- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.649
- 698
Kız benim adam bişey olduğunda diyelim ki şu isteyecek o zaman bile aniden telefonu elimden alır birde saatlerce burda takıldığımi bilse hesabimi sildirir gibi geliyor banaBenimki hep evde :) sen bi cesaret goster anlat burayi
İlk harfi c miNasıl yani keramet benim ıspanaklı böreğimde değil miymiş, el açması oluşundan mıymış, havam söndü biraz
Böreği yapan arkadaşı tanıdım sanki, 2.harfi a
Yani sen daha iyi bilirsin ne tepki vericegini :)Kız benim adam bişey olduğunda diyelim ki şu isteyecek o zaman bile aniden telefonu elimden alır birde saatlerce burda takıldığımi bilse hesabimi sildirir gibi geliyor bana
Onun yanında kurcaladım mi telefonu alır kenara koyae az biraz telefon düşkünü yumdeYani sen daha iyi bilirsin ne tepki vericegini :)
Klasik erkekler :)) iyi sen 3 cocuktan firsat buluyosun ben bazen giremiyorum bitanesindenOnun yanında kurcaladım mi telefonu alır kenara koyae az biraz telefon düşkünü yumde
Şuan 3 u de uyuyor hala erken uatmamiza ragmen kız süt içti sabah a doğru tekrar uyudu :)) benimkoleri uyutana kadar sıkıntıKlasik erkekler :)) iyi sen 3 cocuktan firsat buluyosun ben bazen giremiyorum bitanesinden
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri Ramazan ayının son kategorisini bitirdik.Fark çok olduğu için sonucu açıklıyorum:)
Fairy veKazen 'e bize bu imkanı sağladıkları için çok teşekkür ediyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
İyi ki varsınız
retro_hippo
N Nana
evlaefe
Canfeb
Dahliadivin 1. miz canım tebrik ediyorum hayırlı olsun
TurkuazKrampon
Nevreste
pearlshine
Minik Duduklu Tencere
Fairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri Ramazan ayının son kategorisini bitirdik.Fark çok olduğu için sonucu açıklıyorum:)
İyi ki varsınız
retro_hippo
N Nana
evlaefe
Canfeb
TurkuazKrampon
Nevreste
pearlshine
Minik Duduklu Tencere
Cok teşekkürler bu sefer nasip oldu cok şükürFairy ile Ramazan Sofraları Gıdayı #BoşaHarcama Tarifleri Ramazan ayının son kategorisini bitirdik.Fark çok olduğu için sonucu açıklıyorum:)
İyi ki varsınız
retro_hippo
N Nana
evlaefe
Canfeb
TurkuazKrampon
Nevreste
pearlshine
Minik Duduklu Tencere
Teşekkürler kizlar bu ay hepsine katildim cok ugrastim neyseki elim boş çikmadim bu ramazanda
Sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?