- 21 Ocak 2018
- 8.216
- 20.199
- 32
Teşekkür ederimTebrikler Dahliadivin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimTebrikler Dahliadivin
daha önce kazandıysam demek kiEeee elalis abla yok
alttan 3.büyük olmuş,ben sana böyle mi öğrettimManti yapiyorsamEki Görüntüle 2640451
alttan 3.büyük olmuş,ben sana böyle mi öğrettim
Dahliadivin sonunda oldu hiç anlamadim sen oldugunuFairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri Ramazan ayının son kategorisini bitirdik.Fark çok olduğu için sonucu açıklıyorum:)
Fairy ve @Kazen 'e bize bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız
retro_hippo
@Nana
@evlaefe
Canfeb
Dahliadivin 1. miz canım tebrik ediyorum hayırlı olsun
@TurkuazKrampon
Nevreste
@pearlshine
Tenceresiz kaldim anne
afiyet şeker olsun yavruya şifa olsunBebeyle bu kadar idare et yerken anlaşılmaz
sen de nazar var hemşomBana ödül yok mi Nevreste katıldigim son yarışmalarda şiddetle sonuncu olmaya devam ediyorum
karnıyarığın modası geçmiş bacım bende de işe yaramadıSize karnıyarık yok bundan sonra kk
Hele fırın sütlaç hiç..
Yok nazardan değil o benim ugrasmadigimdan aklıma gelip olan sofrayı çekersen böyle olursen de nazar var hemşom
olsun be kuzum hayırlısıYok nazardan değil o benim ugrasmadigimdan aklıma gelip olan sofrayı çekersen böyle olur
Birde herifimim suçu onun yuuznden hala boyalalrim gelmedi çeki düzen veremedim masa sandalyeyi
Evet sasirdim anlamamana bu masaya kurdum iki kez halbukiDahliadivin sonunda oldu hiç anlamadim sen oldugunu
Size karnıyarık yok bundan sonra kk
Hele fırın sütlaç hiç..
Ama benim masamda sutlac ve islim kebabi vardi litfenkarnıyarığın modası geçmiş bacım bende de işe yaramadı
sütlacı hele hiç saymıyorum
Ayin 1inden once suratimiza bakmiycakNevreste saldın bizi parka kafa dinliyosun dimiii
Börek kazandırmadı mi sana? Kız dedim birden yanlış masaya mi baktımAma benim masamda sutlac ve islim kebabi vardi litfen
senin badılcanlar güzel demek kiAma benim masamda sutlac ve islim kebabi vardi litfen
Ben bi böreği gördüm valla..senin badılcanlar güzel demek ki