Artık her şeyimizi öğrendinizPınarda da bu tür sunum yapmıştı.Tabağı çanağı bıraktık sunumlardan tanıyoruz artık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık her şeyimizi öğrendinizPınarda da bu tür sunum yapmıştı.Tabağı çanağı bıraktık sunumlardan tanıyoruz artık![]()
Benim ablam yok diye beni ezikliyor musun yoksa?Evet evet ablasi olan biri galiba![]()
Daha görülmedi galibaGene oylar karne misali ama bu sefer tembel öğrenci karnesi![]()
Tabiki de evetBenim ablam yok diye beni ezikliyor musun yoksa?![]()
Benimde yokBenim ablam yok diye beni ezikliyor musun yoksa?![]()
Senin de bacın var,benim O da yokBenimde yok![]()
Kızın varSenin de bacın var,benim O da yok![]()
Ablan kkda mı:)Benim var 2.harfim de a ,yoksa yoksa lavaş benim![]()
Kısmetini kaçıracaksın lavaşın şimdi,senin sanıp oy vermezseler,yeni 1.oldun diyeBenim var 2.harfim de a ,yoksa yoksa lavaş benim![]()
Yok ya gene sokamadim, tavuk kizartiyorum uğraşamam dediAblan kkda mı:)
Onun sofra yok kiKısmetini kaçıracaksın lavaşın şimdi,senin sanıp oy vermezseler,yeni 1.oldun diye![]()
Allaha şükür.Büyüdükçe insan daha iyi anlıyor kız evladın değeriniKızın var![]()
Birde ben mi konuşsamYok ya gene sokamadim, tavuk kizartiyorum uğraşamam dedi![]()
Ozaman 2 numara beni lavasiyla döverKısmetini kaçıracaksın lavaşın şimdi,senin sanıp oy vermezseler,yeni 1.oldun diye![]()
Ben bu tatilde daha iyi anladım:)Allaha şükür.Büyüdükçe insan daha iyi anlıyor kız evladın değerini![]()
Kız evlat rahmet gerçekten Allah isteyene nasip etsinAllaha şükür.Büyüdükçe insan daha iyi anlıyor kız evladın değerini![]()
Hepten inada binmesin yeşil ışık yaktı ilerde belki dediBirde ben mi konuşsam![]()
Beraber gazoz içerdikHepten inada binmesin yeşil ışık yaktı ilerde belki dedi![]()