniyo gece :) uyudu bi saat oldu gidip yatayim siz musteri toplamaya calisin madem :)
Deseydin pinarsiz bir sofra atardi belkiYok ne diyeyim