- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
sen son turda koyvermişsin bacıBen bi böreği gördüm valla..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen son turda koyvermişsin bacıBen bi böreği gördüm valla..
Amannn dedimsen son turda koyvermişsin bacı
Ben çok dikkat edemedim oylamaya masalara adapte olamadım bu sefer çok şey kaçırdım yaniEvet sasirdim anlamamana bu masaya kurdum iki kez halbuki
Ben o gün onu yaptım niyetim buraya atmak değil di ki çekeyim de dedim unutursam bunu bari atayımolsun be kuzum hayırlısı
ama eccük egzantirik fikir bulaydın iyiydi,ekmek arası köfte tutmadı sanki
Sağol canım bende 5 adet yedim yalnizcaafiyet şeker olsun yavruya şifa olsun
Evet ama sonucta onlarda masaydi onu demek istedim belki etkisi olmustur diye cok da ciddi yazmadim yaniBörek kazandırmadı mi sana? Kız dedim birden yanlış masaya mi baktım
Biz ciktik gezdik geldik havada buz gibiydi ama olsun :) yanliz 3e kadar biliyorum ben ama yanlista olabilir :)Artık çocuklar bugün gün boyu mu çıkacak dışarı bilginiz var mı kaynanaya gidelim diyor da eşim
Olsun canim her zaman kafa yerinde olmayabilirBen çok dikkat edemedim oylamaya masalara adapte olamadım bu sefer çok şey kaçırdım yani
İnşallah 1 Haziran da adapte olmuş bir şekilde gelirim
Uzun zaman sonra ilk defa araba süreceğim çekilin
Sagol canimDahliadivin tebrik ederim canım
Çok uğraştım çünkü:)Kız nevroş 7 sen miydin ben seni tanımadım bi sefer.. daha doğrusu alıcı gözle bakmadım kimseye Nevreste
Tabakları bile karışık koydum nasıl anladın
bütün çatal kaşıkları ters çevirmişsin ama cacıktakini unutmuşsunTabakları bile karışık koydum nasıl anladın
Ama başka açık yok değil mibütün çatal kaşıkları ters çevirmişsin ama cacıktakini unutmuşsun
balkon karoları bu sefer ters açıdan çıkmış,enleme değil boylama çekmişsin
başka yokAma başka açık yok değil mi
Tabakları bile düzensiz koydum o cacığa kepçeyi soktumbaşka yok
Şimdi alıcı gözle bakınca belli sen olduğun .. düzensizlik içinde bir düzenin var.. bir de bir tabağı saklamışsın yineTabakları bile düzensiz koydum o cacığa kepçeyi soktum
Ancak bu kadar düzensiz olabiliyorumŞimdi alıcı gözle bakınca belli sen olduğun .. düzensizlik içinde bir düzenin var.. bir de bir tabağı saklamışsın yine