- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
Hediye icin degil yaw oglanlarin kresi kapali korona şeysi yuzunden evdelereylulde acilacakmisBu yarışmalara katılabilirdin fasülye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hediye icin degil yaw oglanlarin kresi kapali korona şeysi yuzunden evdelereylulde acilacakmisBu yarışmalara katılabilirdin fasülye
bizi bi konuda toparla da orda dinlenelimBizde biraz dinlenelim tatil yapalım:)
Şimdilik sadece burası var:)bizi bi konuda toparla da orda dinlenelim
Orda köfte de yapmış biri o da ekmeği ziyan etmemi sEkmeğin delicesine ziyan olduğu bir zamanda bayat ekmekten lavaşa gitti oyum.
Eline sağlık herkesin.
Önceden gelsin gelsim derken gelmesin diyeyim geldi yada teker teker gelin uleyynnnSponsor yok onu kapattık belki bir yıl daha gelmez:)Normal yarışma için konuşuyorum:)
Ohooooo4 gelmiş haberim yok
Orda köfte de yapmış biri o da ekmeği ziyan etmemi s
Eşim evdeYarismalar bitti herkes köşesine çekildi :)
Kadın bayat ekmeği hem içinde hem dışında kullanmış köfte nin daha ne yapsınTek oy hakkım vardı :) ve ekmek arasıyla ekmeği bu şekilde dönüştürmek çok farklı yav :))
Ben dün çocuklarla ortada sıçan oynadım komşumun kocası komşu ile bana tu size dediSek sek oynarım bende ama Elalis de gelsin tek sıkılırım, kalabalık olsak daha iyi olur ordan bir kilo Tenceresiz kaldim anne bir tutatm BirTutamMutluluk20
Sana gokhan ozenden yemezzzlerrr güzelimi armagan ediyorum
Yalnız değilsinEşim evde
Benimki hep evde :) sen bi cesaret goster anlat burayiEşim evde
Hadi bir cesaret sen de taşın altına koy eliniBenimki hep evde :) sen bi cesaret goster anlat burayi
sevdiklerim denSana gokhan ozenden yemezzzlerrr güzelimi armagan ediyorum
Evet öyleyim :)) artık yalnızım ama bugün :))Yalnız değilsin