- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Aynen öyle canımAminn canım,Ozaman kullan gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle canımAminn canım,Ozaman kullan gitsin
Demekki el acmasi börek seviyolarmiskız hipo hani kk badılcan seviyodu retro_hippo
Ama seviyor o doğru:)kız hipo hani kk badılcan seviyodu retro_hippo
Bir hafta dinleneceğiz:)Nevroş yeni konu ne zaman açılır
Bana niye diyorsun kikız hipo hani kk badılcan seviyodu retro_hippo
Kız yeni konu deme kolum ağrıyorNevroş yeni konu ne zaman açılır
Seni yormayacağım merak etme:)Kız yeni konu deme kolum ağrıyor
Ya bugün kısır yaptıım.. malum hatay usulü.. yoğurdum ya.. sağ bileğinden koluma kdr damarım şişti sertleşti birden.. bu ramazan yoruldum valla yarışma ile alakalı değil tam genel yorgunluk.. karantina saolsun hiç dışarda iftar yapamadık.. oğlumun da ilk orucu.. baya yoruldum..Seni yormayacağım merak etme:)
1 hafta taaaa koca 7 gün çok değil miBir hafta dinleneceğiz:)
Öyle canım yorulduk:)Ya bugün kısır yaptıım.. malum hatay usulü.. yoğurdum ya.. sağ bileğinden koluma kdr damarım şişti sertleşti birden.. bu ramazan yoruldum valla yarışma ile alakalı değil tam genel yorgunluk.. karantina saolsun hiç dışarda iftar yapamadık.. oğlumun da ilk orucu.. baya yoruldum..
Bizde biraz dinlenelim tatil yapalım:)1 hafta taaaa koca 7 gün çok değil mi
3 tane saçım vardı onu da yoldun
Cok guzel sek sek oynarimama birilerinin benim oglanlari kenarda oyalamasi lazimSek sek oynarım bende ama Elalis de gelsin tek sıkılırım, kalabalık olsak daha iyi olur ordan bir kilo @Minik Meleklerim bir tutatm BirTutamMutluluk20
Bu yarışmalara katılabilirdin fasülyeYarismayi ozledim yaa